Vechtpartij op huwelijksfeest Elizabeth Hurley

Bollywood - Elizabeth HurleyHet huwelijksfeest tussen de Britse actrice Elizabeth Hurley en de Indiase textielmagnaat Arun Nayar is in mineur afgesloten. Na een massale vechtpartij tussen beveiligers en journalisten is het stel zaterdag onder politiebegeleiding de Indiase stad Jodphur op het vliegtuig gestapt.

Hurely en Nayar trakteerden hun 250 gasten tijdens hun bruiloft op een Bollywoodfilm met in de hoofdrollen de twee tortelduifjes zelf. In plaats van de gebruikelijke toespraken en het toosten met de champagne glazen, kozen de twee ervoor om hun liefdesverhaal op een Bollywood-way te vertellen. Compleet met zang en dans op populaire hindi liedjes werd deze opgenomen tijdens hun laatste vakantie in India. Arun Nayar, is zelf half indiaas en vandaar dat ze op dit idee kwamen. Na deze feestelijkheid,die gevierd werd in een heel mooi kasteel, vloog het pasgetrouwde stel samen met 24 gasten naar India voor het tweede deel van hun huwelijksfeest.

De vechtpartij brak vrijdag uit bij het Mehrangahr-kasteel in de noordwestelijk gelegen plaats, waar het stel en hun gasten het feest enkele dagen in Bollywood style vierden.

Toen Hurley en Nayar in Bentley het fort binnenreden waar een diner was georganiseerd, probeerden journalisten de auto tegen te houden. Op het moment dat circa vijftig journalisten met de auto het fort binnendrongen grepen de bewakers in. Volgens de BBC werden over een weer rake klappen uitgedeeld. © Bollywood.NL

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.