Strijd tussen Amitabh en Shah Rukh heftiger

Bollywood - Strijd tussen Big B en SRKWie is groter in Bollywood; megaster Amitabh Bachchan of zijn 22 jaar jongere rivaal Shah Rukh Khan? Dat is de vraag die de afgelopen tijd centraal staat in de Indiase film industrie. Sinds SRK heeft gezegd dat het gedaan is met het Bachchan tijdperk, lijkt de strijd tussen de twee Bollywood sterren heftiger te worden.

De ‘Press Trust of India’ citeert SRK: “Ik ben sexy, slim en jong. Dat was zijn tijdperk, dit is de mijne.” Bachchan antwoordde hierop: “Laten we eens zien waar meneer Khan is over 35 jaar”. Toch zegt Amitabh Bachchan dat er geen strijd gaande is: “Wat hij ook zegt, het is waar. Ik ben inderdaad oud en hij is jong. En ik geef hem gelijk, hij is slim en sexy.”

De Big B is 63 jaar, heeft een ongelooflijk grote fanclub en heeft geacteerd in meer dan 150 films. SRK is 41 jaar en heeft in ongeveer 60 films gespeeld, waaronder de kaskraker ‘Kabhi Khushi Kabhi Gham’. Shah Rukh Khan is een van Bollywood’s grootste hartendieven van het afgelopen decennium en daarnaast ook nog eens de best betaalde acteur in de Indiase film industrie. © Bollywood.NL

97 REACTIES

 1. Hahahah…Shahrukh heeft wel gelijk…hij is super sexy, slim, en jong! Tijdperk van Amitabh is inderdaad voorbij. Maar ja..het zijn allebei goeie acteurs..Zonder Amitabh is het leeg in bollywood..en zonder SRK is het ook leeg in Bollywood. Love you forever SRK!!

 2. Inderdaad laten we zien waar SRK is na 35 jaar ! En als je SRK zich sexy vindt !!

  NORTH OR SOUTH, EAST OR WEST AMITABH BACHCHAN IS THE BEST !!

 3. amit is gewoon de beste maar ja srk is gewoon sexy, slim en alles dat was amit ook ongeveer 30 jaar terug haha.

 4. Waarom moeten ze altijd uitmaken wie echt de beste is. Laatste tijd hoor ik vaak dat Sharukh dit zegt enzo. Ze kunnen toch allebij de beste zijn. Kij wat Amitabh nu heeft bereikt kan Sharukh later ook bereiken. Waarom dan die strijd???
  Kinderachtig dat ze vechten hierom!!!

 5. shah rukh heeft nog veel te leren. EN HOE KAN HIJ ZEGGEN DAT BIG B TIJDPERK VOORBIJ IS???
  AMITABH BACHCHAN IS EEN TIJDPERK DAT NOOIT VOORBIJ GAAT, HIJ IS EEN LEVENDE LEGENDE EN OOK ALS IE ER NIET MEER IS ZAL HIJ EEN LEGENDE BLIJVEN. WAT BETREFT SHAH RUKH IK WEET NOU WAT GROTER IS: ZIJN NEUS OF ZIJN EGO?? AMITABH BACHCHAN FOREVER AND EVER.

 6. Beide hebben gelijk. SRK is super sexy, slim voor dit tijdperk. Big B is het ook alleen dan voor een tijdperk in ander leeftijdscategorie.

 7. ik vind dat shahrukh gelijk heeft.
  amitahb is inderdaad oud en ervaren hij werkt bijna in alle filmen en dat is slecht zo krijgen de anderen jongens sleche rollen snap je wat ik bedoel.
  ze zijn heel goed in wat ze doen dus.

 8. Ik vind ze allebei goed! ben het helemaal eens met de woorden van Amitabh”laat SRK zich zelf bewijzen als hij 63 is”.

  Want zo kan je heus niet zeggen dat SRK beter is dan Amitabh. Die vergelijking kan je absoluut niet maken.

 9. “Laten we eens zien waar meneer Khan is over 35 jaar”.
  MR. BIG B YOU ARE BLOODY HELL RIGHT !!!

  BIG B YOU ARE THE BEST !!

 10. TUURLIJK IS SRK BETER MAN HIJ IS GEWOON DE BESTE EN DAT WEET IEDEREEN HIER EN SOMMIGE MENSEN DIE JALOERS ZIJN OP SRK ZEGGEN JAA AMITABH. NIET DAT IK AMITABH NIET GOED VINDT NEE IK VIND HEM HEEEL GOED MAAR SORRY SRK HEB IETS WAT NIET ALLE ACTEUREN KUNNEN DAT HEBBEN !!!

  BYEEEE

 11. daar geloof ik niets van!! srk heeft immens groot respect voor amitji en wat hij hierover zegt is dat het enige wat hij wil is een betere srk zijn en geen 2e amitabh. hij vindt de vergelijking ook niet terecht maar wel onvermijdelijk omdat hij ook kbc en don heeft gedaan.
  er is helemaal geen strijd en ook zij hebben er genoeg van dat er constant wordt beweerd dat er een strijd is die er absoluut niet is!!
  srk ziet in amitji een vaderfiguur, idool en voorbeeld.

 12. SRK WORDT HEUS WEL OUD HOOR..HIJ BLIFT NIET SEXY..
  IK VIND HET NIET GEPAST ALS HIJ DIT ALLEMAAL
  HEEFT GESEGD(HEB HET OVER SRK)
  ALS HIJ SEXY WILT BLIJVEN,MOET IE OOK
  SO SNEL MOGELIJK STOPPE MET ROKEN!!
  DAN IS IE LKKR GESOND EN STRAALT IE DAT OOK UIT…
  IK VIN M WEL GOED ACTEREN..
  MAAR GEEN 1 ACTEUR OF ACTRICE KAN DE PLAATS
  VAN EEN ANDER VULLEN.. OF IE NOU 63 IS OF 41..

 13. whaahha ,, iedereen weet togh dat de beste Amitabh Bachen isz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. OMG! oei oei oei mensen … wat nu! Niet tegenelkaar aangaan he! wie zegt dat er een strijd is? de media publiceert allemaal onzin!

  @@ Maryam: ik begrijp en respecteer je standpunt! maar wat ik wel wil weten is hetgeen je bedoelt met: “SRK HEB IETS WAT NIET ALLE ACTEUREN KUNNEN DAT HEBBEN !!!”??

 15. HALLLLLLLLOOO SRK IS GEWOON DE BESTE MAAR IK VIND HET STOM DAT HIJ DAT ZELF OVER ZICHZELF ZEGT TOCH? maar natuurlijk is big b altijd nog wel no 1!!!

 16. HAhahahhaa…wat een stelletje jaloerse mensen hier allemaal! SRK IS HOT HOT HOT!!!
  Hij kan heeeel erg goed acteren! Wat lult iedereen man!

 17. srry hr, maar er vergaat niets boven SRK’s lach… die staat gwn echt voor bollywood. ok ok, amitabh is natuurlijk ook cool maar SRK blijft de coolste…

  b0llyl0ver

 18. tot nu toe was AMITAB wel de beste maar niet meer SRK is nu all zo bekent als AMITAB SRK is over een paar jaar de bestee in bollywood hij hem hoef eens niet 63 jaar te wachten

 19. srk is en blijft nummer 1,, en amitabh bachan moet niet so van die viese films maken net een meije van 18 jaar mann,, slaat ook nergens op maja,, dat is myn mening (die film heet nishabd)

 20. goo srk.. je bent gwoon the best,, en da sexy en jong heeft ie glyk ofer!
  amit is uit nu.. dus mense niej seure!
  srk nr. 1

 21. Die snotneus krijgt praatjes zeg,nog effe en hij zeg:ik ben de beste in hollywood.Hoe durf hij te zeggen ,dat hij sexy is met zijn rotte tanden en kromme neus!maar zoals een hr.het zeg over 35 jaar.

 22. Ik ben echt een grote fan van SRK, maar ik heb de laatste tijd een paar dingen uit zijn mond gehoord waardoor ik echt afkeer van hem krijg (koffie wwith karran). Hij is echt een goede acteur, een van de beste. Maar waarom moet hij zo kapsjones doen. Als hij zo door gaat denk ik echt dat hij veel fans gaat verliezen. !! En mij ook

 23. Sorry hoor Prem..maar volgens mij ben jij degene met rotte tanden en een kromme neus!
  Je bent gewoon dik jaloers op SRK omdat er met zoveel lof over hem wordt gesproken..en dat door vrouwen! wat is er..heb je zelf tekortkomingen? En ja..hij mag dan wel praatjes hebben..maar hij heeft iets bereikt dat jij nevernooit (alleen in je dromen) kunt bereiken!In ieder geval…al heeft hij rotte tanden en een kromme neus..hij is slim, super sexy en zal dat altijd blijven! Love you forever SRK!

 24. Ey prem, wat poep je eigenlijk uit je mond, vooral die laatste twee regels, Wat is dat????????? SRK is the best!!!!!!!!!!!!

 25. deewar-trishul-amar akbar anthony en zo zijn er veel films op te noemen die amitabh heeft gemaakt. Allemaal stuk voor stuk de beste van zijn soort.
  Big B is niet en zal niet te evenaren zijn.
  Wat sharukh ook zeg,hij zal altijd onder de schaduw werken van Amitabh Bachchan.

 26. SWEETIE:

  JE HEBT DIE FILM NIET GEZIEN HOE KUN JE DAN PRATEN OVER EEN VIEZE FILM. TEGENWOORDIG ZIJN ER GENOEG JONGE MEISJES DIE OMGANG HEBBEN MET OUDERE MANNEN. TROUWENS OP DE NEDERLANDSE TV’S ZIE JE MEER DAN IN BOLLYWOODFILMS. IK ZOU GRAAG VRAGEN OM NAAR ‘LOLITA’ ( DE ENGELSE VERSIE VAN NISHABD ) TE GAAN KIJKEN. PS. DIT IS MIJN MENING !!

 27. Harold Ramdjas, Guno en Kirty .. jullie hebben volkomen gelijk!.
  Ik mochtSRK ook, maar d elaatste tijden gedraagt SRK zich idd beetje hoogmoedig door bepaalde praatjes en dat werkt zo afkerend mang! Hij moet echt ermee stoppen, want niet een ieder vind dat cute en sexy.

  En aan de mensen die gewoom zitten te schreeuwen terwijl ze een film nog niet hebben gezien moeten niks zeggen. Ga die film eerst kijken( belachelijk genoeg is die nog niet uit gaat met erover oordelen zielig hoor) en daarna je mening plaatsen.

 28. Ik ben hele groete fan van SRK, maar ik vind dat Big B. IS THE BEST en hij blijft ook de best, SRK doet vaak na van Big B, maar Big B heeft van nimaand na gedaan. en bovendien zijn er weinig mensen die en dat leeftijd zo kan acteren wat hij nu doet, dus hij is voor elke generatie de beste. Ik vind srk doet ook goed maar tegen woordig heb je meer moegelijk om je acteren te verbeteren want alles is ontwikkeld maar in tijd van Big B was niet zo hun gingen met hele moeite films maken, dus daarom ding ik dat Big B is toch beter en hij blijft beter.
  dat vind ik.

 29. Amitahb Bachchan is na M.Ghandi de bekendste Indiër op de wereld en dat betekent al heel wat hij met acteren heeft bereikt dat kan je van SRK nog niet zeggen en vooral als je films gaat remaken van een Legend ‘Don” en ik denk ook dat SRK het verder goed concurentie krijgt van Abishek Bachchan kijk maar naar zijn laatste film “Guru” wereld wijd geaccepteerd

 30. ‘I am not fighting Bachchans’
  Shahrukh Khan says he finds out which actor he’s supposed to be fighting with from the newspapers.
  “A few years ago when I used to get up in the mornings I would quickly check the papers so that my kids don’t see it, just in case I’m fighting with someone,” Khan said in a television interview with Bollywood filmmaker Karan Johar, according to a newspaper report.

  The Asian Age newspaper carried excerpts from the Star World show “Koffee with Karan” to be broadcast this weekend. The popular celebrity talk show begins its second season Sunday with Khan and actresses Rani Mukherji and Kajol.

  Khan, 41, has been in at the center of a media storm with news reports claiming a bitter rivalry between him and fellow actor Amitabh Bachchan, 64.

  Khan has recently started hosting “Kaun Banega Crorepati” _ a television show based on “Who Wants to be a Millionaire”, which Bachchan used to host earlier, adding more fuel to rumors of rivalry.

  “His family is nice to me, kind to me and I’m kind to them. We get along very well,” Khan said about Bachchan. “But I have to keep on justifying this and it’s a little embarrassing at times.”

  Khan and Bachchan have acted together in several films including last year’s blockbuster “Kabhi Alvida Na Kehna”.

  In the past there have been reports of rivalry with actor Hrithik Roshan. Khan and Roshan, 32, have also worked together in the successful “Kabhi Khushi, Kabhi Gham”.

  VOOR DIEGENEN DIE HET WILLEN LEZEN !!

 31. Ik ben helemaal eens met mijn grote vriend GUNO. Big B. is een acteur die geschiedenis heeft geschreven. Tijdens zijn jonge jaren waren er ook heleboel goeie acteurs, maar toch was hij de koploper. Nu hij oud is zijn er ook hele goeie acteurs, maar hij blijft de beste. Als ik DON van AB vergelijk met DON van SRK,dan is het toch duidelijk wie de beste is. In deze films zijn ze even oud (ongeveer), hebben even veel roem, alleen van AB was 30 jaar terug en van SRK is het van recente tijden. En weer komt AB, met kop en schouder er bovenuit…sorry SRK you have to learn a lot!!!

  DON (AB) ko harana muskil hi nahi namunkin he Shahrukh.

 32. !!!!AMITABH BACHAN!!!!
  !!!!AMITABH BACHAN!!!!
  !!!!AMITABH BACHAN!!!!
  !!!!AMITABH BACHAN!!!!
  !!!!AMITABH BACHAN!!!!
  !!!!AMITABH BACHAN!!!!
  !!!!AMITABH BACHAN!!!!
  !!!!AMITABH BACHAN!!!!

  maar srk is ook goed alleen amitabh is toch beter vind ik dan

 33. BIG B IS THE BEST ,, EN DAT ZAL ALTYD WEL ZO BLIJVEN .. PUNT UIT !!!!!! ..

  SRK .. ???????? GOED ,, MAAR NIET BETER DAN BIG B .. DUIDELIJK TOGH ? ..

 34. amitabh komt altijd bovenaan wat ze ook gaan doen.
  ok sharukh is jong maar hij is niet zo goed als amitabh,en dat zal zo blijven denk ik…

 35. SRK KAN SUPER ACTEREN..kijk maar naar Veer-Zaara, DDLJ, K3G, KANK, Devdas..Dil Se..Mohabbetein..allemaal schitterende films waar hij echt geweldig in heeft geacteerd!

 36. Eej wat lopen ze toch moeilijk te doen,
  Amitabh is el rey de bollywood, en ShahRukh el principe!
  Snapje?:D

 37. mensen laten we even eerlijk zijn: even terzijde dat veel meiden shah rukh knap vinden. kijk goed naar de scenes waarin hij huilt en kijk dan goed naar de scenes waarin BIG B huilt een wereld van verschil. mij raakt t echt niet als SRK huilt want hij kan gewoon niet huilen in films. maar als BIG B huilt dan automatisch begin ik mee te huilen. dat is maar 1 groot verschil om maar iets te noemen. ik heb alle films zowel van Amitabh Bachchan als die van SRK en van daaruit kan ik zeggen dat AMITABH BACHCHAN altijd de RAJA van BOLLYWOOD zal zijn en blijven. En ik denk dat het nog maar een kwestie van tijd is dat BACHCHAN JUNIOR zijn vader zal volgen en dat SRK dan echt in de schaduw van de BACHCHANS zal staan. En nog iets een echt goeie acteur zal nooit van zichzelf zeggen dat ie goed is, wat BIG B dus nooit zegt, een goeie acteur is bescheiden en zegt altijd dat ie meer zn best zal en kan doen. in tegenstelling tot SRK die schreeuwt maar I am the king. dan vraag ik me echt af THE KING VAN WAT?????? en RAVITA hahaha die is echt leuk, WAT IS NOU GROTER DE NEUS VAN SRK OF ZN EGO?? ik weet t niet maar ik denk dat ie gewoon heel wat toontjes lager moet gaan zingen en als ie echt zo goed is laat de wereld t dan over hem zeggen.

 38. valla voor mij veranderd er nog niks
  en zal ook nooit veranderen
  ik vind srk de beste beter dan iedereen maar dit vind ik. ik kan het gwn niet veranderen. ik weet dat Ab oud is en goed is en the legend is van bollywood ik weeet het
  maar toch blijft srk wat hij ook doet op nummer 1!!

 39. Harold Ramdjas JE HEBT DIE FILM NIET GEZIEN HOE KUN JE DAN PRATEN OVER EEN VIEZE FILM. TEGENWOORDIG ZIJN ER GENOEG JONGE MEISJES DIE OMGANG HEBBEN MET OUDERE MANNEN. TROUWENS OP DE NEDERLANDSE TV’S ZIE JE MEER DAN IN BOLLYWOODFILMS. IK ZOU GRAAG VRAGEN OM NAAR ‘LOLITA’ ( DE ENGELSE VERSIE VAN NISHABD ) TE GAAN KIJKEN. PS. DIT IS MIJN MENING !! ,,

  ik wee niie warom je poep sit te praten ,, maj dat is gwoon waar dus hou je bek maar en dat is een engelse film en engelse films sijn altyd so vies maar aB moet niie te ver gaan. en die tegenwoordige hindoestaanse films ook ,,!

 40. @Roya,
  De waarheid komt hart aan .Ik geef mijn mening net zoals alle anderen.Ik geef je een voorbeeld,een voetballer zegt ook niet ik ben beter dan die .SRK moet nog veel leren ,hij moet zijn collega’s waarderen en zeker iemand als Amitabh.En over dromen gesproken ,deze jongen droom niet ,ik doe wat ik denk .En gelukkig lukte alles wat ik ook doe.

 41. mensen hoe oud zijn jullie dat jullie amitabh nog sexy vinden ahahhahahahaah ook 63 hahah,
  maar ik geloof niet dat srk zij dat hij de beste is enzo en hij heeft veel respect voor amitabh omdat hij ouder is. maar srk is niet sexy hij is cute….

 42. en dat berichtje schrijft alleen maar goede dingen over amitbh en slechte over srk!!!
  sooooooooooo slecht is srk ook weer niet man

 43. Roya,

  Je kan merken dat jij de filmen, Naseeb,Mahaan,Anand,Sharabi,Laawaris, Ganga Jamuna & Saraswatie, Sholay en nog veel meer, waarin Amitabhji een weergaloze performance heeft gegeven. Misschien heb je Bhagbhan, gezien dat is onze cultuur( ongeacht of je hindu of muslim bent). Heb respect voor ouderen!!!!!!!!!!
  Mocht SRK deze uitspraken gedaan hebben, dan is dat echt respectloos !!!!!!!!!!!!!

 44. @bigBlover

  ieuw vind jij big b hot?
  hoe oud ben j wel neit als ik vragen mag

  oke hij is wel goed maar hot? ieuw

 45. ik vind ze allebei wel heel goed spelen, maar als ze samen in één film spelen zijn ze nog leuker. En trouwens als ze samen in een film spelen is die film BIJNA altijd een kaskraker:P

 46. Nou, ik vindt dat baghta super gelijk heeft! Shahrukh is nier so arrogant (en b.t.w dat mag hij best over zich zelf denklen want hij is het ook) hij zou nooit zo iets seggen. amitabh is goed ja, maar kijk naar vroeger. Kijk naar DON. wie doet het beter? INDERDAAD!!! MY shahrukh KHAN!!!!

 47. Beste Aashiq

  Ik heb Baghban gezien…een schitterend film..heb er zelfs om gehuild..
  But the truth is..er wordt zoveel geluld over SRK dat ik het gewoon niet meer geloof. En ja…ik ben het helemaal met je eens dat je respect moet hebben voor ouderen. Maar dat SRK arrogant doet!? Big B is fucking arrogant..net zoals Rani en de rest . Dus dat de één uit de hoogte doet is niet waar. Misschien dat SRK heeft gezegd dat Big B zijn tijd over is..wilt zeggen dat SRK nu degene is die het helemaal maakt in Bollywood. Is ook wel waar…Eerst was het Big B…nu SRK..en als SRk ouder is..is het iemand anders..is toch niet erg?

 48. @ Roya 100% mee eens

  Ik snap dat jullie zo veel van AB houden
  en ik snap ook at hij een van de beste is in india. maar tot wanneer laten jullie hem de beste zijn en tot wanneer blijven jullie hem vergelijken met shahrukh?
  is de leftijd van srk en AB de zelfde?
  eentje is 41 de ander is 63. jullie willen hier alleen maar bewijzen dat srk zo goed is zo perfect is dat jullie hem vergelijken met zo een man. nou dat maakt me alleen blijer en blijer danku.

 49. Roya hou rani erbuiten he

  oke hier gaat het toch over big B en SRK dus van waar moet je nou rani er tussen in brengen hoe dan ook ze gwoon de beste dus hou er buiten pff

  Weet echt nie waarom mensen nou zo een haat hebben pff ROYA

 50. Wat heeft die Amitabh bachan hij is gewoon jaloers op SRK en trouwens ze vergelijken alles wat met amitabh bachan te maken heeft met SRK daar woord ik gek van man:@:@:@!!!!

 51. Beste Rani,

  Duidelijk heb jij moeite met lezen. Heb ik ergens gezegd dat ik Rani haat? Nee dat heb ik niet gedaan, ik vind Rani geweldig…vooral hoe ze acteerd. Maar het is gewoon een feit dat ze arrogant is. Is toch niet erg? Het is gewoon waar…de meeste bollywood en hollywood actuers/trices zijn arrogant. Je hoeft je niet zo aangesproken te voelen! By the Way…ik geef een voorbeeld. Ik heb gezegd dat Big B net zo arrogant is als Rani. En dat is ook wel waar. Duidelijk is jouw IQ vermogen zo laag dat je mijn woorden niet eens begrijpt. Lees voortaan wat beter!

 52. SWEETIE:

  NOU VAN NORMEN EN WAARDEN HEB JIJ GEEN KAAS GEGETEN. EERST KRAAI JE ZELF SHIT UIT JE BEK EN DAARNA SLIK JE HET WEER IN. POEP JIJ MAAR SHIT UIT JE BEK EN ZIT NIET TE KUTTEN. JIJ HEBT HELEMAAL GEEN VERSTAND OVER FILMS. SCHOENMAKER BLIJF BIJ LEEST !!

 53. @ iedereen

  ze hebben geen problemen dat hebben ze allebei toegegeven dat ze het goed met elkaar kunnen vinden

 54. @@ srk-l0ver!!!
  Met de onderstaande zin van jouw he! “maar tot wanneer laten jullie hem de beste zijn?”

  Dan wil ik alleen toevoegen: Amitabh is niet door ons de beste maar zelf moeite te doen. Zegt al genoeg van je zelf!

  En ter aavulling kan ik zeggen dat niemand Amitabh kan vergelijkien met SRK, want Amitabh is en zal The Legend blijven.. The Raja of Hindi CInema!

  Die vergelijking kan pas worden gemaakt als SRK zijn 60 ste al heeft bereikt, dus wacht ik maar geduldig af wat SRk op zijn 60 ste te bieden heeft itt Amitabh, want deze man is nog steeds een super held voor velen!

  Ik snap eigenlijk niet waarom met Deze twee heren steeds in vergelijking brengt, welke zeker niet eerlijk lijkt tov elkaar!

  mvg,

  Anchu

 55. weetje Srk is niet alleen goed in acteren,
  maar zijn persoonlijkheid is gwn super
  gwn lief aardig sweeeeeeeeet en totaal niet ruig totaal niet arrogant!
  I’m in love with SHAHRUKH!
  vooral na kwk2

 56. Het is helemaal niet waar joh over die strijd tussen de Big B en srk. Deze eniwues is al honderd jaar oud. Srk heeft zelf gezegt dat hy geen problemen of er een strijd is tussen die twee. Op een site kwamen ze ook opeens met dat Srk en Hrithik ruzie hadden :S.. Das tOg raar. Shahrukh is gewOon erG lief, en hy doet niks boeiends,, Dus verzinnen ze wat boeiends. Egt hé

 57. jha daarom:D ze zeggen dat hij met iederen ruzie heeft.
  srk is just a bad guy! hij is gwn te slecht man hij heeft met iedereeeeeeeeeeeen ruzie:D.
  met amitabh, met hrithik, yash chopra, salman ojha en ajay.:D noujhaa bullshit
  mensen willen srk gwn zwart maken tegenover andere mensen zielegerds
  tjhaa is moeilijk he een STER die een hart heeft van goud te accepteren:)

 58. srkaj0l
  100% mee eens…mensen die een hart van goud hebben worden nooit geaccepteerd…pas als ze dood zijn…of op sterven liggen. Kijk maar naar Ghandi..Mandela..Beethoven..SRK heeft zoveel harten veroverd dat mensen daardoor gefrustreerd raken.

 59. SRK IS NOT SEXY

  en amithabh is gewoon een legende hij speelt al zolang films en zijn films zijn zo leuk!
  Shahrukh khan daar in tegen moet nog veel leren .

 60. Prem je bent gewoon jarloers jonge hahahahahhahahhahah. inderdaad is srk niet kanp overdreve knap dan. maar kan wel goed actere.

 61. Mr.SRK Just keep this thing in mind.

  Big B is “ The Amitabh Bachchan”

  And you are “a shah rukh khan”

  Big B is one in Trillion and you may be one in Thousands.

  So just do your business rather than comparing you with this tall man.

 62. ik ben een paar dagen niet bij deze onderwerp geweest en soveel comments ik vind echt dat iedereeen een eigen smaak heeft maar oke een mening respecteren daar heeft hier ook niemand van gehoord denk ik. wat ik hier lees en wat srk segt tijden Koffee With Karan dat is echt een heel groot verschil weet niet meer wat waar is. ik blijf er bij dat amitabh een legende is maar dat srk iets heeft wat niet iedereen heeft messchien een suiver hard.

  XxX-payel**

 63. NOOR:

  AB is an icon, he has ruled Bollywood when there were other superstars, SRK is like a rat front of an elephant.
  SRK should know how to respect elders, his arrogance will bring him down to his knees, Hrithik, Abishiek have taken over from SRK…next five years no one will care for SRK

  JE HEBT GELIJK SRK MOET BLIJVEN DROMEN !!

 64. OKe ik vind tis nu genoeg geweest al die vergelijkingen en afgunst tegen over Amitabh en SRK. Het moet nu eidelijk ophouden!
  Ze zijn allebei goed op hun eigen manier!

 65. @harold ramdjas

  ahauhauah s0rrieee?? srk is arrogant
  mauahauahauha mauahauah sorrie
  maar je maakt me echt aan het lachen danku:D
  hij is de laatste bollywood ster die arrogant is ja? j weet amper hoe hij is en j komt hier praten!

  Srk rulez!
  blijkbaar ben jij gwn aan t dromen..

 66. Wie zegt dat Srk arrogant is?? Dat is zo niet waar. Toen Srk naar Nederland kwam was hij de enige acteur die aandacht aan zijn fans gaf op het vleigveld. Alle anderen liepen maar door. Srk is egt NOWAY arrogant.
  Ik kan het niemand bewijzen maar laten we zeggen dat ik iets heb gezien wat vele van jullie misschien niet hebben gezien en het niet weten van Srk. Die man is gwn geweldig ik krijg tranen van wat hij allemaal doet (zonder dat de media het weet)

  En over Srk en AB. Je kunt die 2 gewoon niet vergelijken. Srk is een hele andere persoonlijkheid en AB ook.
  Ik ben Srkgek maar ik ga Ab en srk niet vergelijk want er valt niks te vergelijken.
  Ze zijn allebei goed. Alleen het is de vraag kijk je naar iemands acteurtalent alleen of ook naar zijn persoonlijkheid.

 67. srkaj0ol:

  Shaharukh is becoming arrogant..He needs to get down early or public will. 35 years is not a short time for anybody to be in the hearts of more than 1 b. population.Hats of to Mr. Bachchan who always reinvented what acting is and haven’t critisized anybody. Let’s see when lines start showing on Shaharukh’s face and what happens to his career.

  The egoistic character portrayed in Abhiman is superb!!The way he looks in Zanjeer while the song ‘Yaari hi Imaan…’ is very interesting,
  The way he foul plays in Sholya is scintillating..The way he speaks on the dias in MuqaddarKaSikandar is heartbeating..

  Oh come on buddy, Sharukh can never reach the Maharaj of Hindi cinema. He should first learn how to speak and how to respect elders.

  Tiger will not become a dog at its old age and dog can never become a tiger at any age…Dont compare our Tiger BACHAN with that joker khan…
  Srk at 65?dont visulise he will be NO MORE..

 68. sharukhan is een goed en een lief man en ab is zon sukkel man en sharukhan heeft respect van iedereen die ouder dan hij is sharukhan is de beste klaar uit punt

  love jou sharukh

 69. sharukhan zou nooit met iemand ruzie krijgen hij is heel erg lief ab is best goed maar niet beter dan sharukhan moet je eens naar die don film kijken welke is beter sharukhan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.