Bollywood pretpark komt eraan!

Aangezien Hollywood zijn eigen pretpark, ‘Hollywood Studio Parks’ heeft, kan er dus geen pretpark ontbreken in de Indiase film industrie Bollywood. Media en entertainment bedrijf ‘Percept Holdings’ heeft aangekondigd om een Bollywood pretpark te bouwen in de Indiase entertainment hoofdstad, Mumbai. Dit zal ongeveer 100 miljoen amerikaanse dollars gaan kosten.

The Merchants of BollywoodHet doel van het pretpark moet zijn om het publiek een kijkje achter de schermen te geven van wereld’s grootste film industrie. De opening zal waarschijnlijk gaan plaatsvinden in 2008. Het pretpark zal Bollywood cafe’s hebben, film sets, Bollywood tours en Bollywood gaming. Ook zal het een Bollywood museum hebben, die populaire en beroemde acteurs en actrices laat zien, kostuums en natuurlijk de geschiedenis van India’s bekendste entertainment industrie.

46 REACTIES

 1. oOoOo Het zal echt moooi uitzicht worden k wil dat wel
  er heen dan lijkt me wel heel leuk om bolly pretpark te zien
  vinden jullie niet ?? reactie terug aub:D kuszz

 2. sooooooo leuk man!!!!!!!!!

  ik ben nog nooit in india geweest,maarjah…..
  voor de gene die zullen gaan in 2008,wens ik hen veeeeel plezier toe!!:P

  sweet_baby

 3. so leuk!!!

  Ik ben nog nooit geweest in India…maarjah
  voor degene die wel gaan volgend jaar …veel plezier!!:P

  sweet_baby

 4. Kan echt niet wachten weet je. Het moest een keertje komen. Go Bollywood!!!!! Yeahhhhhh 😉

 5. lijkt me super en als ik mijn slangen fobie kan overwinnen wil ik er wel heen want ik durf niet naar india omdat je er zoveel slangen hebt.

 6. Ik vind het wel leuk dat er een Bollywood Pretpark komt. Er zullen zeker veel toeristen op afkomen! Als ik ooit naar India ga, ga ik er zeker heen!

 7. Het idee op zich is wel niet slecht! Een tipje van de sluier gelicht voor de bollywoodfanaten. Toch heb ik enkele bedenkingen bij het idee van een pretpark. Allereerst stel ik me vragen bij het type van cliënteel ze willen aantrekken.

  Is dit een park voor de meer gegoeden en rijken of zal dit een park worden voor iedereen. Niet te vergeten dat de meeste bezoekers van de cinema in India, mensen zijn die niet veel te spenderen hebben. Dus eigenlijk mag wel gesteld worden dat Bollywood grotendeels bestaat door de laagste regionen (als je dat mag zeggen) van de maatschappij. Het zou een mooie geste zijn om ook deze mensen tegen een democratische prijs te laten genieten van het pretpark.

  De tweede vraag die ik me hierbij stel is van wie gaat dit initiatief uit? Zijn het buitenlandse investeerders die gewoon voet aan grond willen krijgen in India en voor de rest geen voeling willen hebben met de Indische maatschappij, dit geldt evenzeer voor de lokale investeerders.
  Of gaat het initiatief uit van cinemafanaten die het park oprichten als eerbetoon aan de indische filmindustrie. Je zal ook wel weten dat in het tweede geval er een hart in het project zit en niet enkel zuiver winstbejag.

  Hopelijk komt het park de lokale bevolking ten goede; daarmee bedoel ik qua werkgelegenheid en ontwikkeling. En niet dat ze enkel de lasten moeten ondervinden van dit project.

  Nooit op voorhand een oordeel vellen. Ik wacht met spanning af wat het bollywood pretpark zal brengen en hoop dat het een echt
  ‘pret’ park mag worden.

 8. Het is aan de ééne kant Wel leuk
  Maar Aan De andere Kant Moeten ze Hollywood niet Te veel Naapen snapskee

 9. ahahaha ik woonde vroeger in INDIA EGT FET IS HET DAAR
  EN YAH SLANGEN ZIJN ER DAAR WEL HEEEEELLLLL VEEEEEEEELLLLLLLL

 10. dat zal kei leuk gan worden he.. ick hoop dat het mooi wordt, en ik zou er oowk un keertje naartoe willen gaan !! XXXjus FaryaL

 11. wooww zeker dat ik ga met mijn ouders dan:P

  @gul

  zijn er slangen ohh ik ben er ook zoo bang voor!

 12. zoo zoo lijkt me echt vet cool mang
  Als ik een keer naar india ga ga ik zekers daar naar toe:D
  Bollywood is the best
  bollywood rocks :D;d

 13. WWWWWowww egt leuk alleen wel jammer dat het in nederland is maar ja,, als ik naar india ga ga ik daar seker !!!!!!
  XXX

 14. Damn helemaal in india? no chance.. nu moet ik ff mn ouders zien over te halen om naar india te gaan.. pff kmoet er veel moeite voor gaan doen man.. I wanna go to indiaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Oooow wat gaaf!!! Ik wil er ook heeeen!!!
  Kijk dit is nou iets wat veel touristen trekt en ook natuurlijk veel landgenoten uit andere landen…

 16. Ik ga ik zomervakantiemet me ouders naar India.
  Ik ga dan zckr naar die Bollywood pretpark.
  Ben benieuwd !

 17. @ BINOY..
  Ehh… okee nu in het nederlands.. jonge wat gebruik je moeilijke woorden please keep it simpel.. chill.. relaxxx..control..
  but i have to say: EEN 10 VOOR JOUW ! NICE SPEECHES DUDE 😀

 18. wel leuk
  ik wil wel graag naat toe
  maar kdenk nie dat ik kan gaan maar geef aub eeen nieuwetje als in 2008 daar heen gaat
  lijkt me wel leuk

 19. sommige mense komen hier slim spelen met hun lange verhaaltjes dat meeste indiers arm zijn en dus toch geen trip naar deze bollywood pretpark kunnen veroorlove.. ze moeten eerst echt gaan kijke hoe het zit voordat ze zomaar iets zeggen.. de prijzen daar zijn veel lager dan wij gewend zijn en dit is niet de 1e pretpark van india :S .. dusjj

 20. wat leuk zeg!

  ik ga toch al in herfst 2008 naar india 😀
  mn familie woont ook nog in mumbai! dat komt dus zeer goed uit voor mij… (H)

  geld boeit me niet want zij hebben wel genoeg geld 😀
  wordt überlauw! XD

 21. @ bollywoodfreak

  ghehehehehe… of niejh ik snapte er ook nie veel van 😉 😉

 22. @Binoy,
  Mag het ook in drie regels a.u.b
  Investerring van 100 miljoen dollar doe je niet zomaar.Daar hebben ze goed erover nagedacht.

 23. nou dan betaalt me man pas de reis
  ik hoef dan niks te doen weet je maar he tis gewoooonn een grapj dina

 24. en bnoy kan je het wat makkelijker maken want ik ben maar een marokaanse meisje die de moelijke wooorden nog niet kent

 25. @ Amber

  Ook hier in de lage landen komen slangen voor hoor! Maak maar eens een wandeling door bos en heide deze zomer en de kans bestaat dat je een adder tegen het lijf zult lopen (allez kruipen natuurlijk)

  @ Prem

  Dat betekent ook dat er een enorme cashreturn zal moeten gegenereerd worden en dit betekent dan weer dat de vrees die ik uit over de betaalbaarheid voor de modale Indiër niet ongegrond is vrees ik. Niemand investeert om er zijn broek aan te scheuren.

 26. @Binoy,
  Waar moeten al die 1,1miljard mensen heen in dat parkje?
  5%is al genoeg in 5 tot 7 jaar.

 27. bollywoodfreak

  @ BINOY..
  Ehh… okee nu in het nederlands.. jonge wat gebruik je moeilijke woorden please keep it simpel.. chill.. relaxxx..control..
  but i have to say: EEN 10 VOOR JOUW ! NICE SPEECHES DUDE

  met je eens! Dat neem egt tijd hoor om te begrijpen! Hou het aub simpel BINOY! En ja mag ik eens iets vrage? Ben je een meisje of een jongen? Je kunt egt goed praten man!

  bolly_fan

  Wel grappig van je hoor!

  xx

 28. amber over al in de wereld komen slangen voor niet alleen in india marokko ook ik ben daar op vakantie geweest nou het was eng maar ja
  ik ben he tmet binoy eens van slangen is niet in een keer je leven voor bij

 29. lijkt me wel logies he:p
  nou een gewoone slang valt denk ik wel mee:s maar als het een giftege is:S

 30. een giftige nou hoe ver kun je gaan ik heb zoveel slangen gesien in marrokko ikk werd ook bang maar ik werd gewoon rustig en hij deed ook niks en het was een hele grote geloof ze kunne wel giftig zijn maar als je wil dat ze je gaan bijten moet je de slangen laten voelne dat je bang bent dan pa smaken ze je bang maar je moet gewoon rustig blijven en ze niet laten voelen DAT JE BANG BENT.

  BEDANKT VOOOR JE COMPLIMET

  DINAHRITHIKFAN

 31. ik kijk er naar uit. hoop dat hun ook lukt om hun worden waar te maken. iederegeval veel geluk

 32. lijkt me zo leuk!
  jammer dat ik in 2007 naar India ga en niet pas in 2008!
  maar ik ga zeker dan een keertje terug! 🙂

 33. het lijkt me heel erg leuk want het is de aller eerste pretpark van India het lijkt me erg vet gaaf:)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.