John Abraham in Hollywoodfilm ‘Luna’

John AbrahamOf hij in het echt ook zo milieu bewust is, weten wij niet. Wel weten wij dat Bollywood hunk John Abraham gaat samenwerken met de Britse actrice Rachel Weisz in de film ‘Luna’. Een film gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een Amerikaanse milieudeskundige die vecht om de levens van bomen te redden. De film zal geregisseerd worden door de in Toronta wonende Indiase regisseur Deepa Mehta. John zal een collega-milieudeskundige spelen.

David Ward, die een Oscar heeft gewonnen, zal het script schrijven. Het vertelt het verhaal van een activiste genaamd Julia Hill, die in California in een 1.000 jaar oude boom (Luna) voor 738 dagen heeft gewoond. Dit om te voorkomen dat de boom werd omgezaagd. John: “Het feit dat dit verhaal gebaseerd is op een waargebeurd verhaal vind ik echt te gek.”

28 REACTIES

 1. Alsof je blij moet zijn om in een Hwood te spelen. De meesten vind ik echt bagger. Ik vind vaker een indiase film een beter alternatief dan Hollywood.

 2. ooo vet man ik zal na die film
  kijken lijkt me leuke film,
  ooo joh wat ben je mooi op die foto john ik kan
  je wel op eten haha

  i love you john
  kiss sofula

 3. heej john je bent er weer back dat is fijn want ik hed je gemist man en die foto van je ik kan je wel opeten man je ziet lekker uit zo als altijd

  ik ben benieuwd of het een leuke film is ma jah al je films zijn mooi net als jou !!!!!

  kiss sofula

 4. Hopelijk gaat het hem goed in hollywood. Em moge hij ook engelse fans krijgen. Succes.

 5. Iedereen speelt tegenwoordig in Hollywood film ,,

  Hallo Bollywood is er ook nog en 100% leuker!!

 6. ik ga die film niet kijken hoor
  wat is er nou bijzonder als je in een hollywood film als je een bollywoodse acteur bent???!!!
  egt dom aishwarya en zo spelen ook ik vind het dom
  ze willen alleen hollywood na apen
  en das gestoord
  ze willen alleen populair worden met dat je in een hollywoodse film speelt
  egt raar
  maar moeten ze zelf maar weten
  mijn mening
  xxx nida

 7. Owww gaaf man !!
  Ik wou dat hij een x met preity zinta een film maakt
  dat zou nog meer gaaf zijn !!

 8. weet niet maar geoof het niet echt hoorde ook dat ash in een folm met brad pitt werkte maar zie nog niks maar is wel leuk dat hij het in hollywood gaat maken maar bollywood is the best
  en zijn vriendin is helemaal niet leleijk

 9. leuk dat bollywood samen met hollywood samen werkt.Alleen vind ik jammer dat ze veel van hollywood naar bollywood films meenemen.Bollywood mag wel orgineel blijven.Het beste voor John.

 10. John je bent knap, maar je moet nog een beetje bij komen. laat maar hollywood en bollywood man en pak maar bipasha basu en keur haar APK goed. Ik vind dat ze helemaal niet bij jou past. nog paar jaren met haar xx en dan change jou girl friend man.

 11. wrm niet sgat het is niet allen van uitelijk hij heeft belijkbaar iets in haar gezien ander was hij niet met haar en ze is niet zo leelijk ma jah dat is mijn menind

  xx sofula

 12. Misterie Sagar, ik hoop niet dat de mannen van jou zussen ook als APK gebruikt zult worden en dan gedumpt. Wat denk jij wij leven niet in Pako hoor waar jullie vrouwen zo worden behandeld.Je moet je zich schamen om iemand anders dochter zo iets te zeggen, maar ja zo zijn jullie eenmaal opgevoed.

  FanSofula jou bericht is duidelijk overgekomen heel goed.

 13. heey john
  ik hou van jou
  john is niet dom
  hij is zo een lekker ding,man !
  ik hou van jou john !

  groetjes en kusjes aan john abraham

  ashwaria is fucking shit man
  doeii

 14. hey jon ik ben semra jij bent mijn liviling actuur doe zo ferder en mijn vrit hij haod ook van jau een laat maar die andere dat die zegen dat je niet met bisa basu past dat is hele maal niet vaar jij past prefekt met bisa basu en ja een leuke vakanti de groetjes van semra voor don abraham en voor bisa basu doej cao ay love juo jon abraham cao kisssssssss

 15. Hoe serieus is ’t met bipasha? Anyway vindt so jammer dat veel afghaanse jongens john na doen qua uiterlyk!! Ze vergeten blykbaar dat die look alleen voor 1 iemand gemaakt is and that’s john boy!! Liefs fresh

 16. again a stupid mistake :

  als je een populaire bollywood acteur/actrice bent moet je niet zomaar overstappen naar hollywood. zijn engels is bagger. en hij past er niet tussen.

  loser.

 17. heey john ik vind jou heel erg lekkr ding!
  ik wil jou voor een nacht voor mijzelf hebben love you so much!
  jij bent de beste acteur van bollywood!
  alle andere acteurs zijn nix vergeleken met jou!

  ik hou heel veel van jou
  kan je nooit meer vergeten xxxx diana

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.