Preity en Rani vieren Holi Phagwa bij KBC

Bollywood - Holi Phagwa bij KBCBinnenkort wordt er weer Holi Phagwa gevierd en natuurlijk ook in India. Shahrukh Khan liet Valentijnsdag niet onopgemerkt voorbij gaan en maakte er een spectaculaire KBC’s (Kaun Banega Crorepati’s) special van. Dit was zo een groot succes, dat hij heeft besloten om dit nogmaals te doen maar dan voor het gekleurde feest ‘Holi Phagwa‘.

Deze keer zullen twee bekende Bollywood actrices deelnemen aan de Indiase versie van ‘Weekend miljonair’, namelijk Preity Zinta en Rani Mukherjee. De Bollywood dames zullen het gewonnen geld doneren aan het ‘Holy Family Hospital’ en de organisatie ‘Himachal Pradesh Red Cross’. Op Holi kan zoetigheid en het gekleurde poeder niet ontbreken, dus tijdens de KBC’s Holi Special zullen deze ook zeker aanwezig zijn.
© Bollywood.NL

47 REACTIES

 1. Dat lijkt me leuk om te zien. Maar ik ga het zelf vieren dussss….

  Voor iedereen die holi viert shub holi!!! alvast!

 2. Je kan een redelijke stukje zien op Indiafm.com..Ik begrijp er niets van,van wat ze praten.. maar het is wel een fijne
  trio..Ik moes wel eff lache..Het zijn sgatjessssssssssssssss!!!

 3. ik heb deze al gezien egt so grappig rani deed alsof ze stoer was en ze had zon lelijke sari aan en had rode nagelak terwijl ze een blauwe sari aan had echt bleeeee en preity was zo grappig samen mer shahrukh han!je moet het echt zien man!

 4. echt leuk zeg rani SRk enn preity pff..
  ik heb foto,s gezien zijn echt leuk rani en SRK zien er echt leuk uit rani heeft een baby blauwe sari aan en srk in zijn nette pak ziet er echt schattig uit love you rani (K)

 5. Hahahaha,arme stakkers van Nederand. Ik ben een nederlandse jongen in Suriname,hier wijzen ze wel die afleveringen van KBC op tv gratis oook nog!!!! En daar krijgen jullie niks te zien!! hahaha, ham bauhat sari karila tu lonke
  Laterzzz,

 6. @@rani@@
  pf je bent gewoon jarloers jemig dat kleintje past echt niet srk bij srk past kajol en preity hoor en niet dat suffe kleinetje rani!

 7. srk _fan
  maart 5th, 2007 09:01 14@@rani@@
  pf je bent gewoon jarloers jemig dat kleintje past echt niet srk bij srk past kajol en preity hoor en niet dat suffe kleinetje rani!

  waarom?? Rani is best leuk hoor…Ze kan ook leuk actere en past ook bij srk… (maar kajol meer)

 8. Ho eens ff preity is ook niet echt so lang rani en preity sijn ff lang hoor snap niet waarom jullie je so suren.

 9. echt niet preity is langer dan rani laat je ogen na kijken man. en rani is echt een arrogant tiepje, ze kan wel goed acteren maar ik vind haar niet zoo leuk. en dat rani bij srk past= echt niet!!!!!

 10. srk lover@

  Voor het geval je het niet wist, ik ben een vrouw. Trouwens ben gisteren nog naar de dokter geweest en die segt dat ik gezond ben raar he?

 11. had ik gezegt dat je een man was dan?? mensen zeggen weleens man daar bedoelen ze mens mee voor het geval je het niet wist. en het intereseert mij echt niet of jij naar de dokter bent geweest vast omdat je zelf al door had dat je niet lekker was!
  en wat voel je je aangesproken heb ik je naam op mij berichtje gezet ofzo???

 12. Nora
  ik ben het helemaal eens met je nora ieder zen eigen menig

  Alleen die SRK_lover moet zijn bekk een beetje dicht houden want die bemoeit een beetje veel in iemand anders mening enzo
  weet echt nie wat zijn probleem is pff

  en trouwens rani past echt goed bij SRK jah ze hebben zo veel films samen gemaakt vind ze echt goed bij elkaar passen
  en ze is even kort als preity dus ik weet nie wat sommige mensen probleem is ze kunnen gwoon nie tegen dat rani zo populair is pff najah zulke mensen noem je leven lose mensen die leven in andere mensen leven zoekt 😛

  xxxxxxrani_fan love you rani you are the best:D:D;d

 13. @Rani4ever

  die lelijke trol hoor helemaal niet bij srk!!!!
  als er iemand bij srk past dan is het preity wel!!

  ps: srk had preity en rani samen gevraagd om te komen, dus ik weet niet wat je zit te lullen dat preity zich ermee bemoeid.
  ene… srk is al getrouwd dus droom lekker verder…..

 14. @rani-fan

  wat praat jij over mij met je lelijke bek!!
  sorry hoor maar ik kan er niet tegen als je over mij begint te lullen!!!
  dit site is gemaakt om meningen te uiten dus ik snap niet wrm jij je met mij meningen bemoeid! ik reageer vaak en dan!! problemen mee??
  en wrm moet ik jaloers zijn op rani?? om haar lengte zeker hahahahah!
  zij moet eerst groeien en dan pas arrongant doen!

 15. @srk_lover

  o god heb jij toch tegen Rani ik begrijp het wel maar ik vindt haar een beetje arrogant maar toch rani past kajol past maar preity vind ik niet ik vond zelfs in veer zaara dat kajol moest en in fanaa moest srk na ja mijn mening dus

 16. SRK lover

  hou jij je bekk jah want jij bent de gene die met iederen problemen heeft enzo en nie ik

  en die rani heeft heel wat bereikt hoor maak nie uit of ze kort is of lang maar ze is nu ook -maharani- van bollywood

  en ik reageer nu nie meer terug dus je mag zeggen wat je wil kan me geen reet schelen en sorry voor mijn onnormale woorden

 17. @rani-fan

  bang dat ik je dis zeker vandaar dat je niet meer reageert.

  @Rani4ever

  dat wou ik nou ook over veer zaara en fanaa.

 18. Jeetje ik vindt Rani een vieze slet ze zoent met idereen en ni black hebben ze dat zoen wel 6keer over gedaan! En idereen mag zeggen wat ie wilt maar het doet me niks! En srk was echt schatig samen met Preity! EN RAni je hebt geen style rode nagels blauwe sari? Laat me niet lachen!!

 19. @@Rani fan@@@

  ik ben het helemaal eens met je nora ieder zen eigen menig

  Alleen die SRK_lover moet zijn bekk een beetje dicht houden want die bemoeit een beetje veel in iemand anders mening enzo
  weet echt nie wat zijn probleem is pff

  en trouwens rani past echt goed bij SRK jah ze hebben zo veel films samen gemaakt vind ze echt goed bij elkaar passen
  en ze is even kort als preity dus ik weet nie wat sommige mensen probleem is ze kunnen gwoon nie tegen dat rani zo populair is pff najah zulke mensen noem je leven lose mensen die leven in andere mensen leven zoekt

  xxxxxxrani_fan love you rani you are the best:D:D;d
  ____________________________________________________________
  blablabla en rani dit en rani dat Rani is helemaal niet zo lang als preity ik zag haar in kank ze moest op een krukje staan omdat ze te kort was ahhahahaahahhahaa en preity niet echt je moet je bek houden man!

 20. soowe jullie zijn eeegt erg mang !!!
  egt sooowe DOeloZzz rusie maken om nIxx ….

  MAJA SHRK LOVE YOU !!!

  KAJOL IS GWN DE BESTE !!!

 21. is wel goed wat ze doen tog. i love rani aleen preity niet.
  ik vind mooi wat rani aan heeft echt heel mooi. en shahrukh
  een nette pak ben fan van hun allebij shahrukh en rani.

 22. @ srk lover

  jij schrijf gewoon wat ik wil zeggen echt ik vind ook dat kajol bij srk paast

  @@ de andere laat srk lover met rust zij zegt gewoon wat zij vind dat mag toch

 23. helooowww

  ze zijn allebei soooowww sgatttiiggg???

  en spelen allebei echt leuk
  door hun is geowon bollywood mega-cool voor mij

  hvjj raniiiiiii en preityyyyyy

  maar shrk je bent ook lijp en sgattiiggg

 24. hebben was ik veregeten niet goed nederlandschhhhhh praten ik heb nieuwe nummer 0622652453 en doe de groeten aan Lara voor mij ik mis haar

 25. HALO IK BEN BINTA EEN IK WON IN BEGIE HET IS GOED LEVEN IN BELEGIE MAAR HET IS BEST WEL LEUK HOOR OKE IK VIEND PREITY ZINTA MOOI MEISJE EN LEUK MAAR IK KAN HAAR E-MAL NIET DAT IS DE PROBELEEM OKE DAG

 26. ik snap mesen echt niet rani is the BEST kijk naar preity ze moet beter haar best doen om net zo hoog te komen als rani.

 27. rani is mooi ze is een beetje vol en kort maar ze past nog steeds met srk maar ziet liever kajol met srk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.