Rakhi Sawant heeft de frisse uitstraling

Bollywood: Rakhi SawantITC Limited, een zeer grote onderneming in India, heeft voor haar voedsel afdeling een nieuw product uitgebracht, namelijk ‘Mint-O Fresh Cool Green’. De onderneming heeft Bollywood actrice Rakhi Sawant gevraagd om het product te promoten in India door middel van een multi-media campagne. Bij deze campagne hoort ook de nieuwe tv-reclame, waarin Rakhi te zien zal zijn.

Manager Ishita Tandon vertelt wat het doel is van deze campagne; “We richten ons op het bekend maken van dit product. Het is belangrijk dat dit product in het hoofd van de klant blijft hangen, zodat wanneer zij bij een verkooppunt zijn en iets fris in hun mond willen hebben, meteen aan ons product denken. Rakhi zal ons hierbij gaan helpen. Zij heeft de frisse uitstraling en Mint-O Fresh smaakt fris. In de reclame zal te zien hoe een jongen indruk maakt op een meisje (waarschijnlijk Rakhi) met zijn frisse adem dankzij Mint-O Fresh.”

25 REACTIES

 1. In de reclame zal te zien hoe een jongen indruk maakt op een meisje (waarschijnlijk Rakhi) met zijn frisse adem dankzij Mint-O Fresh.”

  Echt klassiek heee???

 2. Okee! 😀 Maar waarom vinden de meeste mensen Rakhi op een man lijken? Er is toch niks mis met haar?

 3. heei wat leuk voor je
  ik hoop dat het goed gaat in india daar met je reclame
  je bent heel knap en
  ( je kan heel mooi dansen

  gah zo verder ( kussjes van shamiema

 4. Pleaaaaaaase iemand; bijv. rajiv? wat is de reden dat ze niet zo frisse uitstraling heeft? ik weet dat er wat met dr is maar wat????? of is er niks met dr?? PLEASE I WANNA KNOW MAN!

 5. leuk voor haar ik vindt haar egt gaaf. jullie moeten haar egt in koffie with karan zien. ze is daar geweldig. zij durft tenminste haar mening te uiten. En daarom mogen meeste mensen haar nie. rakhi je bent geweldig ga zo door sgat.
  loves jaslin

 6. @t Bollywoodfreak

  Kom op als mika op je mond kust dan moet je tog niet meer fris zijn 😀 hahahah kijk maar op google 😀

  Kon ze liever mij kussen dan bleef ze wel fris 😀

  Alle meisjes blijven fris als ze mij kussen 😀

 7. ik vind haar brutaal, ze zegt gewoon wat ze van andere vind. doe ik ook weleens, maar zij doet het op een verwaande manier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.