Een Rolls Royce voor Bollywood’s Big B

Bollywood - Rolls Royce voor Amitabh Bachchan
Abhishek, die 5 februari jarig was, kreeg van zijn vader een Bentley cadeau. Sprakeloos was hij en heel erg verrast. Maar zijn vader Amitabh Bachchan kreeg voor zijn rol in de Bollywood film ‘Eklavya’ van de producer Vidhu Vinod Chopra een Rolls Royce Phantom.

Chopra wilde hiermee zijn waardering laten zien voor Big B’s adembenemende presentatie in deze film. De producer liet in het bijzijn van de media zijn moeder de sleutels overhandigen aan de mega Bollywoodster.

Producer Chopra grapte: “Ik had liever gehad dat hij die trek-karretjes leuk vond, dat was voor mij een stuk goedkoper geweest. Maar ach, wat kan je eraan doen. Hij heeft een dure smaak”. © Bollywood.NL

21 REACTIES

 1. Hahahha…tof man..maar ik kan er op de één of andere manier slecht tegen. Toen ik in India was zag ik op elke hoek armoede ellende..mensen die geen dak boven hun hoofd hebben..of uberhaupt eten..je wordt dan zo kwaad op rijke stinkers die dan aankomen wandelen alsof er daar helemaal geen ellende is. Maar jaa..het is een cadeau..mega duur uiteraard..het is al een enorme luxe om het hier in Nederland te kopen..laat staan in India!

 2. oe vet man en administrator abhishek is 5 februari jarig en niet 7

  aaaaah ik wil ook een Rolls Royce Phantom

 3. Beste Administrator,

  Ik zie dat je een vergissing hebt gemaakt in uw artikel. Er staat: “Abhishek, die 7 februari jarig was, kreeg van zijn vader een Bentley cadeau.”
  Maar hij is eigenlijk op 5 februari jarig.
  Correctie graag!

  nvg,

  Anchu

 4. Eerlijk gezegd vond ik de Making van Eklavya erg creatief en zwaar acteerwerk. Kan me niet vorstellen dat Amitabh op zo een leeftijd nog zo hard kan doorzetten. Heel veel respect voor deze levende Legende.

  Jai Hind!

 5. door dik en dun verdiend, en hij verdiend ook het allerbeste en mooiste dus die auto zeker. gefeliciteerd ermee BIG B. WELL DONE LOVE YOU

 6. leuk voor hem zeg wat is die duur.
  en zijn zoon krijgt er ook een auto voor zijn verjaardag. dure familie. maar ja de vader is echt een goede acteur

 7. Amitabh’s Rolls Royce gift taken back!

  By Vickey Lalwani ©2007 Bollyvista.com

  Vidhu Vinod Chopra
  Shocker! The Rolls Royce that Vidhu Vinod Chopra gifted so flamboyantly to Amitabh Bachchan has gone back to the show-room. Now, Bachchan says that Vinod is going to gift him another car and this Rolls Royce isn’t the actual car that Vinod has gifted him.

  What on earth is going on? Publicity for Vidhu’s forthcoming film ‘Eklavya’ which releases this Friday? Buzz is, this kind of desperate flamboyance is typical of Chopra. In trying to create a hype for his film around the Rolls Royce, he jumped the queue.

  Lijkt mij beetje raar! meer een publiciteits stunt om Eklavya zo te promoten met dit Rolls Royce gedoe! VVC wilt meer bekendheid omtrent zijn film! waaraan twijfelt hij nou? hij heeft een megacast volgens velen!
  Nou jah!

 8. jeetje die big b hoeft eigenlijk helemaal niks cadeau te krijgen, zelf kan hij nog en van die auto’s kopen!

 9. wow wat een mooi auto maar ik hoop dat hij het niet weg geeft aan zijn verloofde ashwaria want ze is daar goed in om iets af te nemen!!!

 10. […] van Big B’s adembenemende ‘performance’ in de film, dat hij hem als bedankje een Rolls Royce kado gaf. De film is vanaf deze week ook te zien in de Nederlandse bioscoop. © Bollywood.NL /* […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.