Jason Lewis maakt debuut in Bollywood

Bollywood brideHij is voornamelijk bekend als de hunk van Kim Cattrall, oftewel Samantha, van de bekende televisie serie ‘Sex and the City’. Maar nu zal Jason Lewis zijn debuut gaan maken in de Bollywood film ‘My Bollywood Bride’. James: “Ik ben echt dol op India. Na de film opnames ben ik zelfs terug geweest om verder te reizen door het land.” Terwijl de meeste Indiase acteurs proberen een acteer carrière op te bouwen in Hollywood, probeert Jason het in de Indiase film industrie. Maar de reden hiervoor is puur het script geweest, geeft Jason aan. “Het is puur het verhaal dat mij naar Bollywood heeft getrokken. Daarnaast wilde ik ook heel graag een tijd in India doorbrengen.

De film ‘My Bollywood Bride vertelt het verhaal van Alex, gespeeld door Jason Lewis, die naar Mumbai komt om Reena (Kashmira Shah) te vinden en haar liefde terug te winnen. Maar Reena staat op het punt om te gaan trouwen met top acteur Bobby K (Sanjay Suri).

De Hollywood acteur Jason, voorheen voornamelijk bezig in de modellen wereld, heeft nu zijn handen vol aan allerlei film projecten. “Ik speel ook in de film ‘Havoc’, dit is een horror-actie film. Daarnaast speel ik een drugdealer in ‘The Death and Life of Bobby Z. Behalve films, ben ik ook te zien in de televisie serie ‘Brothers and Sisters’, vertelt de hotshot.

22 REACTIES

  1. Wat een erg bekende script. Zo vaak ervan gehoord.

    Maar al is hij de beste acteur ik denk niet dat hij echt een plaatsje gaat krijgen in bollywood niet als Akshay ofzo.

    Maar nu is het Hollywood goes Bollywood!!!
    Wens hem succes. Hopelijk wordt het wat.

  2. dat leekt me heel intersaant maar ze haden kunen en betere actrice dit rol geven zo als tanisha de zus van kajol ze is heel moderne en bekend maar niet zo als die Kashmira.

  3. Ik heb deze film wel eens gehuurd…na ’n 3 kwartier viel ik in slaap.
    Wat een ballen film!

  4. die film my bollywood bride had ik vorig jaar januari al gezien ofzo
    echt hé gaan ze nu pas op de site zetten

    en najat,
    die film duurt maar iets van driekwartier, dus logisch dat je dan in slaap valt dûh

  5. wow..wat willen veel mensen naar bollywood komen..
    leuk hoor..:P bollywood wordt aangevallen door hollywood sterren 😛
    haha

  6. ???

    Deze film is al lang uit en de film stelt mijn inziens niet echt heel veel voor! Ik heb hem thuis op dvd omdat ik alle indische films die in België uitkomen in mijn collectie wil (aangezien dat er spijtig genoeg toch niet veel zijn). Toch vind ik het gegeven Hollywood goes Bollywood echt wel een beetje uitgemolken. Westerse hunk gaat naar india en verovert daar het hart van de indische schone, terwijl de indische rivalen brutaal, dom en wereldvreemd overkomen. Geef mij dan maar een film zoals Namasté London, waar de indische rivaal zich wel laat gelden ipv als een mak lammetje naar de slachtbank geleid te worden. Ik zit echt niet te wachten op een invasie van Amerikanen en Europeanen in Bollywood en ook niet van Indiërs in Hollywood! Schoenmakers blijf bij uw leest! Dat is voor iedereen beter!

  7. Saai man, en echt klote. Ze proberen van Bollywood , Hollywood te maken. Het is echt neit meer leuk met die kiss scene’s en topless scenes. Ze beginnen steeds meer Westers te worden en dat vind ik echt niet kunnen. Zo kijkt echt niemand meer Bollywoodse films.

  8. He wees blij dat er nog sterren zijn zoals Shahrukh en Akshay en Aish. Want als hun er niet waren dan was Bollywood veel eerder in Hollywood veranderd. Jammerrrr

  9. Dit is van vorig jaar man dese film..
    Ik was al op de site geweest,maar inderdaad weer zo een
    bekende script…

  10. Hoi,

    Dat is wel een grote verschil hè van sex in the city naar bollywood?? Maar ja!

    Deze film ken ik helemaal niet, nooit van gehoord wel raar! Ik zou zegge dat het nieuw is hahahaha niet dus!

    @ Binoy

    wouw wat kun je goed praten seg? Elke keer als ik jou reactie lees dan heb ik zoiest van DAMN die kan goed praten!

    Je schrijft duidelijk je eigen mening, ik weet niet hoe dat ik het moet zegge maar ik heb het wel graag! Ik denk dat je een verstandig persoon bent! Je manier van schrijven zegt het al! Ik ken je helemaal niet maar ik denk dat je een goede mens bent! Ik respecteer jou reactie TAKE THIS AS A COMPLEMENT!!

    PS: begrijp mij niet verkeert A.U.B!! En de rest ook!

    @ bolly fan,

    hei dina hier mijn mail is nadine_rowland@msn.com ik heb je proberen toe te voegen maar het ging niet!

  11. @ Askafa

    Zij moeten wel verder gaan met verwesteren
    zodat zij meer films kunnen gaan verkopen
    en dat is ook gebeurd anders gingen zij
    niet zo veel verwesteren!

    wanneer gaan jullie nou is stoppen met zeuren dat zij te
    veel verwesteren? Het verkoopt zelfs meer!

  12. deze film is al een tijdje uit

    in de film gaat reena niet trouwen met het personage
    gespeeld door Sanjay Suri,maar wordt het gespeeld door Gulshan Grover.
    Sanjay Suri speelt in deze film een goede vriend van Reena.

  13. Ik word idd ook een beetje misselijk van deze denigrerende scripts. De o zo machtige white-ass die de onbereikbare ongelukkige Hindostaanse schone voor zich gaat winnen en het wint van alle concurrerende Indiase mannen, alstublieft zeg! Bollywood, waarom jezelf zo verlagen. Chooma, reena.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.