Hete koffie met Bollywood dames Kajol en Rani

Bollywood - Kajol, Rani en Shah Rukh KhanDe Bollywood nichtjes Kajol en Rani waren onlangs op bezoek bij Karan Johar voor een kopje koffie. Beide zijn goede vrienden met Karan, maar met elkaar kunnen ze niet zo goed opschieten. Het was ongeveer 10 jaar geleden dat de Bollywood actrices zo dicht bij elkaar in de buurt waren. De laatste keer was namelijk met de film ‘Kuch Kuch Hota Hai’.

De twee dames deden hun best om zich van hun beste kant te laten zien. Rani met haar politiek correcte antwoorden bracht het er goed van af, maar Kajol die graag veel praat, had het er erg moeilijk mee om ‘alsof te doen’. Ze staat er bekend om dat ze zegt wat ze denkt.

Dit was ook wel te merken toen Rani zei: “Ik zou mijn moeder een boek kado geven“. Waarop Kajol meteen reageerde met; “Yeah Right, je moeder kan niet eens lezen.” Hieronder is een klein stukje te zien van de aflevering ‘Koffee with Karan’ met zijn gasten Kajol, Rani en Shah Rukh Khan. © Bollywood.NL

64 REACTIES

 1. Kajol is gemeen. En kijk hoe ver ze uit elkaar zitten. Helemaal in de hoek. En die ruzie snap ik niet hoor. Het is volgens mij net als Priyanka en Lara dutta tijdens de set van Andaaz. Maar jammer dat ik niet alles kan zien.

 2. Ik heb heel de episode gezien en het was erg leuk!!!!! vooral merii jaans SRKAJOL!
  ooh ik hou zo veel van die 2 en eindelijk heb ik ze gezien na een lange tijd
  alleen jammer dat rani er was vond ik wel anders zou het veel leuker zijn geweest.

  ik hoop dat de volgende film van karan met KAJOL word..:D
  toen karan zei ‘heb j een advies voor me next movie’ Kajol zei: ’take meeeee’ ik hoop het:D

  trouwens hierboven in dit artikel staat:
  “Ik zou mijn moeder een boek kado geven“. Waarop Kajol meteen reageerde met; “Yeah Right, je moeder kan niet eens lezen.”

  Ze zei dit niet volgens mij zei ze: yeah right, jou moeder heeft het nodig” zei ze voglens mij.

 3. w8 even dit kl0pt helemaal niet
  “Ik zou mijn moeder een boek kado geven“. Waarop Kajol meteen reageerde met; “Yeah Right, je moeder kan niet eens lezen.”

  want karan zegt wat zou je met een boek doen ;how to loose weights ofzo en danzegt rani ik geef hem aan me moeder en dan zegt kajol jaa je moeder heeft het nodig”. dit was het.

  jeetje waarom laat iedereen kajol als een onbeschofte monster zien man..:S

 4. Die Kajol toch!! Ze speelt gewoon haar zelf in films. Ik vind haar leuker dan Rani. Die lijkt me echt een arrogante wijf in het echt.

 5. ze zijn beide leuke vrouwen en goeie actrices, erg zonde dat je dan ook nog eens nichten bent en niet met elkaar overweg kunt.

  XMK als het goed is kan je dat hele filmpje op http://www.youtube.com kijken onder koffee with karan

 6. Allebei de meiden zijn gewoon leuk op hun eigen manier.Kajol is gewoon uitbundig en Rani is stil en simpel, ik vind Rani leuker dan Kajol, maar jah dat is mijn mening!

  Maar Coffee with Karan is tof!

 7. kajol love you 4ever en mensen ze is gewoon een maffe meid (net als mij mensen zeggen wel eens dat ik op haar lijk hihih please geen commentaar) maar natuurlijk vind ik srk ook geweldig maar rani……………..

 8. Kajol is zowel mooi van binnen als buiten. Rani is in haar vak 1 van de besten, maar ze is verrot van binnen. Ze is gemeen,sluw,hooghartig en status gevoelig. Ze wil het poppetje spelen en de correcte antwoorden geven. Kajol staat voor wie ze is !!!!!

  Rani is een angel in films, maar in real live een grote slet (( hahahha best lekker) ze heeft yash chopra zijn zoon helemaal gek gemaakt. Wat doet die lul gaat bij weg bij zijn vrouw en kids, voor haar ( majah ze is ook echt lekker)!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. hi
  ik vind ze beid goed
  maar het liefst heb ik rani ( met haar mooie ogen)
  ben ook blij dat ze ook respect hebben voor elkaar dus kajol zou zeker niet zeggen yeah, right, je moeder kan niet eens lezen. en ja als ze dit zei zou rani’s moeder nie goe gezind zijn op kajol

 10. @Aashiq

  oh mijn god je hebt HELEMAAL gelijk man!!!!!!!! mag die slet helemaal niet!!
  natuurlijk wilt ze dat iedereen denkt dat ze een hoog niveau heeft en wilt dat iedereen denkt dat ze alles kan.
  zoals toen ze niet kon fietsen en het niet toe wou geven! en nu over der moeder vond ik hard aankomen.
  Kajol je bent een disbom hahahahaaha hou van je (L)

 11. weeetje mensen houden niet van mensen die zichzelf zijn net als kajol of net als kajol gwn zeggen wat ze denken.. en eerlijk is.
  ze hebben liever mensen die ”lief” zijn en die sneaky zijn zoals rani.
  Kajol eheft niets in haar alles is buiten bij haar maar rani heeft alles binnen. je weet nooit wat ze denkt.
  bij kwk2 enige woorden die ze zei was: Ja, nee, i dont know.. tjaa heb liever mensen zoals kajol..
  trouwens SRKAJOL rocks khou van ze en heb ze gemist man

 12. ik ben zooo zot van SRK en Kajol, he, niet normaal! mijn omgeving bekijkt mij heel raar omdat ik geen hindi ben. maar ik ben zo verweven met de bollywoodfilms dat ik niks liever wil dan wonen India, scenarist worden (pas op, dit zou nog kunnen! ik en mijn fantasie!), de taal goed onder de knie hebben, die mooie sari’s dragen,… echt mijn grootste wens!
  soms zeg ik voor de grap (want mijn geloof laat dit niet toe) dat ik in mijn vorig leven Indische was 😀

 13. ahah @ turkish delight
  jhaa aynen bij mij ook ik ben zo een hindifilm gek:D iedereeen in mn familie noemt me hindoe hihi. jha ma da komt gwn die flms zijn gwn super! die cultuur ook gwn leuk die sieraden, saree, shalwar kameez echt leuk
  en ik ben verliefd op SRKAJOL!! ohh zo geweldig zijn ze samen..

  maarr wat betekend Zot eingelijk=$

 14. Ik snap het gewoon niet se sijn de beste actrises van het eeuw en nichten maar niet elkaars vrienden aan de andere kant snap ik het maar het is wel sonde om dat aan de media te laten blijken.

  XxX-payel**

  P.C. HAHA JE BENT ECHT GARPPIG VOOR AL MET RANI EN KAJOL ER BIJ

 15. ick snap diej ruzie niet van kajol en rani, se syn allebei heel goed in actere en oowk nog us nichte.. ick vind se allebei even goed,, rani iets meer (mijn mening) maah se hoeven tog niej ruzie te make? srk en kajol passe wel bij elkaar ja.. en srk en rani iets minder maah da maakt niej veel uit eigelijk..×D
  en ps rani is geen slet of wat dan oowk..se sijnallebei heel aardig dus ick vind dat julliej niks over hun innerlijk kunnen zeggen. wij weten niet hoe zij zijn, dus eigelijk kunnen we beter niet so over hun praten.. maah als julliej dit niej willen moeten julliej het self maar geven.. ick geef alleen maar un tip.. en pls niet booz hierop reageren!!
  groettjeesssssssssss(K)

 16. turkish delight en srkaj0ol
  ——————-

  Het lijkt wel of jullie oover mij zitte te praten!!! k ben zelf n turk maar hou zoveel van bollywood films!! ennuh turkish delight ben jij ook n turk??

 17. It’s a funny clip.
  And i likee shahrukh khan a lot.!!
  He is really good looking 😀
  Rani and Kajol are nice..:D

 18. Kajol zei niet dat Rani’s moeder niet kan lezen. karan vroeg aan wi zou je een boek geven om af te vallen, toen zei Rani aan haar eigen moeder en toen zei Kajol ze heeft het inderdaad nodig.

  Anyway ik hoop dta de egruchten waar zijn dat Karan een nieuwe film gata maken met Kajol en SRK. Het zou over 11 september gaan en heet Khan.

 19. aaah ik ben ook niet de beste maties met mij famillie in tegendeel zelfs dus dat is volstrekt normaal altans vind ik dan

 20. haha!
  ik vind persoonlijk Rani ook leuker dan Kajol, maar das mijn mening.
  eik’ best wel raar dat ze niet goed met elkaar op kunnen schieten…
  i love my family
  xxxxx

 21. srkaj0ol en -SRK-LOVerrr –>

  ik ben blij da ik nie de enige ben!
  hebben jullie ook nie gemerkt dat er nogal veel woorden zijn die op het turks gelijken?
  (en ja, ik ben een turkse)
  suhal, cevap, muhabbet, ask, divane, hava, renk, gam, kina, zaruret, canim, mecburen, çay, …
  en dit zijn maar de woorden die nu zomaar bij mij opkomen..
  misschien daarom onze interesse, buiten de vele waarden (trouw aan de familie oa.) in de cultuur die ook overeenkomen..
  ps: ik vind shahrukh khan en kajol zoo goed bij elkaar passen!!

 22. @turkish delight and srk-lover

  jha k ben ook blij dat ik neit de enige ben:D ama steeds meer turkse mensen beginnen hindi movies te kijken heb ik gemerkt..=) ben ik wel blij om
  jha heel veel woorden lijken er op turks klopt
  jha trouw aan de familie namus etc tenminste namus komt niet meer voor bij heel veel movies maarjha caktirmayalim=P

  Ya ik ook shahrukh and kajol ze zijn voor elkar gemaakt supersupersuper!khouvanze!

 23. Ze zijn ook gewone mensen met familie.

  Jij hebt toch ook nichten/neven met wie je niet over weg kunt?

  Is normaal…

  maar kajol is 100% beter dan rani. Die is zo fake!!!!

 24. mensen jullie hebben gelijk mijn familie noemt mij soms ook hindoe mijn oom zij zelfs eenkeer dat mijn kamer een hindoe bazaar was(zeker door al mijn srk posters, love him). ik ben zelf moslim maar ik zou geen hindoe willen zijn. het is niet goed wat jullie zeggen dat jullie liever hindoe willen zijn. ik krijg ook weleens hindoe kleding. maar ik blijf gewoon moslim.het maakt niet uit, je hoeft echt geen hindoe te zijn om bollywood film te kunnen zien. en ik bedoel de turkse mensen.

  groetjes srk lover

  ps: ik ben zelf geen turk maar afghaan

 25. heey
  srry hoor maar se komen allebei egt aandacht te kort dat doe je tog nie maar laatmaar >>>>kajol

 26. Halloo mense, Kajol en Rani hebbe ni echt grote ruzie hoor ze hebbe gwn meningsverschille.
  Rani heeft Kajol graag en Kajol heeft Rani graag ( dat hebbe ze zelf nog gezegd niet in kwk ma gwn)
  Maar toch vind ik kajol wel beter dan Rani, Kajol is gwn THE BOMB!
  (bu arada kizlar bende turkum)
  Bij mij zegge ze zelfs om te grappen gij kunt beter me een hindoe trouwen
  btw geloof nanii ze komen geen aandacht te kort hoor zeker die bollywood actricces en acteurs niet
  Shahrukh en Kajol die passe zo goed bij elkaar (Als er geiinterriseerden zijn ik schrijf verhalen over Kajol en Shahrukh=> Ga na google schrijf er sangam online en ga naar de verhalen forum daar zie je dat zo staan) Ben egt gek van die 2 samen
  Ik had ook een tijdje geleden gehoord dat die 2 trg een film ginge make

  (mja geen slecht comments hier op please)
  Byee

 27. KAJOL IS GEWOON DE BESTE!!!
  zij en shahrukh zijn de leukste filmkopper ze passen gewoon bij elkaar
  Rani is een dikke trol die sinds kajol een break heeft genomen gewoon te vaak te zien is..irriteer me kapot aan haar stomme bitch dat ze is.
  Kajol zou Ranis rol moeten hebben in KANK maar ze was bezig met de geweldige film FANAA( oeeh oeeeh amir toch, rang de basanti doet hem ook)
  anyway bottomline Rani moet dood!( sorry voor mijn agressiviteit maar die dikzak irriteert me gewoon te erg)
  In de laatste aflevering van Koffee with karan zegt Sharukh tegen kajol: I wish you have done the film (KANK) Rani and preity are cool but you would have fit great!
  En hij wil weer een film met haar maken dus karan beter ga je die hindilove weer overdoen en sign je shahrukh en kajol.

  maar I repeat Kajol drop dead!

 28. @Kajol&SrkLaBombaRaniDikkeTrol

  whahahahhaha echt grappig ben jij!!
  ik erger me ook kapot aan rani ze is echt overal te zien man! niet te geloven sinds kajol een break had genomen. ze d8 zeker dat ze haar plaat in kon nemen.

 29. Aashiq
  13 Feb 2007 om 5:07 pm
  Kajol is zowel mooi van binnen als buiten. Rani is in haar vak 1 van de besten, maar ze is verrot van binnen. Ze is gemeen,sluw,hooghartig en status gevoelig. Ze wil het poppetje spelen en de correcte antwoorden geven. Kajol staat voor wie ze is !!!!!

  Rani is een angel in films, maar in real live een grote slet (( hahahha best lekker) ze heeft yash chopra zijn zoon helemaal gek gemaakt. Wat doet die lul gaat bij weg bij zijn vrouw en kids, voor haar ( majah ze is ook echt lekker)!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ____________________________________________________________
  Ik ben het helemaal met je eens Hij is iemand die alles begrijp ga zo door!
  ____________________________________________________________
  nOOr
  13 Feb 2007 om 11:10 pm
  weeetje mensen houden niet van mensen die zichzelf zijn net als kajol of net als kajol gwn zeggen wat ze denken.. en eerlijk is.
  ze hebben liever mensen die ”lief” zijn en die sneaky zijn zoals rani.
  Kajol eheft niets in haar alles is buiten bij haar maar rani heeft alles binnen. je weet nooit wat ze denkt.
  bij kwk2 enige woorden die ze zei was: Ja, nee, i dont know.. tjaa heb liever mensen zoals kajol..
  trouwens SRKAJOL rocks khou van ze en heb ze gemist man
  ____________________________________________________________
  tssssssssssssssssssssssssssss rani lief laat me niet lachen is het lief om preity gaan buitensluiten IS NIET LIEF!!!!

 30. eyz Ben ook bollywood fan’s ben turks!!!

  k vind die film’s lijp kijk wel vaak
  mij maakt niet uit wie met wie ach als ze maar door
  gaan met bollywood film’s is goed maja k heb site van bollywood als jullie willen zien

  http://Bollywood-fan.myid.nl

 31. had nooit verwacht dat kajol zo zal doen tegen rani.als ze elkaar niet mogen oke maar om zo te doen en meteen over rani,s moeder te beginnen dat is niet leuk.

 32. hey heeyy
  allemaal zoo ik zie dat er discusie is over kajol en shrk en\rani weet je wat het is rani en shrk passen super veel bij mekaar en die rani hwahwhah die bicht ik mag haar niet wat zij doet altijd eigenwijs ik weet niet hoor maar de mensen die voor rani kieszen zijn zeker ook eigenwijs:P:P

 33. jah rakeh hoe je ook mag heten
  maar hoe weet jij dat rani eigenwijs is\\
  iedereen mag toch zelf weten voor wie ze kiezen
  ik ben ook voor kajol zij is een sgat van een meid

 34. weet je wat het is kajol is veellll beter dan rani
  rani doet altijd eigenwijs ze moet altijd de beste zijn
  maar kajol niet en in films zie je ook dat rani meer make up doet dan kajol dus iemand die comentaar heeft over kajol moet maar zijn mond houden…

 35. way be bijna iedereen hier is turk ben de aynen oyle 🙂 ben ook gek op films man en die klere en ik vin srk en kajol de best en ik weet nie hoe jullie het vinden maar ik vind juist beter dat kajol doet zoals ze is maarja is mijn mening. gercektende turkler cok seviyorlar hint filmleri valla 😀

 36. huh ik vind dat SRK meer me Kajol past dan rani
  rani had in dat film een dikkop
  heeft iemand da gemerkt??
  maar kajol was grappig en tegelikertijd
  kei leuk
  en ik heb ook gehoord dat SRK zei als hij nog had getrouwt ging hij me kajol huh cool
  luv ya

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.