Landelijk Bollywood Dance Contest

Bollywood Dance ContestWie is de beste Bollywood Dance School van Nederland? Dat moet het ‘Chance 2 Dance’ evenement binnenkort bepalen. Chance 2 Dance is een landelijk Bollywood Dance Contest, waar de beste dansscholen uit heel Nedeland strijden om de eerste plaats. De eerste wedstrijd vond dit weekeinde plaats tijdens één van de voorrondes. De data en locatie’s van de halve finales en grandfinale worden op zondag 13 mei 2007 bekend gemaakt.

7 REACTIES

  1. Het zou ook wel leuk zijn om te weten welke dansscholen er zijn en waar…

    Ik zoek eentje voor mijn 3 jarige dochtertje om bollywooddans te leren. In purmerend of Amsterdam.

    groetjs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.