Upen Patel, de nieuwe Bollywood hunk

Bollywood - Upen PatelSalman Khan mag wel oppassen en zijn borst nat maken. Er is namelijk een nieuwe hunk op komst en de concurrentie ligt daarom op de loer. Deze nieuwe hunk is voormalig model Upen Patel. Hoewel hij nog maar net 3 films op zijn naam heeft staan wordt hij door velen gezien als de nieuwe hunk van Bollywood. De in Engeland geboren Patel is op dit moment overal in India te zien op grote filmposters vanwege de release van zijn Bollywood film ‘Shakalaka Boom Boom’. Recent was hij ook te zien in ‘Namaste Londen‘, naast de 13 jaar oudere Akshay Kumar.

96 REACTIES

 1. Wel ik vind upen patel niet slecht! Maar die vergelijken met Salman khan?

  Kwee niet wat jullie hier van vinden!
  Maar ik wens hem toch veel succes verder!

  xx

 2. Ik vind upen patel niet slecht! Hij is goed! Maar waarom moet men altijd mensen vergelijken??,

  Mr ja deze wereld toch!

  Ik wens je veel succes Upen!

  xx

 3. de vergelijking met salman khan kan niet vind ik en hij heeft toch in chinatown gewerkt met kareena en shahid kapoor

 4. Wel ik vind upen patel niet slecht! Maar die vergelijken met Salman khan?
  Maar ik wens hem toch veel succes verder

 5. nou hij is nie slecht maar als je hem nou met salman khan vergelijkt is salman veel beter dan hem hoor
  Ik snap ook nie waarom ze echt met andere mensen vergelijken
  maar jah salman SRK hritik zijn de beste :D:$

 6. zijn lichaam is niet slecht maar mijn hoofd!!:S
  ik vind persoonlijk srk beter:P en mooier

 7. hij is kei leuk en un hunk!! en kan goed acteren!! hoop da je het leuk vnd in de bollywood wereld en hoop dat je weer un nieuwe film maakt!! vees suc7!

 8. JULIE MOETEN HEM NIET VERGELIJKEN MET SALMAN KHAN HOOR
  HET KAN DAT HIJ WEL MOOIE BODY HEEFT MAAR NIET ALS SALMAN KHAN
  SALMAN KHAN IS AL JAREN BEKEND MET ZEN BODY
  SALMAN LOVER

 9. Hahaha hij heeft de grootster kuil!!! Niet in zijn wang maar in zijn kin. Hahaha niet te geloven!!!!

  En please vertel iets over priyanka. Er is kapot veel nieuws van haar laatste tijd.

 10. @Giirl,

  Jezus…heb je een bril nodig ofzo? Er staat met de 13 jaar OUDERE Akshay Kumar…niet 13 jaar oude..ga naar een opticien en laat je ogen eens controleren!

 11. Hello everyone.
  You know all that I almost get married with Abhishek . I and Abhishek want invite our fans for our wedding. We hope that your all come. It is 16 April 2007.Bye yours Aishwarya and Abhishek

 12. @Aishwarya Rai and Abhishek Ba

  Wat zit je in godsnaam te lullen man! Ga je moeder pesten. Heb je niet iets beters te doen dan mensen voor de gek te houden..? Get a Life!!!!

 13. @Aishwarya Rai and Abhishek Ba

  Wat zit je in godsnaam te lullen man! Ga je moeder pesten. Heb je niet iets beters te doen dan mensen voor de gek te houden..? Get a Life!!!!

  ——————————–

  Ik bedoel maar!! Wat een gekkerd…

 14. Hallo “roya”
  Miesgien maakt hij/zij (Aishwarya Rai and Abhishek Ba)wel een grapje
  Dan hoef jij egt niet zo te reageren en helemaal niet over haar moeder.Als je het niet met hem/haar eens bent gah dan niet zitten te lullen over haar moeder.Stel jij maakt een grapjuh en ieder op deze zit over jou family te lullen vind je tog ook niet leuk.TAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :@
  :-0 :S *-).

 15. Hey, -SRK-LOVerrr & Roya

  k ben et er helemaal
  met julli m3 3ns!!!!

  ________________

  ps; Upen is egt lekkr,
  maar ni te vrgelyke met Salman!!!!

 16. Hij is niet slecht but niemand kan de plaats van salman khan innemen

  maar toch veel succes upen

 17. @Aishwarya Rai and Abhishek Ba

  het is in het engels april 16th maar wel leuk geprobeerd volgende keer beter hahahahah

 18. Ben het helemaal eens met Mariam en Tamina.
  En wat lul jij Roya jij bemoeit je met iedereen ze mening.
  En wat kan jouw nou schelen hoe mariam nederlands spreekt.
  :@

 19. man waaar maken jullie je zo druk over??? upen is un lekker ding maar hij kan niej salman’s plaats innemen:D

  @ babygak
  wie ben jij eigelijk??? volgens mij ken ik jou!

 20. Roya
  @Giirl,

  Jezus…heb je een bril nodig ofzo? Er staat met de 13 jaar OUDERE Akshay Kumar…niet 13 jaar oude..ga naar een opticien en laat je ogen eens controleren!

  Doe rustig man kan tog foutje maken hof je niiet zoo dom te doen idioote wijf kom je aand8 tekort ofzoo..

 21. moet meerdere films maken dan kunnen we zien hoe hij acteert
  als je introduceert moet je eerst een paar jaren flink je best gaan doen dan bereik je wat.je wordt niet gelijk de topper

 22. Roya
  Late reactie zeg..

  wat doe je zoo dom man.. je komt zeker well aand8 tekort..
  ziielig kind..

 23. Hey GiiRl,

  Bst3d ni soo v3l aand8t aan di Roya.
  Sei is de 1-ige di {broeya}
  ovr domme shitt!!!!
  Bespaar je energie

  AnyWay Upen is soo Cute….

  Ps: Salman blyft No.1 for my

 24. volgens mij zijn die mensen blind salman khan heeft 10 keer
  grotere boddy dan upen patel maar ze zegen dat salman niet kan dansen
  nouw ik vind dat hij wel kan dansen hoor hij heeft gewoon zijn ijgen
  stijl.

 25. nou ik vind hem gewoon een lekkerding hij is niet de mooiste maar hij zit wel in de top 5 op nummer 3 😛
  en salman in gewoon een junk dus hij met zijn film zijn laatste tijd een flop dus beter houdt hij op liever trouwt hij snel met katriena kaif en rot hij op en upen mag trouwen met mij 😛
  oke einde droom en dan ga ik maar weer ciao en onthou

  UPEN IS DE MOOISTE .

 26. nou als ik mijn mening mag zeggen vind ik uphen patel het beste aucteur hij is zoo lekker:P hij kan ook goed dansen waar die het beste in speelt is shakalaka boom boom en 36 chena town maar jah ik hoop dat hij gewoon de beste bolywood hunk word maar ja hij is het ook:P en nog beste wensen uphen eb hoop dat ik je nog in het echt in me leven zie janu xxxxxx priya

 27. OMG Hijjj IS ZooW mooI he en Kapott lkeeer Beter dan iedereen!!! zelfs beter dan Salman en SRK en hritik en John

 28. nou salman khan is het best….(always)
  upen patel kan iet eens acteren 36 cina town ging nog wel maar die nader sloegen egt nergen op hoop dat ie het met zijn volgede films beter doet
  SALMAN KHAN LAVE YAH !!!!!!(L)

 29. ik ben het helemaal eens met Mina, ik ben de grootste fan van john, maar upen is ook niet slecht!!!
  alleen lijkt hij wel in zijn interviews een beetje arrogant.
  maar dan wel op een leuke manier!!
  en dansen kan hij ZEKER!!!!
  hij is lekker maar van acteren is salman toch beter

 30. weet je ik vind dit de kinderachtigste manier om ruzie te maken.
  jullie kenne elkaar NIET eens!!!!!!!!!!!
  dus hoe kunne jullie elkaar vooroordelen om wat ze zeggen!!
  of je nou goed of niet goed nederlands kunt spreken, het belangrijkste is dat je elkaar begrijpt!!
  echt kinderachtig man!!!!

 31. Ik zindt hem kei knap hij is de allerbeste ik wil hem een keer zien maar ja hij is egt van mij dromen maar kijk ik zie hem op dvd’s met meisjes kussen en zoennen weet je en dan ga ik mestal huilen ik haat dat ik hou egt vanhem
  ik hoop dat hij dit leest ik hoop ook dat die zoenen en zo en digt bij die meisjes zijn ook weg gaat want ik moet altijd huilen maar ja maaak niks uit hij moet het zelf weten maaar hij is een schat

 32. ik hoop ook dat die moslim is want ik ben dat ook ik heb ook plaatjes van hem gezien met kruis en dan zeg ik alktijd hij is moslim hopelijk want ik wil hem egt een keer zien en zo en dat hij met mij praat maar ja ik praat nederlands en hij engels en indich maar ja ik hou egt van hem en nog een vraagje gaa thij dit allemaal lesen en iemand doet het dan vertalen voor hem hopelijk I LOVE HIM XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  kus najoua

 33. hij is fuching gespiert en stoer en mooi en lief I love him!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 34. hij is echt vet knap. en julie vinden salman beter dacht het niet. upen is veel knapper mooier en beter

 35. I LOVE UPEN PATEL EN MET WIE IS UPEN PATE GETROUWD
  EN HEEF HIJ EEN BROER OF ZUS JE OF NEE EN WELKE

 36. upen patal is egt een lkkertjeeeeeeee
  alleen hij heeft een lelijke kin 🙁 als hij die kin niet had was hij egt lekker 😛

 37. ey rani-fan en madhavi ik wil jullie 1 ding zeggen upen is de tofste en niemand haalt hem ooit!!!!en zijn dans is gewoon mindblowing en veel beter dan salman en hritik en john!! En ja madhavi als hij gaat trouwen dan niet met jou maar natuurlijk met mij!!! dus stop met dromen over andermans man!!!

  love jou very much upen !!

  ps: als jullie nederlands willen praten dan praat a.u.b. beter nederlandsnoh!!

  xxxxxxxx for upen !! you’re the best darling!!

 38. Hij kapot mooi en zo MOOOOI en julllie zittten alleeen maar over Salman te praten !!!!!!!! HELEMAAAL GEK IN JE HOOFT?

  Groeten baby girl _ravina

 39. dammmm boy wrm vergelijken mensen op deze k ***o wereld ja no moooi moooier moooist ja mang zal wel maar ja ik dacht dat allee\ meisjes jhon moooiste vind maar nu zie ik alleen hit,srk, sal man khan de beste sal man is gwn de beste vind ik hea gwn aardige moslim boy islam hij is de eerste die namaaz las in moskee in film dus salamn salaam

 40. wat komen julie zeuren man hij is knap en lekker man ik wou dat ik een actrice was en 25 dan kon ik met hem en eeh hij is geen moslim salman khan is dom hij is verleden tijd maar upen is nu hij is leuk ik zweer als ik bij hem was had ik dat al gezegd jammer ik ben niet bij hem ik houy van upen i love upen so much i’m the upen lover en ikweet dat ik hem niet kan krijgen maar van hem houen kan ikk toch wel nou doei i love upen ilove upen ilove upen hij heeft een zusje en een broer hij woond in engeland new york shire xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxsanjana i’m upen patel lover

 41. hee ik vindt hem egt knap man mare salman is beter tog mare hij heeft al paar filmen gespeeld en daar was hij egt een hero mare ik wens hem veel veel veel suc6 in zijn verdere leven en als die nog films gaat maken is nog een vraag mare laterzz en ik stuur vell altijd per dag 2 berichtjes oke

 42. EHH upenn is gewoon te mooi mangg
  gewoon tè..
  maa salman khan is ook mooi..
  maa upenn is egt een ZUPERRSTERRR !! (A)

 43. ik vind hem wel leuk en goed speln ik zou hem wel in meer films willen zien en hij is jong en salman wordt ook al weer ouder maar mensen kun je niet met elkaar vergelijken
  en ik vondt salman altijd wel goed spelen maar upen is wel leuker en knapeer 😀

 44. hallo allemaal

  ik vind persoonlijk dat upen patel er wel mag wezen
  en wat salman khan betreft die haalt t nooit bij upen patel!!
  hij is zo stijf als een hark en dansen kan hij al helemaal niet!
  dus salman watch you’re back 😛

 45. hey sexy i love you you are veerry sexybomb
  im your big funnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  bye januuuuuuuuuuuuuuuu

 46. ik vind upen het de beste want hij is zoow knap man
  de man van me dromen

  wat salmaan khan word wel oud

  maar wrm moeten mesne verglijken maar upen je bent de bom

 47. eeyyy mensen ik wil niet dom doen maar dese site is niet om naar andere mensen te gaan zitten uitschelden het is bedoeld om te beoordelen hoe je upen vind en wat maakt het uit of hij niet de knapste is nietmand is dat ook salmaan niet hoor dusss please niet sooo praten over andere mensen want andere fans soals ik kan daar nioet tegen dus niet meer schelden op dese site

  dank jullie wel voor jullie begrip upenfann…….i(L)him

 48. upen is idd echt wel knap

  en hij kan ook best goed spelen en salman en sharuk worden een beet je oud maar ja ze zijn allemaal goed 😀
  en er moeten tog niuwe acteurs komen

  en hij is ehht hot ;D

 49. omg omg omg

  als je hem lelyk vind wtf doe je dan op de site???? Mjaa jou mening!

  i laf himm!! hy is soow lekker (L)(L)(L)

 50. ik zit hier op deze site omdat myn vriendin vroeg wat ik van hem vond. hoe kan jy hem lekker vinden hy is bijna 30.

  ik maak mezelf liever van kant dan dat ik fan van hem wordt

 51. wat doe je dan op deze site heb je geen baan ofzo. of leef je ng biij je ouders en ben je verliefd op iemand die je niet kan krijgen. zoek een egte leven.

  leveloze bitch

 52. wat heeft het te maken met of k werk of niet?? ik heb een eigenhuis en ik heb vandaag vrij van werk soow fak you met je leveloze reacties

  en ik ben niet verlieft maar ik vind hem sooow leuk! hoe kan ik verlieft zyn op iemand die k niej ken???? volgens my bn je een kleutertje van gr 8.

 53. volgens mij ben jij gwn een dik wijf.

  ps. fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!fuck you bitch!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.