Dino Morea: Bollywood’s ‘zoen-kampioen’?

Dino Morea zoenkampioenBollywood acteur Dino Morea staat op het punt de titel van ‘best kisser’ in Bollywood over te nemen van Emraan Hashmi. Diegene die de kus-scene van Dino Morea en model-actrice Sheetal Menon in de Bollywood film ‘Bhram’ hebben gezien, weten waar we het over hebben. Deze scene is waarschijnlijk één van de meeste gepassioneerde zoen-scenes ooit in de Indiase film industrie.

Dino gaf aan erg nerveus te zijn voor zijn eerste film kus, maar doordat hij en Sheetal beiden op hun gemak voelde, verliep het erg soepeltjes. En dat de vonken er van af spatten, wist Regisseur Pawan Kaul op een buitengewoon mooie manier te filmen. Dino en Sheetal zeggen dat de chemie tussen hen twee de kus tussen Keira Knightley en Johnny Depp in Pirates of the Caribbean zal overschaduwen. © Bollywood.NL

20 REACTIES

 1. Huh…maar je wordt toch juridisch vervolgd als je mond op mond kust in een film?
  Aishwarya Rai is toch ook vervolgt voor in de film dhoom…best wel raar dan. Ik snap er geen hol meer van

 2. vind het dom hoor waarom zou je daar een titel voor krijgen volgens mij is het helemaal niet dapper om dat te doen in een film dat bewijst dat je geen eergevoel hebt.

 3. Hoe wil je zulke films samen kijken. Echt ze moeten er hungama van maken he…
  En volgens mij was er een rechtzaak tegen Aish omdat ze bekender is dan Dino enzo denk ik…
  Deze film ken ik niet en ga het ook niet kijken. Viezerikken!!!!

 4. emraan moet weg van bollywood alleen zoenen kan hij, maar iets anders kan hij niet.ik vind hem niks met zijn dikke lippen bah…

 5. nou ja die flimster ken ik hij doet wel vieze dingen
  maar hij werkt ook in grappige films ik heb het zelf gezien
  sommige films van hem zijn best wel leuk
  ik heb er kei veel van gezien en ik kan het weten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.