Himesh Reshammiya’s gebeden zijn gehoord

Bollywood - Himesh Reshammiya in SurinameEen tijd terug was er nog zo een ophef, omdat hij een burka had gedragen om in alle rust te bidden. Maar blijkbaar zijn de gebeden van Bollywood ster Himesh Reshammiya gehoord, want ‘Aap Ka Suroor’ is een grote hit! Himesh, die op 11 augustus a.s. live in Suriname te zien is, is in de zevende hemel.

“Ik ben mijn carrière begonnen als een tv-serie producer en zelfs toen had ik te maken met concurrentie. Ik ben al verschillende keren van beroep veranderd; van tv-producer naar componist, van componist weer naar zanger en van zanger naar het produceren van muziek-clips. En uiteindelijk ben ik nu aan het acteren en met succes!” De Bollywood ster heeft aangegeven dat hij waarschijnlijk met een vervolg zal komen, aangezien deel 1 zo goed is ontvangen.

Momenteel is hij druk bezig met ‘Sa Re Ga Ma Pa’, maar zodra het seizoen is afgelopen, neemt hij een maand vakantie. Dit, om zich lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op de volgende fase van zijn leven; een acteer carrière.

28 REACTIES

 1. HIMESH SAHEB… YO BHI HO, KUCH BHI HO.. ALLAH DENE WALLA HAI..
  MANGO, TO UNHISE MANGO ..ALLAH NE TUMHARA DUAO NE QABUL KIYA..
  WOH MADAD DENE WALLA HAI..ALLAH TUMKO HAR EK MUSIBATHO SE MEHROOM RAKHE YE MERA EK DUA HAI AUR AGHE ZINDAGI MEIN KAMYAAB HONA…
  KHUDA HAFIZ..

 2. cool, echt leuk voor himesh, hij is echt goed!!
  alleen ik heb de film nog niet gezien, dus weet ik niet of hij kan acteren.

 3. leuk voor je. je kan goed muziek maken, zingen en acteren. hum to tumahare diwane he. tumhare awaz ke diwane.
  loves jaslin (l)

 4. zingen kan hij wel goed maar acteren niet….
  die film van hem vond ik toch niet zo leuk/….

 5. Ik vind hem niet goed, zijn liedjes zijn contstant het zelfde.. vindt het jammer.. als artiest moet hij meer variaties brengen.. en dat doet hij niet. Hij zingt, dat vind ik hoor, niet met gevoel. Verder vindt
  ik hem iets te arrogant. Dus Himesh u r not the nr. 1 for me!
  En acteren… nee laat dat maar aan de acteurs over.

 6. Ik vind hem wel g0ett hij kan egth goedd zingen… en actere kan die ook best goed hoor 😉 K hoop voor hem dat die een goeie acteur wordt:D

 7. als je zijn levensverhaal weet dat weet je ook waarom hij zo is..
  maar zingen en acteren kan hij goed..vooral het zingen…

 8. Op dit moment de beste zanger in India,in mijn optiek.
  Maar acteren!!!!Nog een paar acteerlessen nodig.

 9. maar ik had die trailer gezien van zijn film.
  ik zal het zeggen.
  ik ben erg blij dat je film een hit is.
  maar blijf gewoon doorgaan met het zingen.
  want acteren doe maar niet

 10. Ajnabee, Sharm karo ALLAH ke naam lete hai our doosre ko bolta hai LELIJK sharm karo Khuda ke waste. Khuda sab ke banaja he toemko haqh nahie he ek dooser ke badsurrat khene ko.

  ALLAH HAFIZ.

  Rahat

 11. hai reshammiya
  jij bent de echt en de beste voor mij
  de liederen voel ik tot mijn hart.
  ik zou zeggen blijf maar zo door gaan je zal het zeker bereiken wat je wil. j love you

 12. hij kan egt goed zinge EN ACTEREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Go Himesh Go you can do it I am with and I LOVE YOUUUUUUUUUUUU!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.