Bollywood actrice Nagma bedreigd

Bollywood - NagmaBollywood actrice Nagma, die meer bekend is van haar persoonlijke leven dan voor haar professionele carriere, wordt bedreigd. De actrice ontvangt de laatste tijd bedreigende en gemene sms-berichten van een onbekend nummer. Ondertussen heeft ze al aangifte gedaan bij de politie en is er een onderzoek ingesteld. “Eerst werd ik door dit nummer gebeld en via de telefoon bedreigd. Maar toen ik deze telefoontjes niet meer opnam, begon deze persoon mij deze berichten te versturen”,verteld Nagma.

Ook heeft ze de politie om bescherming gevraagd, maar dat heeft ze niet gekregen. “Ik ben er erg van geschrokken en ik hoop dat de politie deze zaak wel serieus neemt. Ik weet dat veel vrouwen het erbij laten, wanneer de persoon eenmaal ophoudt met lastigvallen of een ander nummer nemen. Maar ik laat het niet hierbij. Ik vind dat deze persoon gestraft moet worden, voor het feit dat hij/zij iemand zo laat schrikken en lastigvalt”, aldus de bollywood actrice Nagma. © Bollywood.NL

25 REACTIES

 1. dat vind ik ook ..
  waarom doen ze nou zulke dingen
  maar de actrice pakt het wel goed aan..!!!

  ciaoociaoo
  xx.
  R.nin

 2. oharme meisje wat denkt die stome politie van india die moeten beschermen haar spijtig voor haar.

 3. Alweer een gek die de aandacht wil.

  Maar jahhh. Verander je nummer. Het word moeilijk om te achterhalen wie er belde als hij niet meer beld.

  Overigens ik ken haar maar van 1 film. En ze ziet ert wel goed uit.

 4. afg_girl
  maart 10th, 2007 16:55 7KK erg man
  ————————————-
  afg_girl net met het k woord schelden daargaan 10000000000000mensen aan dood

  trouwens uit welkd deel van afg kom je

 5. ik ken haar niet.
  maar ik vind wil vervelend dat iemand zo doet.
  dat is niet leuk.
  moet je nummer veranderen.

 6. ik sal me rOt sgrikken want het is KEI erg als ik in plaats van haar was sOu ik niet gOed kunnen slapen!!!!!

 7. en se mOey gwn besgerming krijgen anders is die pOlietie egt hèèl erg daar ::@:@:@::@:@:@::@ wOrdtje wel een beetje cgagie van!!!!!

 8. Is dit nou echt nieuws??
  Ze kan gewoon een ander nummer aanvragen!!

  Stomme aandachtstrekster!!

 9. srk lover
  maart 12th, 2007 19:33 21wie is zij???
  ze doet overdreven!
  verander je nummer gewoon!
  ——————————
  jij vindt alleen je zelf goed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.