Nieuw Bollywood talent Ranbir Kapoor

Nieuw Bollywood talent Ranbir KapoorDe knappe zoon van Rishi Kapoor en Neetu Singh, Ranbir Kapoor, is druk bezig zijn naam te vestigen in Bollywood. Zijn debuut maakt hij in de Bollywoodfilm ‘Saanwariya’ waarin hij een hindoe jongeman speelt die verliefd wordt op een moslima. Maar er gaan verschillende geruchten dat het nieuwe Bollywood talent ook al is gecontracteerd voor andere grote Bollywoodfilms.

Regisseur Siddharth Anand bevestigd één van deze geruchten; “Ja, ik heb Ranbir Kapoor gecontracteerd voor mijn volgende film. Op dit moment zijn we druk opzoek naar de rest van de cast.” Het schijnt dat de vrouwelijke hoofdrol voor deze film al vervuld is door niemand minder dan Katrina Kaif.

Bollywood newbie Ranbir heeft ook bij Yash Chopra een zeer goede indruk achter gelaten. Deze regisseur heeft hem namelijk niet voor 1 maar voor 3 films gecontracteerd. Eén daarvan is Dhoom III waarin niemand minder dan Shahrukh Khan de rol van de slechterik zal spelen.

45 REACTIES

  1. hij ziet er niet blij uit , misschien wilt ie wel geen films spelen:-), achja wie weet doet ie het wel erg goed ,
    ben beniuewd.

  2. oow cool.. wist ick ni.. maar lykt er wel veel op!!… ps srk je speelt elke rol goed!.. kei tof man dat hy de slechterik speelt! hvj!:P:D(H)
    xx

  3. Als je goede connecties hebt, dan kom je wel ver hoor.
    En die film Saawariya wil ik dood graag zien. Het wordt gemaakt door Sanjay Leela Bhansali. De maker van Devdas. En heb gehoord dat deze ook in de oude tijdperk gaat afspelen. En Rani speelt er ook in. Yeaaahhhhh
    Maar ben wel benieuwd hoe hij het zal doen. En is een soort van strijd tussen hem en Harman Baweja. Waarvan wordt gezegt dat hij de vriendje is van Priyanka. (geloof er niks van):)

  4. Zo goed voor em!
    maar hopelijk speelt tie goed
    wnt qua uiterlijk :#!

    mja tgg veel succes!!

  5. Zoo leuk voor em!
    alleen hopelijk speelt hij goeed
    want qua uiterlijk :#

    mja veel succes

  6. Zoo leuk voor em!
    maar hopelijk speelt hij goedd!
    want qua uiterlijk :#

    mja veel succes

  7. En SRK als slechterik in dhoom 2??
    wordt spannend,,wrm niet john:P 😛
    En dhoom 3 wil ik ckkr zien!!

  8. leuk
    succes
    maar hiervoor in een bericht kwamen er ook al nieuwe bollywood mensen
    steeds meer nieuwe
    sommige films met de nieuwe zijn echt geflopt

    maar ja suc6 ranbir

  9. Nee gaat shahrukh weer slecht spelen!!!!!

    Ik vindt het veel leuker als hij goed speelt. Maar in Don was hij tof!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1( en lekker)

    Leuk dat er weer een nieuwe is hij is trouwens niet zo lelijk. Ik had ergens gelezen dat hij lelijk was.
    Maar het valt mee. Hij kan er wel door.

  10. Wat leuk voor Ranbir dat hij al zoveel aangeboden heeft gekregen & dat hij met Shahrukh Khan in Dhoom 3 gata spelen!

    Maar is het al zeker dat SRK erin gaat spelen?

  11. Ik heb wat foto’s van hem bekeken op zijn website. Ieeuw, het lijkt wel een mislukte turk/iraniër. Nee sorry, wat uiterlijk betreft vind ik hem niks. Maar naar de racistische bollywood maatstaven, zal hij wel een “ideale” bollywood-acteur zijn, gezien zijn zeer lichtgetinte huid. Kortom, ik vind hem lelijk. Ik ben benieuwd naar zijn acteertalent.

  12. Goedemorgen,
    Bollywoodfan en Kashmeera zal ik jullie even herrinneren dat die foto is opgenomen op de trouwdag van zijn enige zus daarom is hij zo bedroefd. Kijk naar de andere foto’s van de trouwerij dan zie hoe goed hij uit ziet. Vind je gek dat hij reeds zoveel aanbod heeft gekregen van big banners.Ik waardeer en respecteer een ieders mening maar ik kan mij haast niet voorstellen hoe mensen kunnen zeggen dat iemand lelijk is. Sorry hoor maar als iemand tegen mij zou zeggen dat Ranbir lelijk is dan zou ik hus adviseren om naar HANS ANDERS te gaan. Hadden jullie de eerste films van SRK en van Salmankhan gezien zeiden ook heel veel mensen van God ver maar wat zijn hun nu wereldsterren.Ga naar de site van de kapoor’s die gasten zijn niet Miljonair maar Biljonair.De dochter van Big B Shweta is getrouwd met de neef van Ranbir, hij heet Nikhil Nanda en de familie is na TATA de rijkste mensen van India maar ze doen normaal.

    MVG
    Rahat

  13. ik had een andere foto van hem gezien daar zag hij beetje beter uit. hij lijkt egt op zijn vader vind ik :P. deze foto ziet hij niet zo goed uit maar als je hem in film ziet dan zal het wel een groot verschil worden haya 😛 , dat is altijd 🙂

  14. wat lelijk jullie india allemaal lelijk oke als lelijk bent dan hoef niks t doen omdat je lelijk bent dus echt mensen is shurk khan mooie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. En ja SRK in Dhoom 3?

    VET joh must see!!

    En ga Ash en Hrithik nie mee spelen ofwa? Weet iemand dat?

    thanks
    x

  16. Heey rahat,

    Wat zojuist door mijn hoofd ging heb jij in jouw comment verwerkt. Ook ik snap niet dat iemand kan zeggen dat hij er niet goed uit ziet. Hij ziet er heel goed uit. De mensen die zeggen dat hij er niet goed uit zien zij stinkend jarloers. Kijk eerst naar jezelf, je eigen pa, broer whatever!!

    Maar goed ik stoor me hier vaker aan. Ook actrices worden dan onnodig afgekraakt. Meestal zijn het mensen die met zichzelf in de knoop zitten. Waarom kraak je iemand af? Ik zou zeggen maak een afspraak met een therapeute! Succes hoi!

  17. zo ik zou ook die film willen zien want ik ben nou een maal zo die prettig met een moslim gozer ben en het lijkt me mischien ook een fantastische filim hooplijk zie ik het gauw

  18. Allereerst Haters bedankt voor je mooie reactie wij zijn toch op een lijn. Ik denk dat de meeste mensen gelijk naar uiterlijk kijken maar ze zijn een ding vergeten uit een mooie bord kan je niet eten.
    Ik wens Ranbhir heel veel zuk6.

    MVG
    Rahat

  19. Goedemorgen,

    Pinto het is niet waar wat jij schrijft dat vader dus Rishi kapoor niet beter is. Rishi heeft meer Hits behaald vanaf de jaren 70 t/m 90 en bovendien de enige star met 7 nieuwe vrouwelijke tegenspeelsters.Een goede acteur is Rk vandaar dat hij nog steeds geen rust heeft met acteren hij heeft vorigjaar zoeveel films afgezegd.

    Rishi was is en blijft een goede star.

    mvg

    Rahat

  20. Hoi Rahat,

    Wat een duidelijke uitleg. Ik vind het echt super van je en je hebt groot gelijk.

  21. Shahrukh Khan de rol in Dhoom III!
    Al weer Slecht
    Haha nou jaa maak niet uit hij blijft een lekker ding

  22. khan heeft alleen maar een stijl en die wil amitab na doen maar het luk hem nooit amitab is een van de beste acteur terwereld hij heeft geen munit rust

  23. heey is die zoon net zo dik als z’n vader?? whahahaha
    maar dhoom 3:D:D!!!!! zooow leuk, en sharukh de hoofdrol!! en wie zal nu de tegenspeelster worden?? Ik hoop een bekend iemand!! In Don speelde hij best goed als slechterik ik hoop hierin ook:P!
    Maar het is niet leuk om te zien als hij slechterik speelt maarja..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.