Viraf ‘jummi-ji’ in Bollywood’s Mummyji

Viraf PatelViraf Patel, de Grasim Mr. India 2005, zal zijn debuut gaan maken in een Bollywood film. De hunk Viraf, met zijn ‘jummy looks’, zal binnenkort te zien zijn in de nieuwe film ‘Mummyji’ van regiseusse Pammi Somal. Het is geen grote rol, maar toch heeft Viraf het geaccepteerd.

“Nadat ik de Grasim Mr. India wedstrijd won, heb ik veel verschillende rollen in het theater gespeeld, in televisie reclame en video’s clips. Dit is de eerste keer dat ik in een Bollywood film zal spelen, maar dankzij de ontzettend goede begeleiding van Pammi is dit alles mij zeer goed bevallen”,zo verteldt hij. Mummyji zal een komedie film worden met in de hoofdrol Kiron Kher. Haar twee zonen, Karan en Arjun, worden gespeeld door Viraf Patel en Sachin Sharma (televisie series).

Dat Viraf behalve ‘good looks’ ook nog eens veel respect heeft voor zijn moeder, bleek wel toen hij zijn eerste salaris in ontvangst mocht nemen. Hij schreef deze check uit op zijn moeders naam en gaf het voor haar verjaardag. Op de vraag wat hij verwacht van de toekomst antwoordt hij; “Op dit moment staan er nog twee andere films in de rij, maar ik ben nu voornamelijk gericht op Mummyji. Ik wil graag mooie en goede personages spelen. Ik heb alle tijd van de wereld, dus ik wacht rustig af totdat er zo’n soort script op mijn pad komt.” © Bollywood.NL

7 REACTIES

  1. Leuk voor hem. Maar of hij wel een goede acteur wordt als Akshay of Sharukh……..
    We shall see

  2. daar hebje gelijk in Rajivie pf hij goei acteur zou worden zoals akshay en shahruk en salman natuurlijk _))))))

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.