Bollywood’s Mallika weer in Hollywoodfilm

Bollywood - Mallika SherawatBollywood sexbom Mallika Sherawat is weer gevraagd voor een rol in een Hollywoodfilm. Mallika: “Ik kon het niet geloven toen ik door de productiemaatschappij werd gebeld. En voor ik het wist zat ik in het vliegtuig naar LA voor een proefopname.” Andere actrices die deelnamen aan de proefopnames waren Hillary Swank en Penelope Cruz, maar regisseur Bill Bannerman gaf de voorkeur aan Mallika vanwege haar Zuid-aziatische afkomst.

De film waarin de Bollywood babe te zien zal zijn, heet ‘Unveiled’ en gaat over een moslim vrouw die twee echtgenoten heeft én een minnaar. Deze moslima ‘switch’ tussen de moslim cultuur en de westerse cultuur. Eerder was Mallika te zien naast Jackie Chan in de film The Myth. Hierin had ze een kleine rol, in tegenstelling tot ‘Unveiled’ waarin ze één van de hoofdrollen zal gaan spelen. Over The Myth zegt Mallika: “Een Jackie Chan film zal altijd een Jackie Chan film zijn. Net zoals een Halle Berry in een Bond film. Een Bond film, blijft een Bond film”.
© Bollywood.NL

37 REACTIES

 1. Aan de ene kant is het leuk voor haar dat ze zoiets aangeboden krijgt, maar dat gebeurt volgens mij alleen om haar uiterlijk.

  En ik mag haar echt niet. Die mense hebben geen smaak. Kies liever Aish die langer in hollywood zit. Maar ze word toch niet gekozen omdat ze de eisen heeft om geen sex en zoenen te doen.
  Echt ik respecteer haar!!!!!! 😉

 2. Ik vind het een rotwijf..een goedkope ROTWIJF!
  Zo…dat moest er effe uit..idd Rajivie..Aish is veel beter en heeft ook respect voor d’r eigen lichaam…Malika is gewoon stront!

 3. leuk voor haar..
  maar ze kan tog ook gwn in bollywood films werken.. die zijn veel leuker:P

 4. Rajivie en muskaan-afg ik ben totaal akkord met julie Maaleika is echt slet en bollywoodfilmen pasen haar niet dus liver naar hollywood gaan kussen of sex doen dat pas bij haar maar Bollywoodfilen zijn voor zo als AISHWARYA RANI PREITY KARENNA en zo…………

 5. muskaan-afg
  maart 13th, 2007 10:20 2ik haat haar.
  ik vind haar filmen echt niet leuk.
  ——————————————-
  muskaan-afgan dan kijk je ze tog lkkr niet
  ik vond murder egt leuk
  en het is ook leuk dat ze dat mag
  en aish respecteer ik ook de als de rest

 6. echt joh al die film van haar zijn alleen maar vreemd gaan film en allles bij haar draait om”seks” echt een idioot wijf
  ze speelt ook niet goe vind ik.

 7. sorry hoor ik vind rani mukherjee en ayesha en priyanka beter dan hun allemaal zeker weten gewoon 10/10

 8. You go girl!
  Echt top voor Malika.
  Ze is niet alleen mooi en sexy maar ze heeft ook charisma. Maar dit snappen jullie toch niet. Het enige wat jullie kunnen is een ander afzeiken. Daarom blijven jullie simpele losers!

 9. Goedemorgen,

  Ik ben volkomen met je eens Malika Fan. juist die mensen die super lelijk zijn een andere zitten af te zeiken.Wij moeten juist blij zijn dat onze mensen zo ver schoppen. Als ze een paar films in Hollywood maakt kan ze straks haar hele leven genieten wat ze gepresteerd heeft. Moet je nagaan hoe onze bollywood sterren zo enorm populair zijn buiten India.
  Geven jullie haar een kans.

  mvg

  Rahat

 10. “Rahat”
  Wat bedoel je te zeggen van dat de mensen lelijk zijn en daarom jaloers??? Je bent gek bij je hoofd. Ze is zooooo laag dat ze haar lichaam als het ware verkoop om een hit te kunne maken. Schandalig!!!

  En trouwens weet je wel waarom Bollywood zo populair is buiten India??? Omdat Bollywood een eigen cultuur heeft en zo anders is dan anderen. En dat moet zo blijven. Voor altijd!!!
  Maar dat zul je toch niet snappen. Mensen denken dat bollywood zo popu is geworden door zoenen en sex. Ik dacht het niet!!!

 11. Malika fan
  maart 13th, 2007 22:53 19You go girl!
  Echt top voor Malika.
  Ze is niet alleen mooi en sexy maar ze heeft ook charisma. Maar dit snappen jullie toch niet. Het enige wat jullie kunnen is een ander afzeiken. Daarom blijven jullie simpele losers!
  ———————————————–

  JUIST!!!!!!!! ik ben het helemAAAAAAL met jou eens

 12. manisha
  maart 14th, 2007 17:30 24wow, iedereen gaat naar Hollywood man.
  wat blijft er over voor bollywood?? =S

  ———————————
  ik lees hier een paar reactie en sorry maar gvd waar gaat dit heen mensen
  bollyw====bollywood
  maar gaat ,met zn tijd mee ga lkkr oudewetse filem kijken en daar ZOENEN ZE OOK HEBBEN ZE OOK SEX MAAR LATEN HET NIET GOED ZIEN
  DUS BIJ DEZE KAP MET DIT GARE **** ROT REACTIEZ JULLIE HELPEN BOLLYWOOD.NL NAAR DE KLOTE DUS NU KAPPEN GEEF JE MENING NORMAAL PLEASS EN NIET DOM

  VOORBEELD:

  LALA :
  GOH IK VIND HAAR NIET EGT LEUK

  EN NIET:
  WAT EEN SLET BOLLYWOOD GAAT MEER HLKLYWOOD WAT BLIJFT ER OVER VAN BOLLYWOOD

  DAN KIJKE JE TOG GEEN BOLLYWOOD FILMS

  SO DAT IS ER FF UIT

  SORRY VOOR MIJN SCHELDWOORDEN MAAR OK

 13. ik vindt het goed dat ze naar hollywood gaat in bollywood heb je haar niet nodig, ze moet gewoon erotische films gaan maken.sletje!!!!

 14. IK haat haar zooo erg he ze denkt dat ze het beste actricce is in bollywood f*ckt it zo te zien is haar lichaam heel goed koop !!!! en die filmen zijn niet om te kijken bah bah !!

 15. je hebt helemaal gelijk rahat
  het is hun leven zij weten wat ze er mee doen
  dus andere hoeven daar niet mee te bemoeien
  mallika dit mallika dat rot toch op man julie zijn gek met iemand anders zijn leven bemoeien is niet goed ze mogen zelf weten wat ze ,et hun leven doen klaar

 16. heb nog nooit een film van haar gezien wel jammer op zich wat voor ik ga oordelen wil ik haar zien acteren ik denk dat ik met murder ga beginnen jah dat doe ik weet iemand misschien of dat een leuke film was of niet

 17. srk fan
  maart 18th, 2007 16:25 30je hebt helemaal gelijk rahat
  het is hun leven zij weten wat ze er mee doen
  dus andere hoeven daar niet mee te bemoeien
  mallika dit mallika dat rot toch op man julie zijn gek met iemand anders zijn leven bemoeien is niet goed ze mogen zelf weten wat ze ,et hun leven doen klaar

  =—————–
  is ook voor het eerst dat je zo reageert normaal kon je haar sgietem

 18. dahmzzz. waarom gedragen jullie je net als kleine kinderen BOEIEND DAT ZE EEN CONTRACT HEEFT BOEIEND DAT ZE DIE ROL HEEFT HAAT J DR DAN KIJK J TOG NIET..wat doet het jullie of ze nou zoent of balt? HET IS EEN FILM! tis tog niet jullie lichaam.. echte kinderen….

 19. T
  4 Apr 2007 om 5:19 am
  dahmzzz. waarom gedragen jullie je net als kleine kinderen BOEIEND DAT ZE EEN CONTRACT HEEFT BOEIEND DAT ZE DIE ROL HEEFT HAAT J DR DAN KIJK J TOG NIET..wat doet het jullie of ze nou zoent of balt? HET IS EEN FILM! tis tog niet jullie lichaam.. echte kinderen….
  ————————————————–
  juist,

 20. ik haat dat meid ze is gwn niet goed in zijn hoofd
  hebben jullie de film murder gezien? elke film heeft zij wel een lelijke scene

 21. Sorry, mensen. Even off-topic:
  Het meervoud van film is films. Niet filmen. Filmen is het werkwoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.