Binnenkort Bollywood Internet TV in Engeland

Bollywood Internet TVBritish Telecom is van plan om een Internet TV dienst te lanceren, gericht op de Indiase gemeenschap in Groot-Brittannië. Deze nieuwe dienst moet het mogelijk maken om Bollywood films via Internet TV te zien, al voor dat ze uitkomen in de bioscopen. Het Bollywood initiatief bij het telecom bedrijf wordt geleid door Hanif Lalani, de directeur van financiën van BT en zelf ook een grote Bollywood fan.

Volgens een woordvoerder van BT wordt de Indiase gemeenschap in Groot-Brittannië slecht bediend als het gaat om vermaak. Zo vertonen Britse bioscopen zelden Bollywood films, terwijl ze in India 24 uur per dag beschikbaar zijn. Dat wordt ook het streven van BT. Het bedrijf heeft een grote verzameling films in haar catalogus. Toch wordt verwacht dat de kijkers eerder de minder bekende titels via internet kunnen bekijken, dan de grote kassuccessen. © Bollywood.NL

6 REACTIES

  1. Hmm…nou ben benieuwd.. het lijkt me wel leuk om via internet films te kunnen kijken..maar meestal is het kwaliteit van geluid en beeld via internet slecht..ik ga toch liever naar de bioscoop..lijkt me gezelliger!

  2. By the way mensen…er worden hier echt te vaak fouten gemaakt.
    Het is niet bijvoorbeeld Ik hoop dat ze veel ‘FILMEN’ met elkaar gaan maken….het is..ik hoop dat ze veel FILMS met elkaar gaan maken.
    FILMS!!! FILMS!!! FILMS!!

  3. Lijkt me leuk om bollywood films te zien via internet. Maar je moet er zker voor betalen.
    Dus liever koop je de dvd. Goeie beeld en gluid en je hebt die film voor altijd. En het is goedkoper denk ik!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.