Deepika Padukone beklimt de Bollywood ladder

Deepika Padukone beklimt de bollywood ladderAmbassadrice van Maybelline en model Deepika Padukone is de nieuwste aanwinst van Bollywood. Ze is van een modellen carrière overgestapt naar een acteer-carrière. Dit terwijl ze aangeeft nooit een acteer-carrière gewild te hebben. Het is haar komen aanwaaien, zoals ze zelf zegt, en daar geniet ze nu van.

Tijdens de promotie van een nieuw cosmetica product kwam de mooie dame te laat. Maar ze wist de pers dit snel te laten vergeten, door te spreken over de Bollywoodfilms die binnenkort uitkomen waar zij in zal schitteren. Aan top staat ‘Om Shanti Om’ waarin ze haar debuut maakt tegenover niemand minder dan ‘king’ Khan, natuurlijk Shahrukh Khan. “Ik kan op dit moment nog niet veel vertellen over de film, maar ik kan wel zeggen dat ik veel geluk heb gehad. Zowel Shahrukh als Farah hebben mij veel geleerd, verteld Deepika.

Maar Deepika heeft zeker gedacht, als ik ga scoren in Bollywood dan wel goed. De schoonheid heeft namelijk niet alleen met haar debuut ‘Om Shanti Om’ de koppen in de krant gehaald, maar ook voor het weigeren van een rol in de film ‘Aap Ka Suroor’ van regisseur Himesh Reshammiya. “Ik heb er zeker geen spijt van dat ik deze rol heb geweigerd. Je moet keuzes maken in het leven.” Deepika heeft er zeker geen spijt van, want ze heeft namelijk ook al een rol in de volgende film van Nikhil Advani met als tegenspeler Akshay Kumar.

Blijkbaar is dit alles nog niet genoeg voor Deepika want er doen zich nog enkele geruchten over de vrouwelijke hoofdrol in deel 2 van Krrish. Het schijnt dat Priyanka Chopra geschokt was door dit nieuws, aangezien zij ervan uit was gegaan dat zij ook in deel 2 te zien zou zijn. Nu is het geen geheim, en weet de Bollywood actrice Priyanka het zelf ook, dat haar optreden in deze film niet geweldig was. Het publiek vond haar niet met gevoel spelen en te oppervlakkig. Priyanka geeft toe dat dit niet haar beste acteer prestatie was, maar tijdens de opnames van Krrish was haar vader ook erg ziek. “Ik zat voornamelijk met mijn gedachtes bij mijn zieke vader. Hierdoor kon ik inderdaad niet mijn beste prestatie neerzetten”, geeft Priyanka toe in een interview. Aangezien de regisseurs van Krrish het publiek niet voor de 2e keer willen teleurstellen, gaat dus nu het gerucht dat Deepika Padukone de vervangster is.

Voor een nieuw talent in Bollywood, scoort ze erg goed bij de regisseurs. Nu nog afwachten of ze ook goed scoort bij het publiek.

50 REACTIES

  1. oOw,…
    Ik vond Priyanka wel goed spele in Krishh hoor!
    En natuurlijk begrijp je tog dat haar vader ziek is, dat see daarom soo acteerde,
    In andere films acteert sij als de beste!

  2. Degene die Priyanka vervangt scoort echt niet goed bij mij. Ze is en blijft de beste voor mij!!!!!
    En er is volgens mij een foutje in het artikel. Himish speelt erin maar hij regiseurd het niet.
    En ik begin haar nu al te haten.

  3. die nieuwe sma is wel lekker man

    zou ze ook kus en naakte scene maken…

    dan gaat het wel een hit worden

    whahahahahaha

  4. zozo deepika is pas in de filmindustrie binnen krijgt ze al veel films, terwijl wij haar nooit hebben zin acteren mss is ze helemaal niet goed. ze speelt ook gelijk hoog, helemaal gek geworden dat ze met goeie acteur gaat spelen nou daardoor wordt je niet een goede actrice, net als rani, preity, madu, kajol enz. en priyanka is 100000x beter dan deepika. ik vind het nergens op slaan dat priyanka niet meer in krrish speelt. priyanka is veel beter acteur dan deepika oke als het rani of iemand anders, dan was het een andere verhaal. en waarom veranderen ze altijd de actrice en nooit de acteur dat slaat helemaal nergens op. gelukkig speelt priyanka in don en niet iemand anders :@ . en priyanka had egt wel goed gespeelt in krissh, en als ze het niet goed had gedaan is het niet alleen priyanka schuld maar ook de directeur, want die bepaald wel scene nou goed is :@. we zullen zien hoe deepika acteerd. het betekent niet als het film hit is dat ze een goeie actrice is want film van srk en hrithek worden altijd wel hit 😛
    zoo had niet geweten dat het zo lang verhaal zou zijn haya 😛

  5. heej.. jah man.. ick vond pryanka ookk kei goed spelee in krissh!! mar kei jammer da ze ni in krissh2 speelt!!.. en vn haar vader wist ik ook ni!! xxx

  6. ja mensen kom op joh haar vader was ziek

    en dat wijf is wel knap geef me een reden waarom ze haar in krissh 2 willen priyanka is much better en ze deed het echt wle goe din krish

  7. HALLLOO dit is niet eerlijk !!!!!!!!!!!!!!!!

    priyanka speelde heel goed erin
    jmmr want priyanka is toog de beste :);)

    PRIYANKAFAN

  8. Weer een knappe actrice erbij. Maar het is wel jammer dat Priyanka niet meer in Krishh mag spelen. Ik begrijp de regiseur van krishh wel. Het publiek is veel belangrijker. Ik heb de film nog niet gezien, maar het lijkt me wel leuk.

    groetjes

  9. nou jah zeg ik will liever priyanka in krissh2 zien dan haar want ze was echt goed daarin
    en priyanka kappot sexy veel mooier dan haar
    niet dat Deepika lelijk is maar als je haar met priyanka vergelijk ja dan wel 😛
    maarr ik hoop dat priyanka ook in krissh2 te zien zall zijn
    want ze echt goed ,sexy en mooi

  10. ze speelt ook al in omshanti om..en wisten jullie dat kajol daar ook in speelt?? een belangrijke rol.. maar deepuka speelt een nog belangrijke rol………. met srk

  11. hallo dames moet je elkeer regel matig veranderen….

    net als je tandenborstel…

    whahahahahahaha

  12. bolly_fan

    Echt? Hoe weet je dat? Die hebben samen gespeeld in Nikki n Nikhil ofzoiets! 🙂

    tof!

    xx

  13. Waar blijven de leuke acteurs?? :(:P

    nja ik vindt het ook niets op slaan hoor
    dat ze priyanka vervangen!! en haar vader was
    toen nog ziek!
    De regiseur had daar rekening mee moeten houden!!
    en ik vond egt niet dat ze mij had teleurgesteld
    in de film :O !

    mjaa wie weet hoe het met haar zang carriere
    gaat?? hoor erniets van enzo

  14. Ik vindt dat priyanka het tog nog goed heeft gedaan.
    Maar zij kan er ook er mischien ook wat van.

    @D&G ahahah dan wordt het waarschijnlijk wel een hit.

    S.

  15. vele acteur spelen in om shanti om, ook rani, priyanka, salman, john enz. maar die spelen gewoon zich zelf. maar ik hoop gewoon dat priyanka in krrish 2 speelt want zij is beter dan dat deepika.

  16. D&G dont talk trash…wij vrouwen wisselen vaker van man dan je op 1 hand kan tellen…en dat doen we net als wc papier wuahahahahha…soo fuck ur statement!

  17. haaalooooo…………….
    Dit is echt erg er zijn al zoveel film gemaakt over die krish , je weet wel koi mil gaya en nu krishh en starks deel 2 en telkens hitrik roshan, ja hoor!!! En telkens weer een andere meisjes tegenspeler eerst preity dan priyanka en nu zij jah dacht het niejj!!
    Doen dan aish of kajol of weer priyanka of misschien wel lara dutta, maar verander nou weer niet die meisjes rol!! oke en als je dat wel wil doe dan een iemand waarvan je zeker weet dat ze het goed doet!!!

  18. what te fuck pryanka is en blijft gewoon beter
    wat een gedoe maar als ze maar nie denkt dat ze
    pryanka kan vervangen want dat kan niet en dan
    bedoel ik ook echt NOOOIT NIET GESNOPEN ALLEMAAL!!!!!!!

  19. Priyanka is de beste!!!

    Ik vond Krrish juist een van de betere films van haar en ze speelt gewoon goed!
    En er is daarnaast niemand mooier dan haar…

    Priyanka moet gewoon terugkomen in Krrish 2!

  20. Kom op zeg gasten Priyanka kan voor geen meter acteren. Ben er trots op dat een dame als Deepika the leading lady van India gaat worden. Vader ziek of niet acteren is acteren. Go Deepika Go!!!!!!!!!!!!

  21. Gisteren ben ik naar Om Shanti Om geweest en ik moet zeggen dat Deepika zeker goed kan acteren en dansen!!!!!!

    De film was gewoon geweldig en gaat zeker een hit worden!

  22. heei

    ik vond priyanka wel goed hoor
    kom op haar vader was ziek

    deepika is wek knap enzo ze kan wel beter acteren dan aishawriya rai EERlijk ze lijkt aardig en aishari rai niet

    nou veel suc6 deepika

    luv ya

  23. hey dit slaat allemaal nergens op het klopt wel dat priyanka goed was in krish en ik ben ook van van priyanka maar ik vindt deepika echt mooi en zij en priyanka samen zijn net zo mooi en ze verdient het wel om in krish te spelen kijk het kan wel zo zijn dat priyanka goed heeft gespeeld in krish maar nu mag deepika het tog ook proberen en meschien lukt het haar wel heel goed en by the way priyanka krijgt 100 procent wel andere film die nog beter zijn dan krish kus

    by see you mounia

  24. ik heb om shanti om gezien ten eerste vindt ik die film niks aan het is een remake van film karz en ten tweede Deepika Padukone kan niet acteren ik vindt haar gewoon niks aan en als ze hun krrish 2 gaat nemen krijg hun echt spijt van ik vindt dat priyanka chopra moet in kriss 2 spelen
    wat ik vindt dat ze goedt acteert jullie willen beweren dat als een nieuwe actrice komt in bollywood dat hun moetenplaat over nemen van die oude actrice nogmaals ik vindt haar echt niks en ze kan niet acteren Deepika Padukone voor mij mag ze nog in de modelen wereldt blijven want die meid kan niet acteren en je ziet dat ze niet zo vaak in de film voor komt alleen begint van de film komt ze wel vaak voor en als ze doodt gaat komt niet zo vaak voor

  25. Waarom doen sommige mensen zo negatief over Deepika?

    Zij kk knap joh!(tenminste mooier dan Aishwarya:P)

    En dat die Priyanka niet in Krrish speelt,kan me

    niks schelen!

    Toen ik Deepika voor het eerst zag,(met haar mooie kuiltjes

    en met Srk)wilde ik gelijk alles over haar weten…

    P.S. Deepika is pas 19 jaar!!!!!

  26. is wel leuke meisej
    en se kan acteren
    en oo in die flim om shanti om
    se is erg lief meisje

    en ook sharuk khan en ander film sterren
    ook die liedje dewangi
    met bijna alle film sterren
    ik wil sjow ook film ster worde
    sjow sweety man

  27. sorry dat zou stom zijn als ze krish 2 iemand anders laten acteren dat valt echt op….ik vond krish een goei film mooie actuers mooie liedjes.priyanka was daar sexy en das heel stom als ze van actuers gaan veranderen…..deepika is ook mooi maar ze kan ng niet acteren ze moet het ng leren…maar ja je hebt zo van die indische films die nemen zomaar van die mensen aan die zelfs ni kunnen acteren gewoon omdat ze mooi zijn en ik vind da niet kunnen

  28. je zijn egt blind man jullie weten niet dat deepika zo mooi is en ik ben haar fan dag en nacht moet ik aan haar denken ze acteerd wel goed maar sharukh ging te veel overacteren die film was stom om shanti om maar toen ik deepika zag wooow egt heel sexy en zo mooi ik ben haar GROOTSTE fan ze is kk mooi en deepika doe je best succes groetje aqsa

  29. ik vind dat deepika veel beter is dan priyanka priyanka is stom man en deepika is 1000000000000000000000000000000000000000000000000 keer beter is dan priyanka en wie iets erover wilt zeggen mag het voor me neus komen zeggen

  30. eey d&g wat zeg je over deepika dat ze gezoende en naakte scenes moet maken ik ga je bek komen breken jij magool zeg dit alles aan je geneuktmoeder

  31. Ik heb die film van Deepika gezien en ze is veel en veel beter dan Priyanka. Echt een leuke actrice en ook erg originele film.
    Om Shanti Om is niet een kaskraker maar je leert Deepika kennen als nieuweling en ze is gewoon goed, klaar!

  32. nou zeg ik vond deepika niks ik vind priyanka duizend keer mooier en beter dan die lange spagheti

  33. hahahhaah aqsa heb je geen leven of zo dat je zit dag en nacht aan deepika denken . ga leven zoeken please

  34. JHAA MANNNN!

    wat is de probleeem.die deeepika kan gwn goed actere!
    vandaar dat zij de rolll krijgt
    majhaa :ze is egt mooiiiii ah
    majhaaa sukkelss hierrr!
    bn weghh Ciaoooo
    kisss-afg-girll

  35. ik vind het heel stome idee dat dit gaat veranderen. priyanka is de best ze heeft heel goed gespeeld in krrisch. als iemand anders haar vervangt wordt krrisch twee zeker niet leuk.

  36. awie rani en aqsa ik ben het met jullie eens. we moeten deepika een kans geven. trouwens ze is best mooi alleen ze draagt op sommige fotos te open. minpuntje voor haar. maar om shanti om vond ik egt goed.priyanka is ook goed tuurlijk. maar de serie van krrish koi mil gaya is tog al verpest. vind ik teminste.deepika is gwn goed. maar priyanka blijft ook goed hoor.toen ik om shanti om sag wou ik dat ik haar kon ontmoeten.jammerzz

  37. hoi alemaal deepika is keii goed en kreena kapoor ook ik hou van hun en wat een leuke site hooor
    en ik geef dit site een 8
    en hopelijk word ik ook een filmster hmmmmmmmmmmmmmmmm
    nou dag
    groetges aan:deepika en kareena kapoor
    dag

  38. DOE NIEJ ZO NEGATAFIE OVER DEEPIKA
    je kent haar niet
    geef haar ook een kans
    die kans heeft Priyanka ook gehad
    Willen jullie de hele tijd Priyanka zien
    ja dan kunnne ze bollywood ook Priyankawood make
    sommige mensen snappe egt nix van film industrie
    Dat je priyanka knapper vindt jou mening
    maar dan hoeft deepika niej lelijk te zijn

    Beetje begrijpen is ook moeilijk
    BEGRIJP EERST DIE ARTIKEL voordat je gaat lope negatief doen over mensen
    X Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.