Ashley Judd werkt samen met Sushmita Sen

Sushmita SenBollywood en Hollywood gaan samen werken voor een goed doel. In het kader van een campagne ter bestrijding van AIDS, waar ook Ralph Fiennes en Richard Gere aan meedoen, gaat Hollywood actrice Ashley Judd samen werken met Bollywood ster Sushmita Sen.

Judd is op dit moment in India voor de campagne. Daar zal ze samen met de Indiase ex-Miss Universe een documentaire opnemen over India, een land waar 5,1 miljoen mensen AIDS hebben. © Bollywood.NL

16 REACTIES

  1. Goed van Sushmita dat ze dit doet. Jammer dat er geen andere acteurs samen iets doen. Maar ze moeten ergens starten. Ga zo doorrrrrr…..

  2. ik vind eingelijk dat hollywood en bollywood niet samen moet werken. want wij hebben eingen cultuur en amerikanen zijn vies!zelfs indiaanse regisseurs gaan sex en zoenen op films laten zien! ik vind van vroeger leuker!veel romantischer en beschaafd! hallo kinderen kijken ook naar indiaanse films hoor en daar mogen geen sex in zitten! denk es ook aan de kleine kinderen!

  3. sushmita sen is wel goed bezig echt voor aits nog wel ik heb haar
    altijd al leuk gevonden. ik hou ook van haar films ik zeg
    ga zo door sush.

  4. chandini je heb gelijk maar je hoeft niet idioot te roepen!!! want er zijn ook andere mensen die misschien voor jou stemd en dan ga jij idioot roepen ik ben geen holander maar indonesch (3 kwart) en (3 kwart) antiliaans dus kijk uit want als je 3 kwart indonesch bent en 3 kwart antiliaans, dat is samen 1 sterke volk dus kijk uit! je bent gewoon zelf een idiooot een bitch een hoer! jij arogante slet!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.