Himesh Reshammiya live in Suriname

Bollywood - Himesh ReshammiyaDe populaire zanger en producer Himesh Reshammiya, zal op zaterdag 7 april 2007 een live show verzorgen in Suriname. De Bollywood zanger, die onder andere bekend is van de nummers ‘Aashiq Banaya Aapne’ en z’n album ‘Aap Ka Surroor’ zal optreden in het Frank Essed stadion van Suriname.

Vorig jaar won Reshammiya drie keer de award voor ‘Best Male Playback Singer’; op de IIFA Bollywood awards in Dubai, tijdens de Zee Cine Awards in Mauritius en tijdens de Filmfare Awards. © Bollywood.NL

27 REACTIES

 1. Nee ik ook niet .. :S

  Ik zie de cultuur van indie er helemaal niet in ..

  MAar goed .. er moet niet altijd de indische cultuur in zitten .. maar ik vind dat de cultuur van hen juist alles zo mooier maakt

 2. ik vind m’wel een lekker ding!!!!
  en hij kan ook goed zingen.
  zijn show in SUR gaat wel slagen.
  ……veel succes.HIMESH !!!!!

 3. Hij is echt de beste!!! Hij kan heel mooie muziek maken die je nog nooit heb gehoord en hij zingt ook heeeeeeellllll goed!!
  Zoals Jhalak Dikhlaja enz…
  Het is wel leuk dat hij naar Suri gaat. Maar wanneer komt hij naar Nederland???

  Ik weet wel waarom hij naar Suri gaat. Die mensen hebben al zijn liedjes geremixd en hij is echt popu daar!!! Maar als hij hier komt, ga ik zeker

 4. ooh leuk vooe de mensen daar ik wel heel graag komen maar ja nou veel succes zou ik daar zegen en be there

 5. Himesh is zoo cool, ik wou dat ik ook naar die show kon
  Al die liedjes van hem vind ik zo cool, Himesh moet euwig leven
  ** Himesh you rock…. **

  himesh fan

 6. Sangg dat Himesh in Suri is gegaan…WAaauuuWWW.Hij is TOP in zingen mang…Egt alle woorden uit zijn eigen DIL…Egt SUPER…Mensen die zijn liedjes niet begrijpen moeten niet ZEUREN…

 7. hij is de beste van iedereen mang je weet heb je zijn film gezien AAP KA SURROOR het is echt een mooie film hij is de beste

 8. hij is te goed voor woorden
  mang ik wil zijn HANDTEKENING !!!! hij is de beste
  maar sommige mensen vinden hem niet zo goed maar de mensen die dat zeggen moeten dicht bij hem komen dan zien ze echt hoe goed himesh in het echt is.Maar ja ik ga naar vandaag alleen maar dingen en spulletje van hem halen en heel mn kamer gaat vol zijn met alleen zijn spulletje !!!!! ik hou vam hem !!! hij is de beste !!!!! kijk een keer zijn film je gaat e=cht flippen gek maar ja veel plezier himesh

  I LOVE YOU DARING

 9. Hey himesh jou liedjes zijn heel leuk
  ik wens je veel sucses bij jou andere optredens
  en waneer kom je naar Nederland
  doei (K)
  (L)ik hou van je(L)

 10. SO MAAR HET WAS NIET OP 7 APRIL MAAR OP 11 AUGUSTIS DUHH
  EN BEN GEGAAN WAS TAN2 LEUK EN FAT2
  HIJ IS GEWN DE BOM

  HIJ MOET OOK NAAR NEDERLAND KOMEN SWA

 11. Kom net gistere van suri trug , en was daar bij een show van hem op 11 aug. in het frank essed stadium , was egt serieus lauw mensen gingen helemaal loesoo daarso was ckr geslaagd!

 12. you are the besst best best van the WORLD

  I love h.r

  ik pro net zo goed te zingen maaaar het lukt niet

  gaaaa zoo door

  H.R. fannnnnn

 13. hoi himesh jij bent de beste ooit jij bent de beste zanger ik hep gehoord dat je op 1december gaat spelen hoop dat ik kom oke doei ik hooop echt dat ik kom jij ben de beste als ik je liedjes oook hoord of je stem dabn fal ik al flauw oke doei doei kussjes zie je oke doei doei doei laterz oke doei doei kussjes oke doei ik zal zeggen gs zo dooor oke doei doei jij bent me grootste fan oke doei doei en niemand anders dan jij kan mijn fan zijn oke doei doei kussjes ik wel alleen een hantekening van jou dan zal ik daar naar de hele ttijd kijken wanneer ik je mis oke doei doei

 14. hai himesh hooop dat ik kom en a;s ik niet kom dan wens ik jou een hele goeie leven verder en ik weer het dar jij het beste ben ok doei doei himesh mis je doei doei kussjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.