Amitabh Bachchan laat ons weer lachen

Bollywood - Amitabh Bachchan laat ons weer lachenDe, sinds een paar weken, trotse schoonvader van Aishwarya Rai zit niet stil. Hij is te zien in de ene na de andere Bollywood film en kiest daarbij niet de meest makkelijke genres. Zo was er behoorlijk veel ophef over één van zijn laatste films, ‘Nishabd’, waarin een oudere man verliefd wordt op een 19-jarige jonge dame. Wij hebben het natuurlijk over Bollywood megaster Amitabh Bachchan.

Maar ook Amitabh heeft van tijd tot tijd wat humor nodig in zijn leven. Daarom is zijn nieuwste Bollywood film een comedy genaamd ‘Cheeni Kum’. Maar deze film heeft een overeenkomst met de film Nishabd. Ook in deze film zit zijn karakter, een oudere man, namelijk achter een jongere vrouw aan. Alleen bevat Cheeni Kum zeer komische scenes. Big B speelt een 64 jarige oude arrogante man, die vrijgezel is en bij zijn 84-jarige moeder woont. Zijn enige vriend en vertrouwelinge is een 9-jarig buurmeisje. Totdat de jonge, kalme, altijd vrolijke en betoverend mooie Nina Verma (Tabu) zijn restaurant en zijn leven komt binnengelopen. Tegen alle verwachtingen in worden de twee verliefd op elkaar en besluiten ze te gaan trouwen.

Amitabh Bachchan over de deze twee films: “Ook al gaan beide films over oudere mannen die verliefd worden op een jongere vrouw, verschillen ze ontzettend veel van elkaar. Het is echt absurd om te denken dat de films op elkaar lijken. Want waarom zou ik in een film spelen die bijna hetzelfde is als een film waar ik al eerder in heb gespeeld?”

33 REACTIES

 1. leuk hoor
  ik ga die film zeker kijken!
  maar die film nishabd is egt een domme film
  ik hoop dat deze beter is

 2. leuk hoor ik ga zeker kijken
  maar de film nishabd is een egte domme film
  ik hoop dat cheeni kum beter is

 3. De film lijkt me wel een hele grappige film samen met paresh rawal ga ook zekers kijken:D
  En ik hoopr dat deze veeeeel beters is dan nishabd want nishabd was kappot saaaaaaaaaaaaaaaaai

 4. nou deze film lijkt me wel leuk om te kijken, nishabd was pas een dom film, hoop dat dit veel beter is:)

 5. lijkt mij ook een leuke film.
  zie vaak reclame’s op zee t.v.
  prachtig da hij nog steeds zulke
  films speeld!!!!!!!

 6. zo amitabh vind het wel leuk om pedo te spelen he:P
  maar ik vond Nishabd ook saai! en is hij niet te oud voor zulke rollen? misschien kan amitabh het beter houden bij films als bagban en baabul! geeft hem tenminste een betere waarde, en zulke rollen als bagban staan hem tenminste!

 7. @@ Lamis Khan over film Nishabd:

  waarom moet hij jong zijn voor die film .. ze willen juist bewijzen dat het bij zulke leeftijds categorieen gebeurt waarom een jongere persoon uitkiezen dan? als in het echte leven een veel oudere man en jongere meisje zo iets aangaan, waarom kan men dan niet verfilmen? moet men gaan liegen in die film? WAT SNAP JE NOU NIET!

  echte oelloes die hier rondlopen! mi gaddo geef ze eens wat denkvermogen! nutteloze reakties lezen wekt irritaties op voor velen!

  Nishabd is voor velen een vreemde film, maar heus niet saai. Mensen die saai vinden zijn meestal gewend fims met sprookjes achtig verhaal lijn die meer belachelijk en overdreven zijn en veel liedjes die echt op niks slaan ,maar wel heel mooi zijn. Dus tja RGV heeft eens een keer WEER de realiteit naar voren gebracht en dat is gewoon het echte leven …
  In het echte leven belandt men niet gelijk op ijsbergen als men verliefd is of toevallig een meisje ontmeot toch! of gebeurt dat in India wel! haha! zou me kapot lachen als dat zou gebeuren!
  Ben geen Amitabh fan , maar wel een kieharde RGV fan! geloof me die man kan films maken! Maar na het zien van Nishabd kan ik zeggen Amitab heeft goed gedaan! Super

 8. Die film moet ik zeker zien maar die andere was egt saai Maar Hoop dat deze beter is.

  Trouwens is die al uit??

 9. Halloooo

  Nishabd was goed kvond het goed! Jiah khan is coooooooooooool khou ervan!

  xx

 10. hahahaahha

  de meeste zeggen dat nishabd is saai, maar het gaat niet alleen om saai of wat dan ook, het is realiteit en er zijn genoeg mensen in wereld die saai leven hebben en dat hebben ze geprobeerd naar voor te brengen om te kijen dat mensen van leeftijd verschillen kunnen ook op elkaar verliefd worden. en ik vind dat een actor moet alle soorten rol kan spelen en Big B kan dat heel goed. de fan willen soms nieuwe dingen en als er kom dan zeggen ze ja dat is saai. ik heb zelf de film niet gezien en het kan dat saai is maar ik weet zeker dat iets nieuwe is. dus wij moeten toch dankbaar zijn. I wish u al the best Big B.

  Trouwens dat is alleen mij mening.

  Sona

 11. ey yo k** simran. hou je mond dicht mang . het is gewoon wat iemand van die film vind. ooit gehoort van RECHT OP MENINGSUITING.en je hoeft hier niet met jou argumenten mensen proberen overtehalen dat die film nishabd leuk was.

 12. Als jij niet weet wat pedo is moet je niet zo dom lullen.
  Ben jij nou vergeten in onze moslim gemeenschap duizenden ouwe vieze mannen met jongere meisjes uigehuwelijkt worden.

  Dat zijn juist PEDOOOOOOOOOOOs

  Begrepen LAMA Khan.

  MVG

  Rahat

 13. @@ holland_girl:

  “hou je mond dicht mang” is dit een goed voorbeeld van recht van menings uiting? ik dacht het niet sukkel .. kom pas tot me praten als je weet dat je zonder scheldwoorden kan reageren … echte oelloe zoals ik al zei .. geef ze eens wat denkvermogen oh GOD!

  Ik probee rniemand te overhalen, maa rlaat blijken dat niet alle films een happy end moeten hebben en allemaal super mooie overextreme aardige liedjes moeten bezitten … echt hilarisch. Als je het nog steeds niet snapt kan je me NOOIT snappen!

  Het allerbeste meid!

  Ram Gopal Varma rules!

 14. ik vind dat hij moet filmen maken voor zijn eigen leeftijd het lijkt wel dat hij de vader van de meisje is die film is best we leuk maar ab lijkt wel de vader van de meisje egt dom vindt ik deze rol kon ook suniel doel spelen hij heeft de rol veel beter verdient jonge maar jah dome mensen op aarde niet normaal!!!!!!!!

  groetjes: prem_angad_lover (razma)

 15. Goedemorgen allemaal,

  Ik heb die film gezien heel goed en heel mooi maar ja zoals altijd zulke mooie rollen kan alleen onze KING Amitdjie spelen heel professioneel.En Tabu is, was en blijft mijn beste actrice.Zij heeft heel goed gespeeld dat had ik al verwacht van haar bovendien heeft ze zelf gezegd het was een eer om met zo een grote star werken zonder enige capsones.TABU jou are the best.

  mvg

  Rahat

 16. @@Simran over Nishabd

  ja jij vond Nishabd leuk! ik tog niet, als ze zo’n film willen maken met zo’n betekenis kunnen ze hem ook een beetje leuker maken om naar te kijken. IK VOND Nishabd soo saai, misgien was het wel een leuk verhaal, maar het ws wel saai!! ooh en jij holland_girl, wat kom je schelden? ik ben het ook niet eens met Simran, maar hoor/ zie je mij schelden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.