Bipasha co-presentatrice 7 wereldwonderen show

Bipasha presenteert 7wereldwonderen Op www.new7wonders.com kon men de afgelopen maanden stemmen op de 7 nieuwe wereldwonderen. Er waren 21 genomineerde wonderen waar men uit kon kiezen. De uitslag werd bekend gemaakt tijdens een speciale show, op 7-07-07 in Lissabon, die naast Sir Ben Kingsley en actrice Hillary Swank ook werd gepresenteerd door Bollywood babe Bipasha Basu. Toen bekend werd gemaakt dat ook de Taj Mahal is uitgekozen tot 1 van de 7 wereldwonderen, was dit voor Bipasha natuurlijk hét moment van de avond.

“Ik was zo enthousiast en blij toen ik dat hoorde. Dat maakte de hele show natuurlijk nóg leuker voor mij. Want ik was erg verkouden en had een zere keel, maar ik denk dat ik het er wel aardig heb gedaan daar op het podium. Daarnaast waren mijn collega’s Sir Ben en Hillary ontzettend aardig en gezellig.” Maar niet alles verliep helemaal vlekkenloos. Toen de Bollywood babe vanuit Londen aankwam in Lissabon, was haar koffer vermist. “Ik was niet de enige. Ik geloof dat bijna iedereen in Lissabon aankwam zonder koffer. Uiteindelijk kregen we het pas vrijdagavond heel laat. Aangezien de show de volgende dag al zou zijn, was dat veels te laat. We konden geen risico nemen en dus zijn we, voordat mijn koffer arriveerde in Lissabon, gaan winkelen. We vlogen echt van winkel naar winkel. Dit was echt een hele rare ervaring!”

Taj Mahal, IndiaWat betreft de oude 7 wereldwonderen zijn er inmiddels al 6 vergaan. De nieuwe lijst moet een alternatief zijn voor de oude lijst van zeven wereldwonderen, die al ruim 2000 jaar wordt gehanteerd. De verkiezingen waren niet het initiatef van UNESCO, zoals de meesten dachten, maar van de Zwitserse filmmaker Bernard Weber. De VN-organisatie UNESCO, hanteert een eigen lijst van door mensen gemaakte en natuurlijke werelderfgoederen en weigerde elke ondersteuning.

De initiatiefnemer Bernard kwam in actie nadat een aantal jaar geleden enkele historische Boeddhabeelden in Afghanistan waren vernietigd. Nadat er verschillende bouwwerken of monumenten van voor het jaar 2000 waren voorgedragen, werd door een jury een lijst van 21 genomineerden opgesteld. Iedereen werd opgeroepen om te stemmen en dit werd dan ook massaal gedaan. Ook in India heeft men campagnes gevoerd om men te laten stemmen en met succes. Naast de Taj Mahal werden er nog 6 andere wereldwonderen uitgekozen, namelijk: de Chinese Muur in China, de stad Petra in Jordanië, het Christusbeeld in Rio de Janeiro, Machu Picchu in Peru, Chichen Itza in Mexico en het Colosseum in Italië.

16 REACTIES

 1. Ik denk dat Biphasa ook zo net al Shilpa bij de engelse beroemd gaat worden man!
  Eerst Shilpa nu Biphasa!

 2. Tou nou Bollywood.nl – jullie kunnen beter dan deze (verouderde) berichtgeving… waarom niet weer eens aandacht voor de rivaliteit tussen de Bachchans (incl. Aishwarya) versus SRK en zijn vrienden? Daar is genoeg (nieuws) over te vertellen).
  (Ondanks deze kritiek bekijk ik dagelijks even jullie site – beschouw dit svp als opbouwend commentaar).

 3. leuk voor haar.

  En “Ingrid Jonker”

  ik snap niet wat je er zo boiend aan het nieuws tussen Bachen en de Khans vind. Please we weten al wat er aan de hand is tussen hen en het is mooi geweest. So pleaseeeeee noem iets anders…..

 4. ai leuk te horen dat taj mahal ook erbij staat:D
  trouwens Bips ziet er wel leuk uit op die picca met haar sexy sari 😀

 5. als zij daar niet was gegaan, was er ook geen probleem tussen john en bips hayahay 😛 en ook geen kus van c. ronaldo 😛

 6. @Ingrid Jonker

  ja! wrm vind je dat leuk? ik vond die ruzie nergens opslaan, en nu het afgelopen is wil je meer?

 7. ingrid

  ik begrijp je maar als dit weer hier op het scherm komt te staan

  komen er aleen weer ruzies enz

 8. bitchhhhhhhh

  wie ze is ze heeft geen gevoel

  johnny boy gaat bijna dood van het huilen en zij
  shameeeeeeeeee

 9. bipasha past niet eens bij cristiano ronaldo …se gaat er egt spijt van krijge(dat hoop ik tenminste)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.