Bachchan betaalt hartoperatie van meisje

Bollywood - Amitabh BachchanDe bekende Indiase filmster Amitabh Bachchan heeft een jong meisje, met een ernstige en levensbedreigende hartkwaal, geholpen. De Bollywood superster zal de peperdure operatie en behandeling, die haar eigen familie niet kan betalen, voor zijn rekening nemen.

Nadat een televisiezender live een documentaire uitzond over dit meisje, dat dringend een gecompliceerde hartoperatie nodig heeft, boodt Amitabh meteen zijn hulp aan. Hij belde de tv-zender op en vertelde dat hij zeer blij zou zijn als hij de gehele behandeling kado kan doen aan de familie. De behandeling kost ongeveer 250.000 rupees. De meeste mensen in India beschikken niet over zoveel geld. Heb je dat wel, dan behoor je toch tot de rijkere families.

“Als jullie mij het adres doorgeven, dan zorg ik ervoor dat zo spoedig mogelijk een cheque naar jullie wordt opgestuurd”, vertelde Amitabh aan de familie van het meisje terwijl die in de uitzending zat. “Ik zal voor haar bidden dat zij na haar operatie compleet zal herstellen en weer helemaal gezond zal zijn”, aldus Amitabh Bachchan. Een paar minuten nadat Amitabh had gebeld, belde een vertegenwoordiger van een zeer bekend ziekenhuis in Mumbai en bood ook hun hulp aan. “We zijn zo blij, zo gelukkig met alle hulp. We hopen dat onze dochter de operatie zeer goed zal doorstaan en dat alles weer helemaal goed komt”, aldus de vader van het meisje.

44 REACTIES

 1. wOW Goed man.
  Allah zal het meisje verder helpen.
  Ik ben trots op mr.Amitabh.
  Goed gedaan.
  I love you!!!!!!!!!!!!!!!!!11

 2. heel erg lief hoor.En ook wel bijzonder vind ik .
  En hoop dat het meisje beter word !!!

 3. hello iedereen ;
  ik ben blij dat hij dat doet
  als ik ook heel rijk was en een actricce was

  en ik had zoveel geld dan zouw ik het ook doen

  ik ben blij voor de ouders danku Amitabh Bachchan
  you are de best en good luk bye

 4. heel erg aardig van Big B.
  hij kan dat geld wel missen.
  komt tog niks te kort.
  malik dono ko bhalla kare!!!!!!

 5. Oooooooooooooh zo lief van Amitabh!Inschallah helpt de operatie en zal het meisje weer snel goed van haar leven kunnen genieten!

  Love you Amitabh xxxxx

  groetjes
  XxxSakina KhanxxX

 6. ik hoop ook dat die meisje veer gezond zal zijn en dat was aardigg van Amitabh Bachchan (hij heef eigelijk een meisje leven gered

 7. Wij hadden niks anders van je verwacht BIG B, jij was, jij bent,jij blijft de beste.

  Rahat

 8. SRKLOVER, nou eindelijk een goedereactie van jou dus je ziet het je kan het wel.

  Het is goedbedoeld hoor.

  Rahat

 9. Heel goed gedaan,Heel erg aardig van jou Big Bachchan,en ik hoop dat het meisje redt, I Love Jou very very much Big Amitaabh> God gaat je zegenen,dat je een arm familie hebt geholpen, echt goed hoor dat je geholpen hebt oke bye LOVE JOU BIG BACHCHAN

 10. hij moet wel een grote hart hebben als hij dat voor een vreemde doet je kan dat zien dat zijn hart niet van steen is gemaakt door god.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.