Home Filmnieuws ‘Shootout at Lokhandwala’ eind mei te zien

‘Shootout at Lokhandwala’ eind mei te zien

De Bollywood film ‘Shootout at Lokhandwala’ zal eind mei in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. De film van regisseur Apoorva Lakhia is gebaseerd op een waargebeurd incident, waarin een bloedige strijd wordt gevoerd tussen vijf gangsters en een overmacht aan politiemannen.

Op een zachte zomerdag in 1991 tellen vijf aankomende gangsters onder leiding van Maya (Vivek Oberoi) hun buit in een appartement te district Lokhandwala, terwijl 286 politiemensen onder leiding van commissaris Khan (Sanjay Dutt) zich verschansen op strategische posities rondom hun appartement. Khan en zijn team (Amitabh Bachchan, Abishek Bachchan, Sunil Shetty & Arbaaz Khan) staat een zes uur durend gevecht te wachten, wat van Lokhandwala een oorlogszone maakt.

De cast staat weer bol van de supersterren: Amitabh Bachchan, Abishek Bachchan, Sanjay Dutt, Sunil Shetty, Vivek Oberoi, Tushar Kapoor, Diya Mirza en Neha Dupia.

18 REACTIES

  1. nou ik weet niet deze film lijkt me niet echt wauw ik ben meer benieuw naar jhoom barabar jhoom, cash. om shanti om, en darling en al die andere deze film lijkt me niet egt een film om te huilen maar ik zie wel eerst kijken dan zeggen wat je er van vond

  2. Damn; wat een flutcast.. shitshek; gatver, tusshar; ieeewl, vivek; noooooooo,neha dupia; ehh whatever? alleen dia,big b, sanjay en sunil zijn leuk/goed maar de rest…ehwl moet drvan kotse..but im gonna watch the movie 100% 😀

  3. Ben echt benieuwd. En niet te geloven. Ik ben ook in 1991 geboren toen dit gebeurde. 😉

  4. Hmm ben benieuwd .. alleen waarom moet Abhishek nou de laatste tijden vaker met zijn PA in een film spelen?
    kan toch ook zonder hem! maar ja! mischien doet hij het juist goed!

  5. @bollywoodfreak

    wat jij flut noemt noem ik top

    deze film moet ik gewoon zien sekers een kaskraker

  6. Bollywoodfreak wat een afgunst jij bent echt een specialist om een ander af te kraken, mooi is niet alles geef een ander ook een kans.

    Afg-4life. Ik heb nog nooit een AAFFGGAANNSSEE film gezien bestaat dat ??? OEPSSSSSSSS.

    Goed zo Laila heel goed van jou.

    MVG

    Rahat

  7. 5 aankomende Gangsters, 286 politie agenten en een zes uur durende gevecht>>>>> gelukkig dat het geen echte Gansters waren.

  8. Ik ga niet naar die film ik ben bang dat ik in de biscoop in slaap val. zo’n saaie film lijkt dit
    Maar misschien is het wel leuk. wie weet??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten