Debuut Shweta Bachchan als TV presentatrice

Bollywood - Shweta BachchanHet lijkt er op dat familie Bachchan er klaar voor is om de media wereld te veroveren. Na Big B, vrouw Jaya en zoon Abhishek is het nu de beurt aan dochter Shweta. De dochter van de mega Bollywoodster gaat haar debuut maken als televisie presentatrice. Ze zal het programma ‘NextGen’ gaan presenteren, waarin ze, zoals de titel al een beetje aangeeft, de volgende generatie gaan interviewen. Deze generatie staat ook wel bekend als generatie X.

Shweta vertelt; “De jeugd van tegenwoordig is niet bang om te zeggen wat ze denken en ze zijn ambitieus. In de show zullen sportlui te gast zijn, maar ook mensen uit de kunst, literatuur, film, mode en zakenwereld.” Op de vraag of ze ooit een actrice heeft willen zijn, lacht ze en geeft ze aan dat ze dat nooit heeft gewild, ook al is ze met de film-wereld opgegroeid.

Shweta, die getrouwd is met zakenman Nikhil Nanda, verteld dat ze hier eerder geen tijd voor had. Maar nu haar kinderen groter zijn, past het wel in haar schema. “Ik ben erg verlegen, maar ik vind het wel leuk om met mensen te praten. Dus toen dit aanbod kwam, dacht ik ach waarom ook niet. Laat ik het proberen en kijken wat voor een ervaring het zal worden,” aldus een enthousiaste Shweta Bachchan. © Bollywood.NL

27 REACTIES

 1. goed zeg.. maar wrm wil je nou geen actrice worden?? dat is tog ook hartstikke leuk??

  en ik wil die programma wel eens zien…

 2. ik hoop dat ze lang een gelukig leven hahahaha zow moeder zow dochter-zow vader zow zoon 🙂 en achwaria niks in de famieli 🙁

 3. nou,ik vind haar egt lelijk!!sorry hoor,
  ze heeft vast van dr moeder.die is ook nie
  knap!!!!

 4. aaaaaaaaaaaaaah leuk aaaaaaah en op de opmerkingen ze is niet knap actricces zonder make-up ook niet en zij nu geen make-up op altans mijn mening

 5. ze is echt mooi hoor net als abhishek zo vader zo zoon en zo moeder zo dochter leuke familie

  de bachchan

 6. Jongens, jongens
  wat een superficial houding! Knap, niet knap? Sins wanneer is dat het belangrijkste om iemand (een door God geschapen mens) mee te typeren? (Zijn jullie allemaal zelf zo ongelofelijk knap dan?)
  Maar wat dacht je van: persoonlijkheid, intelligentie, enthousiasme..
  Eigenschappen die veeel belangrijker zijn om succesvol te zijn (en vrienden met inhoud aan te trekken..).
  En leer eerst goed nederlands schrijven ajb..
  Fam Bachan: Succes ermee!

 7. @rosie

  dan denk ik dat jij eerst moet beginnen want het is aub en niet ajb oke maar je hebt wel gelijk in al die dingen die je zei dat wel respect voor dat

 8. Ach mensen toch,

  Laat haar in haar waarde toch mensen, mensen. We zijn allemaal kinderen van één vader en dat is de grote heer boven. Het is helemaal niet leuk om iemand zo te beoordelen hoor. Shame on You!

  Talisha

 9. wejjohw sorry hoor maar ze is egt kk lelijk vandaar dat ze geen film wilt maken daar heeft ze de uiterlijk niet voor. Volgens mij zou ze dolgraag in een film willen spelen. majha ze kan er natuurlijk niks aan doen dat ze zo lelijk is 😛 ligt aan der ouders .

 10. Nou mensen jullie kunnen niet zomaar een persoon afschilderen, het gaat hierom hoe die persoon van binnen is niet van buiten. Ze lijkt op haar vader en ik vind ze heeft een hele mooie uitstraling die bij haar past en ik denk dat jullie jaloers zijn omdat zij de dochter is van een beroemde acteur. Wie weet hebben jullie niet zo’n mooie uitstraling dan haar en ik gun het haar van harte dat ze het ver zal schoppen in haar carriêre . Ik zou zeggen Go For It You Can Do It. Jullie zijn mensen die haar het niet gunnen, en ik denk dat jullie nog lelijker zijn sorry dit moet gewoon gezegd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.