Dronken Dino Morea levert geweldige scene

Bollywood Dino MoreaBollywood acteur Dino Morea is zo ontzettend toegewijd aan zijn werk, dat hij de regisseur Vikram Bhatt sprakeloos maakte tijdens de opname van zijn scene van de film ‘Life Main Kabhie Kabhie’. In deze scene is Dino namelijk dronken. En hoe kan je dat nou het beste acteren en zo realistisch mogelijk maken? Door echt dronken te zijn, moet Dino hebben gedacht.

Regisseur Vikram Bhatt was zeer onder de indruk van zijn toewijding en het uiteindelijke resulataat die Dino heeft geleverd. Vikram: “Dino heeft er voor gezorgd dat hij 2,5 uur voor de opname van deze scene dronken werd. En het resultaat is werkelijk waar fantastisch! Het is één van de geweldigste scenes die hij tot nu heeft gespeeld. Ik respecteer echt zijn toewijding en harde werk.” © Bollywood.NL

16 REACTIES

  1. knap maar toch geen goeie film mischien, hij speelt niet in zo een goiee films
    srk is the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Whahaha,hij is dronken en hij verdient zijn geld ook nog.Wie is hier gek???? Bij moord, verkrachting, sex enz scene Dino doet het zo realistisch mogelijk .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.