Excuses Richard Gere voor Bollywood kus

Bollywood - kus van Richard Gere voor Shilpa ShettyDe Amerikaanse acteur Richard Gere heeft zich geëxcuseerd voor het kusincident met de Indiase Bollywoodster Shilpa Shetty. “Het is nooit mijn bedoeling geweest om iemand te beledigen”, zegt hij. In feite was de kus bedoeld als een parodie op een filmscène.

“Het was nooit mijn bedoeling om u te beledigen”, zegt Gere. “Als dat toch gebeurd is, bied ik mijn oprechte excuses aan.” Hij zegt ook dat hij “op een naïeve manier” de Indiase gebruiken en gevoeligheden verkeerd begrepen heeft. Met zijn verklaring wil de acteur de gemoederen tot bedaren brengen.

29 REACTIES

 1. Had hij niet moeten doen…er valt helemaal niks te verontschuldigen..die gast heeft niks verkeerds gedaan.
  Die mensen daar zijn achtergebleven en onnozel! Hij in ieder geval niet!

 2. @ Roya Hou je mening over de indische bevolking voor jezelf! Er heeft niemand een boodschap aan jouw oppervlakkige commentaar! Waarom kan een superster niets misdoen? Er wordt nergens zoveel bedrogen, gescheiden en gezeverd als in de supersterren scene! Die mensen denken dat ze God zijn en dat iedereen zich maar aan hen moet aanpassen! En dit denken de meesten dan te compenseren met wat liefdadigheid links en rechts! Laat me toch niet lachen!

  Het verheugt me dat RG zijn excuses heeft aangeboden, maar enkel en alleen als hij het echt meent en niet omdat zijn pr adviseur hem heeft opgedragen om toch maar even zijn verontschuldigingen te doen zodat zijn blazoen in de pers terug wat opgepoetst is! Dat zou nog 1000x erger zijn dan hetgene dat hij eerst deed.

  Ik hoop dat de rust mag terugkeren en dat iedereen die in de toekomst zich in India of eender welk land begeeft, toch de moeite doet om een beetje de gebruiken van de plaatselijke bevolkingen te respecteren.

  We zijn allemaal mensen en of je nu achter de vuilniswagen loopt of president van de USA bent, dat is het enige dat telt! Er is geen plaats voor misplaatste eigendunk.

 3. tsss typisch indishe mensen hahahaha,en als ze in een film elkaar zoenen wat is dat dan?en in dhoom 2 aish en hrithik !daar zeggen ze niks!ga mensen pls leven zoeken,plaats van onzine dingen uithalen!alsof dat hij heeft shilpa zoen ’n gegeven op haar lippen,is maar op haar wangen.

 4. ja die man doet niks verkeerds, die hindoestanen moet niet zo dom reageren na een neppe zoen. en dat op de wang.
  en shilpa vond het zelf niet eens erg dus ik weet niet waarom ze dan zo een grote probleem maken.

 5. omg zooo dom
  wat ze allemaal in filmen done tegenwoordig is toch erger dan een gewone zoen op wang????? ik vind het zoo dom

 6. Ik kom zelf niet uit india maar ben AFG, maar ik ben het helemaal eens met BINOY!!! NICE SPEECH GIRL/BOY ITS MINDBLOWING! 😀 , enne ik vind dat die gasten die hier een zooitje van hebben gemaakt hun bekkies lekker dicht moeten houden en niet van een mug een olifant moeten maken, ga gewoon verder met je leven.. RG heeft zn excuses aangeboden.. die gast is westers.. weet hij veel dat een kusje op de wang geen slimme actie was.. voor hem is dat normaal..en ik denk niet dat ie ooit weer zoiets zou doen.. ik vind dat ze t hem moeten vergeven…gewoon zand erover! geen rechtbank drbij halen en die shit!

 7. @afg_girl

  nou over die scene in dhoom 2 was ook een hoop gezeik ash en hrithik waren daarvoor aangeklaagd die zoen is nu ook van alle dhoom 2 dvds af tenzij (net als ik)de uncut versie hebt alleen ik weet niet of ze die nu nog mogen verkopen

  maar jah hij had volgens mij niet echt zijn exuces moeten geven maar jah je krijgt er nu wel minder gezeik enzo van

 8. Binoy, Ik ben het toevallig wel eens met Roya! Inderdaad moeten ze maar naar Dhoom 2 kijken!

 9. en laila ja je kan gewoon de echte versie van dhoom 2 halen ik heb hem uit den haag in de stad,
  de winkel heet roshan ik hoop dat je hier genog aan hebt.

  en roya ik ben het deze keer met je eens

  kuss bollyfan
  en kun je reageren van dat aish gedoe

  kuss bollyfan

 10. @Reshma Dus als ik graag actiefilms of horror zie dan wil dat zeggen dat ik in het echte leven ook graag mensen zie lijden en afgeranseld worden?

  Of ik moet het in het echte leven maar tolereren dat zinloos geweld bestaat omdat het in de film ook voorkomt???

  Kom nou zeg!!!

  Film is fictie en voor ons een uitlaatklep om het dagelijkse leven te ontvluchten! Omwille van de vele regels die opgelegd worden door de gemeenschap en de overheid! Of om te fantaseren over zaken die in het dagelijkse leven niet voorkomen!

  Dus kom niet af met ” In de film gebeurt het ook, dus in het dagelijkse leven moet het ook maar kunnen!!! ” Dat is gewoon te onzinnig voor woorden!

  Ik hoop dat de storm inderdaad gaat liggen, want uiteindelijk zijn er vele andere dingen die 1000x belangrijker zijn dan een acteur op retour en een banaal (ja je leest het goed) incident.
  Het is gewoon de inhoudloze reacties die hierop komen, die me tegen het hoofd stoten! Wanneer komt er een einde aan de mentaliteit: ‘het is niet volgens onze gedachten/waarden, dus het is slecht’

  What a wonderfull world it would be…!

  Namasté

 11. @ Rajivie

  thanks voor de link: “een land van de kamasutra” wel dit had ik dus niet verwacht van india (kei vies) ik kijk naar hen als heilige mensen allé bijna heilige!

  Als Shilpa zoiets zegt dan denk ik dat ze tog erger zijn dan western mensen! Hier wordt dat meer getoond op TV, op straat enz. Maar eigenlijk doen ze net het zelfde maar dan wel in hun huizen of in het donker!

  Nu over dat kusscene in dhoom 2 gedoe wat is dat voor een bull??!! Ik heb de uncut versie ervan… En dat kus vind ik maar niks! Kijk eens naar salam namaste daar moeten ze achter zitten!! En shaka laka boom boom …

  Ik denk dat die mensen te kort aan werk komen! Of willen aandacht meer kan het gewoon niet zijn!! Jah ik denk dat RG gewoon sorry heeft gezegd zodat die mensen hem met rust konden laten! hihihihihi

  Mensen die dat demonstratie gedaan hebben doen veel erger en viezer dingen met hun vrouw dan dat kus!!

  Ah ja nu weet ik het ze zijn jaloers op RG omdat die hun mooi vrouw heeft kunnen kussen en zij niet! hhahahahahahahhaha!!

  Dit is mijn eige mening mensen! Eige mening!

  peace! xxx

 12. die sukkel mag deze vuile streken niet uithalen,enige wat bij hindoestanen zijn overgebleven is eer( normen en waarden)geen enkel vieze rik mag aan ons eer komen

 13. ik Vind het wel aardig van hem maar het is niks voor nodig ! een kus op wangen is tog geen groote ramp schilpa heeft er zoo veel gekregen op filmen dat ze vind ze tog ook niet erg..nou jaa

 14. ik ben benieuwd roshnie
  ik zal je zker spreken op msn
  girl/boy
  kus bollyfan

 15. ooh en binoy deze keer ben ik het niet met je eens maar ik moet je welzeggen
  your words are mindblowing boy/girl
  bollywoodfreak ik spreek je nog kusssss
  bollyfan

 16. Meneer Rakesh heeft over eer in hindoestanen.
  De eer van hindoestanen in India is al geschaad door de bollywood filmen.
  Dus de normen en waarden van de hindoestanen in india is al jaren niet belangrijk voor hun.
  Onze vrouwelijke hindoestanen in india moeten zelf voor de camera in een sexy dress. Waar is de eer van de hindoestanen in India. DENK GOED NA Meneer RAKESH.

 17. HJ

  Hahahhahh..helemaal mee eens. Kom op zeg..india is de land van kamasutra…in die bollywoodfilms kun je tegenwoordig bijna alles zien..dus ‘eer’ my ass!

 18. aaaah egt DOm hoowr alleen een kus en ze gaan zo moeilijk doen okee ik zal het ook Niet leuk vinden ik snap het je bent een mooie bollywoodster maar hoe het nu is gegaan is ook niet leuk hij Vind dit zelf ook niet Leuk.
  Het is egt geen kwadelijke man
  Hij is zelf ook achteur maar dan natuurlijk in hollywood.

  Het is niet Leuke zoveel Kusjes maar jaa ik hoop Dat het allemaal goed komt

 19. wat een viespeuk eg gatver kon shilpa dat wel aan hahahahahah
  WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH :p :p :p

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.