Welke Bollywood babe is hotter: Mallika of Urmila?

Bollywood: de echte MeheboobaEr blijkt sprake te zijn van een soort dubbele ‘Mehebooba’ in de Indiase film industrie. Er zijn namelijk twee films die beide dit nummer in hun soundtrack willen opnemen. De remake van de film ‘Sholay’ van Bollywood regisseur Ram Gopal Verma komt binnenkort uit, met daarin het nummer ‘Mehebooba’. In de film van Ram wordt dit opgevoerd door Urmila Matondkar.

Maar zij is niet de enige die op dit numer zal dansen. Want toevallig heeft regisseur Vijay Taneja van ‘Aap ke Suroor’ de rechten gekocht van deze klassieker, zodat dit nummer in zijn film gespeeld kan worden. Dit zal gedaan worden door niemand minder dan Bollywood babe Mallika Sherawat. Haar choreografie zal gedaan worden door Saroj Khan. De vraag is nu: welke Bollywood babe, Mallika of Urmila, zal een verpletterende performance neer zetten op het nummer ‘Mehebooba’?

40 REACTIES

 1. GEEN VAN BEIDE… ENNUHH.. ZE HEBBE RAM GOPAL VERA GESGREVEN ,, TERWYL DAT RAM GOPAL VERMA OF VARMA MOET ZYN.. HAAH

 2. eecht iets voor mallika, ze is vies genoeg voor dat nummer. wat mij betreft MALLIKA.

 3. Malika is mooier. Die Urmila heeft een heel raar figuur en hele dunne onderbenen en kuiten. Malika heeft daarentegen het mooie lichaam om dit nummer goed tot zijn recht te laten komen.

 4. Ik heb dat liedje gezien van Urmila das pas een slet zijn!! Ze was hot TOEN!!

  Maar die is onze tijd dus mallika is hotter now!

  xx

 5. Malika ziet er gewoon niet uit. En ik haat haar. Dus voor mij gaat het Urmila worden. Ze kan goed dansen hoor. Kijk maar naar Dewangee.

  Maar dat versie van hymish is meer een remix. Hopelijk is die andere versie van Mehbooba beter……

 6. HALOOOOOWWWWWWWWWWWW…………!!!!!!!!!

  Zijn jullie gek ofsooow waarom een strijd Malika is toch HOTTER dan dat andere mens!!!!

 7. urmilla is mooier en haar zou veel beter clasica gaan.Malaika is anders ze is precies gemaakt om zo hoerachtige rolrn doen.

 8. Oeeh ik kan niet wachten tot Sholay uitkomt, Maar ik vind Urmila beterrrr dan malika, maar ik vind dat ze beter iemand anders konden nemen; zoals priyanka, of preity …want ik ben niet echt nummer 1 urmila fan..

 9. Urmila Matondkar is veeeeeeeeel hotter .. in alle opzichten! ze zal goed passen in die Clip!

 10. milika is echt veeel leuker dan hoor eigenlijk geen van beide maar als ik toch moet kiezen dan maar malika sherawat.

 11. nou ik denk dat die slet malika hotter is 😛
  Ik mag malika echt niet maar jah ze is wel hott
  En urmila ze is nie slecht ze is echt goed vind haar wel veeeel beter dan malika maar ik zou liever malika op die clip zien dansen dan urmila
  malika kan wel mooi dansen in guru had ze ook heel goed gedaan all was heel die film saai maar die stukje van malika was wel leuk

  maar jah gwoon weg vind ik urmila wel veel beter dan malika mijn mening

 12. Ik vind Urmila mooier/leuker, maar niet hotter. Ze kan GOED acteren en dansen. Dus ik zou voor haar gaan.

  Malaika vind ik iets hoerigs hebben en dat vind ik juist niet zo leuk. Ze is ook niet mooi, terwijl Urmila iets glamarigs heeft, als je haar opmaak.

  Ik weet zeker, dat Urmila het beter zal doen. Gister avond Jaanan Samdja Karo gezien, heerlijke film met dans en mooie liedjes.

 13. Wat wordt bedoelt met hotter. Een beetje in je blootje rondhuppelen??????
  Als dat zo is, laat Urmila ook een beetje rondhuppelen in haar blootje, want ze heeft me een mooi figuur.

 14. Mallika is sexier, knapper, jonger en fris. Daarbij komt ook nog dat Mallika goed kan dansen met haar lichaam. Urmila is oud en helemaal niet HOT vergeleken met Mallika. Dus gewoon de sexy Mallika

 15. haha, man vraag aan ram gopal verma hij weet meer dan ons allemaal. hij kent de smaak van de beide.

 16. ik vind mallika hotter ik vind het urmila niet zo staan malika heeft ook een sexy figuur voor dat song en urmila heeft dat niet zo vaak gedaan en mallika wel mallika laat meer van haar zellf zien dus ik ga voor mallika want ze is hotter ik vind urmila ook goed want ik ben een ennorme fan van haar maar togh ga ik nog voor mallika ze is sexier dan urmila urmila kan beter in lange klern dansen hebben jullie oude films van urmila gezien ze heeft overal in haar oude films krullend haar volgens mijn heeft ze krullend haar maar in deze tijd zijn haar haren stijl ik denk dat ze elke film nu haar haar stijlen

 17. eh luister urmila is mijn vriendin ja dus zeg beter niks over haar maar mallika is ook wel mooi ik vindt eigenlijk ze zijn allebei mooi en hot urmila heeft wel een beetje kapsones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.