Bollywood droomhuwelijk op 18 april

Bollywood - Ash en AbhiBollywood’s droomkoppel Aishwarya en Abhishek zijn altijd ‘hot-news’. Er zijn al verschillende speculaties gedaan over een trouwdatum maar nu lijkt het erop dat 18 april de grote dag wordt. Het is nog niet officieel bevestigd, maar waarschijnlijk zal het droomhuwelijk plaatsvinden in de villa van de familie Bachchan in Prateeksha.

Eerder werd door verschillende media gemeld dat de trouwerij zal plaatsvinden in Jodhpur. De rechten voor het filmen van dit droomhuwelijk zijn verkocht aan een internationaal media productiebedrijf. © Bollywood.NL

60 REACTIES

 1. Dit is echt leuk zeg!! Ik wil het echt zien. Alleen omdat Aish gaat trouwen daarom. Ik vond haar beter passen bij Hrithik maar destany he…..;)

 2. Ow ,is ook op mijn verjaardag hahah.Leuk, maar Asha weet wel een keus te maken.De zoek de rijkste uit hahahah

 3. abhi is veel beter dan aish en als ik aish was zou met diegene gaan trouwen van wie ik hou emaar zij is een dombo dus ehh…… haha hopelijk krijgt ze een misskraam hopelijk krijgt ze nooit een baby FUUKKK…. aish

 4. “Sarah” ben je ziek bij je hoofd of zo. Je gaat toch geen persoon een miskraam wensen. Zou jij het leuk vinden als iemand dat bij jou doet en het gebeurt echt. Wat zou je dan doen???!!! Denk beter naa dombo!!!!!!
  En als jij echt hoopt dat ze nooit een kind gaat krijgen dan hoop ik hetzelfde ook voor jou!!!!

 5. Zoo leuk voor hun
  en jah manisha rani is wel uitgenodigd voor hun trouwerij
  omdat ze goeie vrienden zijn en ook nog buren van elkaar
  any problem
  but any way love you ashwarya en love you very very very very very very much rani mere dil ki maharani

 6. Sarah ,jij had zeker gehoopt dat Aish met Salman zou gaan trouwen en daarna een burka dragen. Weet je wat ik tegen jou wil zeggen , fuck you,

 7. Sarah ben je gek of zo stome slet .Zo mag je noemand wensen vuile trut Aishi is de beste ze is de torts van india en ge zegy dat ze gaat miskraam krijgen dan zal ik ok aan u wensen stomme geit.

 8. shit mang is wel leuk ensooo maarre jullie lulle kapoottt veel men als 1 van jullie gaan trouwen gaat het dang ook so gaan julie dang ook so veel lulle hou je dinges voor je mang mja doe je ding (nog lieverds hiersoo) en abhisek en ashwariya hm nooit verw8t mja LOT heh

 9. jhaa Rajivie Ik ben het helemaal met je eens..
  je kan toch niet iemand een miskraam wensen.. dan ben je echt ZIEK!!! Ik ben heel blij voor A&A… ze zijn een leuk stel… weet iemand trouwens of dat het huwelijk enzo word uitgezonden op tv? zo ja welke zender dan..?

  ..xXx..

 10. heeey dit is echt geweldig nieuws mang!!!
  En ze gaan trouwen joh….
  en nog gaan jullie zooo veeel ophef maken
  stelletje gekken hier! :P:P

 11. ik vind het leuk voor hun en ik vind haar egt niet passen bij abishek en ook niet bij hritik en zij met salmen khan past ook niet.ik hoop dat ze gelukkig woorden en kindjes krijgen en samen oud woorden zo niet jmmr dan

 12. Heeejjj ik “Sarah ben je ziek bij je hoofd of zo. Je gaat toch geen persoon een miskraam wensen. Zou jij het leuk vinden als iemand dat bij jou doet en het gebeurt echt. Wat zou je dan doen???!!! Denk beter naa!!!!!!
  En als jij echt hoopt dat ze nooit een kind gaat krijgen dan hoop ik hetzelfde ook voor jou!!!!

  ben in april jarig maar gOed:P

 13. Goedemorgen,

  Nou Sarah jij bent een vrouw en het mooie van alles jij hebt een heilige naam Sarah. Lieve meid zegt niet zulke dingens en wens niemand een MISKRAAM. Al zou jij mijn vijand
  zijn toch zou ik, nooit jou zoiets willen wensen. Mijn mening is dat je inderdaad tegen mag zijn van huwelijk maar geen slechte dingens wensen. Rajivie en al de anderen jullie mogen Sarah niet het zelfde wensen wat zij gewenst heeft over ASH/ABHI. Want dan doe je inprincipe het zelfde. Het enige wat je kan doen is goed uitleggen wat wel en wat niet kan.

  MVG

  Rahat

 14. en ook leuk voor aish en abhii maar ik vind niej dat ze bij hem past vinden jullie fdat okk niej:P:P

 15. hey zo zo rahat wat je gezegd heb ben helemaal met je eens en ik heb heel erg respect voor jou:D:D

 16. Well hi alllll!!! Hoe is het met iedereen? Ten eerste vind ik het erg leuk van abhi ans aish. GEFELICITEERD Ten 2e effe iets voor SARAH. Hoe kun jij iemand een miskraam wensen, je bent zelf een vrouw. Dat jij zoiets zegt!!!! Ik zou het jou ook kunnen wensen. Maja niet iedereen is als jouw. Moge god je vergeven. En als je een beetje spijt hebt laat dan wat van je horen. Alsnog GEFELICITEERD 😉

 17. ik vind die abhi beter als aish moet ik eerlijk zeggen , maar wel leuk dat ze gaat trouwen” werd eens tijd hihi

 18. sarah@

  hou je bek stomme meid hoe kan je iemand miskraam wensen dat wens je aan je grootste vijand ook niet, zeg van welk land kom je ,zeker van achterlijkestan en wat heeft Aish jou misdaan helemaal niks.

 19. “Rahat” ik ben het met je eens. Maar ik werd boos op Sarah en dat ben ik nog steeds. Dus daarom reageerde ik zo. Maar jaahh je hebt toch gelijk. En ze moet echt leren van haar fouten!!!!

 20. Ik hoop echt als ze kinderen krijgen dat het een meisje wordt met blauwe ogen net als Aish. Dat zou echt leuk zijn zeggg….);

 21. of ze voor altijd bij elkaar blijven is de vraag en of het wel wat word we will see 😛 hihi

 22. @vijinder

  hoe zo burka dat slaat nergens op niet iedere moslima draagt een burka jij hebt gewoon iets tegen moslims he fuckmongool ik heb echt een hekel aan mensen als ze een andere geloof niet respecteren

 23. @sarah

  je hebt gelijk ik haar haar zoo erg!!!
  zo een arrogant iemand nog nooit gekend, ze denkt gelijk dat ze iedereen kan krijgen, vet zielig voor abi hij verdient beter.
  ze is zeker wat van plan.

  @@vijinder

  en wat lul jij uit je bek met die burka!!!
  denk je dat iedereen een burka draagt als die een moslim is!!
  heb je wat tegen hun ofzo??

 24. “srk lover”
  Ik vind het best dat je haar niet mag enzo. Maar ben je echt eens met Sarah?????? Wil je soms ook dat ze nooit kinderen zal krijgen ofzo. Vertel me dat eerst!!!!

  En hoe kunne jullie denken dat ze iets van plan is. Ze is 31 en als ze nu niet echt gaat trouwen dan wanneer. Als ze 60 is???? Dus ze is echt niks van plan horr. Ze is echt geen derde rangs straat mens die zo laag kan zinken!!!!

 25. oke ik ben het niet helemaal met sarah eens. met dat miskraam bedoel ik. maar ik vind haar nogsteeds arrogant. en ze heeft al 2 mensen gedumpt dus het kan dat ze weer wat van plan is:P

 26. uhm.. stond er niet bij die Mallika-nieuws dat de trouwerij op 19 maart was ?

  verder wens ik hun een geweldige trouwerij.

 27. weet je mensen maak er niet zo een probleem van!!Als hun van elkaar houden is goed so!!Ik vind se egt wel goed bij elkaar passen,,meningen verschillen!,maar maak daar asjeblief niet zo een probleem van!

 28. mensen die anderen een ziekte of in dit geval een miskraam toewensen zijn heel neergevallen! Denk toch eens na mang!
  Allemaal sukkelige gedrag hierzo! grow up!

 29. leuk heel leuk
  ik ga ook trouwen op die datum dus wordt het dubbel feest huh iktrouw in hun huis ook yummy yummmy groetjes rekha

 30. @tamina

  Beste Tamina, als ZE van elkaar houden, en niet als HUN van elkaar houden. Iemand die anderen bekritiseert moet dat toch wel weten.

 31. Lamis: whahah aiswarya en abichek!~leuk!! illllllllll gatvere dammee
  nou ik vind het zo maar dan 0ok zo dom dat ze gaan trouwen! ik weet zeker ze houdt niet van hem! en sorry maar dat hij met die h**r wil trouwen!!!!!!!!!!!

  Madhuri: Jezus Abhishek is gwn veeel te goe voor die domme del. Hij is geweldig en zij kan oprotten. Gaat ze maar lkkr achter de ramen staan..die hoer!!! Abhishek is beter af zonder haar… Ooowja nog veel geluk samen.

  kjaol: lamis is the besr!!! je hebt helemaal gelijk alleen aishwarya is beter!!!!! voor altijd aishwarya!

 32. Beste Tamina, als ZE van elkaar houden, en niet als HUN van elkaar houden. Iemand die anderen bekritiseert moet dat toch wel weten.————– waar slaat dat op???????Wil je asjeblief met jezelf bemoeien,,!!

 33. @ roya!!
  maak je tog niet zo druk het was maar een keer voor de gein sjong,sjonge!!jij maakt je overal druk op!

 34. Tamina,

  En jij zegt tegen mij dat ik me teveel bemoei? Sorry..heb wel wat beters te doen. Ik corrigeer je alleen maar.
  Kun je daar niet tegen?

 35. nou spannend allen hun passen niet bijelkaar.
  Aishwarya past beter bij salman khan en abhishek past mijn rani mukherjee. dat is algemeen mijn mening. maar ik hoop dat ze lang en gelukkig blijven en gauw kinderen krijgen

 36. ik vind da gelijk hebt die passen echt nie bij elkaar maar om die bij rani te zetten nou ook weer niet

 37. eey niet allemaal tegen mijn schatje rajivie
  als je met hem ruzie wil moet je eerst door mij heen

  rajivie i love u

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.