Arrestatiebevel tegen Richard Gere om zoen

Bollywood - kus van Richard Gere voor Shilpa ShettyEen Indiase rechter heeft donderdag een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Richard Gere omdat hij Bollywood actrice Shilpa Shetty heeft omhelsd en op haar wang heeft gezoend. De Amerikaanse acteur deed dat tijdens een evenement eerder deze maand waar op de gevaren van aids werd gewezen.

Een inwoner van de deelstaat Rajasthan deed daarop aangifte wegens ,,obsceniteit”. Het kusincident leidde ook tot betogingen in India waar foto’s van Gere werden verbrand. Gere kan twee jaar cel krijgen, als hij schuldig wordt bevonden. Gere heeft India meteen na het incident verlaten.

44 REACTIES

  1. tzzzzzzzzzz what te f*k is dat wrm kijken ze dan niet naar aswaria en hitrik roshan en so naar die andere
    i vind dit nergens op slaan dat is sooo domm als een kuss verboden is dan moet het voor iedereeen !!!!!en o jah 2 jaar cel is oook beetje te veel

    egt dom van die mensen

  2. NOU NOU wat een humor is dat zeg het gezeur over een zoen !!!!!!
    Wat een achterlijk mensen zijn die Indiers toch walgelijk is dat zeg soms heb je geen woorden voor !!
    Hebben die mensen soms niks beters te doen ofzo..
    Die Bachchan family denkt ook dat ze heel wat zijn de pers word inelkaar geslagen.
    Tegenwoordig zie je in Bollywood films ook open en bloot zoenen dus dat mag wel en ze doen alsof taboe is, als dat zo is dan was het geen 1 miljard inwoners !

  3. echt hé het is maar een kus op je wang!!!!!!!!!!!
    man hoe vaak kussen die rechters wel niet joh, gewoon als gebaar van “thanks” echt super idioot mang.
    2 jaar cel nog wel, nou gere als er nog iemand is die je haat vermoord em dan snel want 2 jaar cel is net zo veel als dat je iemand perongeluk vermoord:P echt een flut mensen zeg

  4. Nou HIJ mag mij wel zoenen hoorrr , voor hem heb ik zelfs levenslang voor over !.
    Wat een bekrompen shit daarzoooooooo !!.
    Mag ik Shahrukh Khan wel een klein kusje geven aub op zijn lekkere mondje ?, ik heb afgelopen nacht nog over hem gedroomd hoelang moet ik zitten !.

  5. Echt niet te geloven dit. En ik zou ook dat land verlaten als ze zo tegen mij deden. En het is maar een kusje op de wang. Op de mond is HEEEEELLL wat anders. Ze doen alsof Shilpa the queen is na dat big brother gedoe dat niemand haar eens mag aanraken. Ze moeten echt hiermee ophouden. En Shilpa zei zelf dat de mensen het niet zo letterlijk moesten nemen.

  6. BELACHELIJK!!!!! IN alle Bolly Film, zoenen ze…omhelsen ze…etc. WAt is dit voor een bullshit???

  7. dat slaat egt negens op joh het is maar een zoen die andere sterren zoene tog ook.

    egt komisch maar ja hopelijk vond shilpa het wel lekker

  8. Er gebeurt zoveel dingen in de wereld dat veel erger dan een kus is .Dus ik zou zeggen hou je daarmee bezig.

  9. wow..dat is pas dom
    egt domm…
    hoe zal die man zich voelen. en volgens mij had shelpa daar geen bezwaar tegen…die zoen..want ze lacht op de foto..
    duss was lullen die mensen nou..??
    ik snap ze egt niejj meer…pfft

  10. Er wordt zoveel ophef gemaakt van een simpele/onschuldige kus.
    Hebben de mannen van India naar zichzeld gekeken, als er een beetje bloot op t.v. komt, wat ze allemaa al doen met hun ogen. Uitkleden, g**len, n**ken, alleen met ogen.
    Ze zijn dom en achterlijk, naar de buitenwereld toe, maar intussen zijn zij de grootste viezerikken die er zijn op de wereld.

    En nee ze niets beters te doen, daarom is er ook zo een armoede daar. Zij zijn liever lui dan moe en opletten op zulke onbenullige dingen.

  11. NOU JA..ALS JE NAAR DIE FILMS TEGENWOORDIG KIJKT ZIE JE ALLEEN MAAR SEKS/ZOENSCENES ETC..DAN MOETEN MET DIE FILMS OOK NIET TE VER GAAN..SHITT YOH

  12. dit alles doet degene die een zaak heeft aangespannen tege Gere alleen om in publiciteitje te komen. Bollywood staat wereld bekend om zijn mega movie die zij per jaar uitbrengen. En juist in die films wordt de “Love Story” altijd getoond. Alle films die gemaakt wordt in Bolly gaat om liefde. Die vent die dit allemaal doet krijgt te weinig sex of juist helemaal geen sex!
    Maar ik sta achter Gere want zo preuts zijn we allemaal niet

    greets

  13. “Rosie”

    Waarom moet je de armoede erbij halen??? Al die andere dingen kunnen nog wel maar waarom conclussies trekken van deze kus tot armoede???? Ik wil dit eerst weten!!!

  14. waar slaat dit nou weer op, ik vind dit zoo kinderachtig. in film zoenen ze tog ook, zelf rani en abhi hebben met elkaar gezoend nou hun moeten dan ook in de gevangenis. er zijn zoveel mensen die nu aan het zoenen zijn arresteerd hun maar ook. en ROSIE ik vind dat je wel gelijk hebt vind je het gek waarom daar armoede is. ze doen zelf niks ze kunnen alleen andere de schuld geven.

  15. @Rosie,

    I agree with you…je hebt helemaal gelijk. In alle bollywood films zijn er zulke scenes te zien..en dan is er niks aan de hand..ze vinden het nog zelfs leuk ook. Maar zodra een man een zoen geeft op een wang, is dat meteen taboe?! Waar slaat dat op? En dan ook nog een celstraf van 2 jaar. Als je in Nederland iemand vermoord of verkracht krijg je 2 of 3 jaar..echt onzinnig!!

  16. Najah zegh…
    Wat is dat nou voor een actie…
    se kunnen zich beter gaan druk maken
    over andere dingen
    in plaats van een hele chaos
    om een kusje op de wang….

  17. OH MY DEAR LORD!!!!!!!!!!!! iK VIND DIT ECHT BULLSHIT! TWAS MAAR EEEN KUSJE OP DE WANG.. MEER NIET.. KUTMOGOLEN!! IK HOOP ECHT VOOR RICHARD DAT IE NIET SCHULDIG WORD BEVONDE

  18. Wat ik met armoede bedoel, is dat de mannen van India liever hun tijd een aandacht op zulke dingen vestigen, in plaats van werken, echt werken voor hun geld om voor hun gezin te zorgen. Zie jij dit dan niet zo.Wil jij zeggen, dat de mannen daar niets aan kunnen doen.
    Heb je de demonstraties gezien op t.v. Alleen maar mannen, die bezig zijn de foto’s van Shilpa te verbraneden. Die mannen die dat doen, horen op hun werk te zitten of op het land.

    Er is niets mis mee met de armoede daar hoor.
    Ga dat stukje nog eens over lezen en probeer te begrijpen wat ik heb geschreven.

    Trouwens Richard Gere was daar voor hun voordeel. Hij heeft eigenlijk daar niets te zoeken. Het was toch voor een goed doel.

    Zo zie je maar weer, hoe ondankbaar deze mensen zijn, dat ze dat nieteen waarderen.

  19. omg wat achterlijke mensen alemaal in india tzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

  20. ik ehb medelijden met die man ik vraag me af wat hij denkt nu over india en shilpa shetty

    en rosie je hebt gelijk wat je zei ik ben he tvolkomen met je eens

  21. jullie hebben gelijk in bollywood films gebeurt zoveel tegenwoordig dat je het niet meer kunt kijken
    maar niemand mag zonder toestemming iemand zo gaan zoenen

    slaat echt nergens op respect voor vrouwen

  22. Wat een gezeik zeg om wat.
    Die man laat ook nog zien dat hij geen Racist is zoals shilpa dat meegemaakt heeft in Big B.
    In India mogen ze vrouwen en kinderen verkrachten,kinderslavernij uitvoeren,religie tegen religie opzetten ect…Maar een goede boodschap ontvangen hooooo maar .Stupid Indiers!!!!!.

  23. Eerst en vooral moest RG beter weten wat de gebruiken zijn en de gewoonten in het land waar hij komt! Bollywood is niet de weerspiegeling van India!!! Net zomin dat Hollywood een weerspiegeling van het alledaagse in het Westen Dat vergeten sommigen hier soms wel eens! Ze denken dat ze India kennen omdat ze een Bollywoodfilm gezien hebben! Niet dus!!! Dus lig niet uit je nek te kletsen over zaken die je niet helemaal begrijpt! In India is bloot, het openbaar zoenen en een meisje recht in het aangezicht aankijken zonder dat zij de eerste stap gezet heeft taboe! Dat wij in het Westen daar niets van moeten hebben dat moeten wij weten, maar dat wil niet zeggen dat Indiërs zich moeten aanpassen aan onze moraal en regels! Het ligt allemaal wel gevoeliger dat dat. Maar ja, een oordeel is snel uitgesproken, het nadenken erover komt (hopelijk) later…

  24. jullie hebben gelijk in bollywood films gebeurt zoveel tegenwoordig dat je het niet meer kunt kijken
    maar niemand mag zonder toestemming iemand zo gaan zoenen

    slaat echt nergens op respect voor vrouwen

    ———————————

    RESPECT….????

    Hij heeft respect voor haar maar een zoen op haar wang wat is daar mis mee het is bijna overal op het nieuws in show nieuws op teletekst jezus man ze moeten zich niet zo aanstellen dat is het

  25. BINOY

    KNAP GESPROKEN OOKAL SNAP IK ER VOOR DE HELFT NIKS VAN MAAR ME MA VOND HET MOOI HAHAHAH
    KUS BOLLYFAN

  26. @ bolly_fan

    ik ben het met je eens! Eerst is die naar daar gegaan om ze te helpen nu zitten ze achter hem voor dat dom kus! Ze maken gewoon moelijk omdat hij een buitelander is! Want in Kabi alvida na kehna zitten Abi en Rani te vrijen niemand zegt er niks van!

    Ik vraag me eigen af wat Richard gere hiervan vindt! Das wel erg hoor trouwens hij is zo knap! En was meer knap toen die jong was! Wie wil niet met hem zijn! Ik vind hem sexy!

    @ Rosie

    Ik begrijp je ook helemaal hoor! tja die mensen mss hebben ze nog geen kus film gezien, want tegenwoordig is bollywood op de zelfd niveau als hollywood zeker die Millika Sherawat!
    Een kus op de wang A.U.B!!

    Die mannen tog! Je hebt echt gelijk die hebben niks anders te doen. Die wachten gewoon tot dat er iets gebeurd zodat ze erop kunnen reageren! Zielig!

    Get a life!!

    OMG!

  27. INDIA HEEFT AANDACHT TE KORT!!
    OKEY hij is wel een beeteje te ver gegaan..maar shilpa vond het wel leuk leuk denk ik want ze kon anders wel een beetje afstans nemen..maarya\shilpa wilt AAAANDACHTTT VANDAAR dat ze nu ook naar big brotherhaus in zwitzerland was het gelooh ik gaan..

  28. liza
    sorry hoor slaat egt nergens op dat de sterren aandacht willen dat is oud nieuws maar dat india aandacht tekort komt slaat egt nergens op als je het anders bedoelt lat het me weten

  29. 2 JAAR VOOR EEN KUS

    HAHAHAH MOET JE VOORSTELLEN ALS DE KUS OP DE MOND WAS, DAN KREEG HIJ CKER DE DOODSTRAF 😛

  30. […] Indiase rechter die een arrestatiebevel uitvaardigde voor Richard Gere is overgeplaatst naar een andere rechtbank. Dat meldt de krant The Times of India […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.