Gaat Bollywood actrice Preity Zinta trouwen?

Bollywood - Preity Zinta en Ness WadiaPreity Zinta heeft altijd al aangegeven dat ze niet met iemand uit het Bollywood wereldje zal gaan trouwen. Haar vriend is dan ook iemand uit het bedrijfsleven en niet zomaar maar iemand, maar de jongste erfgenaam van ‘Bombay Dying Group’, Ness Wadia.

Preity, die afgelopen woensdag 32 jaar is geworden, zal dit jaar voorlopig alleen maar te zien zijn in één Bollywood film, namelijk ‘Jhoom Barabar Jhoom’. De Bollywood actrice doet het rustig aan en maakt tijd vrij voor andere plannen. Hierdoor zijn de geruchten rondom een eventueel huwelijk tussen de twee alleen maar groter geworden.

De moeder van Ness, Maureen Wadia, is niet zo blij met haar zoon’s keuze. Toen tijdens een interview onlangs werd gevraagd naar haar mening over de relatie tussen de twee antwoordde ze: “het maakt mij niet uit met wie Ness trouwt. Al trouwt hij met een zebra.”

Preity zelf is nooit erg open geweest over haar relatie met haar vriend Ness. Maar volgens haar vrienden is deze relatie heel serieus en zal ze zelf met het grote nieuws naar buiten komen als alles rondom de trouwerij geregeld is. © Bollywood.NL

33 REACTIES

 1. Wat leuk voor Preity. ik wens haar veel geluk
  mijn gekke pc word steeds kapot. ik kan niet veel meningen zeggen

 2. ja dat is echt mooi!preity echt priety!ik hopet ze zijn gelukkig worden me elkkar.ZENDA BAD HINDYA EN AFGHANISTAN.

 3. Dat trouwen gaat niwet zo snel hoor. Ik denk dat ze gewoon wat tijd voor haar zelf neemt.

  En wat een moeder!!! Hoe durfd ze zoiets te zeggen!!! Jaloezie

 4. Wat leuk voor preity zinta!
  Eigenlijk vond ik haar meer bij SRK passen ,maar goed.
  Ik denk dat ze het wel voor geld doet (dat HIJ heeft)

  XXXXX me 😀

 5. Zij is favoriet van mij en ik vind dat haar friend ook bij haar past. Ik hoop dat ze heel gelukkig wroden.

 6. farishta
  februari 6th, 2007 14:45 11Wat leuk voor preity zinta!
  Eigenlijk vond ik haar meer bij SRK passen ,maar goed.
  Ik denk dat ze het wel voor geld doet (dat HIJ heeft)

  —————————————————

  @@Waarom altijd doordenke??!!

 7. HeeY ik wens haar alle geluk in haar leven als haar man haar neiJ gelukkig maakt dan …
  🙁 ik hoop dat ze gelukkig word want ze is zo knap en ze heef tzo mooi lach -xxx-
  veel geluk in je leven preity .. 🙂

 8. ik hoop dat ze samen gelukkig worden!
  eigenlijk vond ik dat preity meer bij srk past….maar jah

  best of luck preity sis jan 🙂

  xxxxxxxxxxxxxxxxxx

 9. ow fijn, na aishwarya en abhishek nu ook preity. is t gek dat ik die hele jongen niet ken? ik heb namelijk kog nooit van mn gehoord.

  b0llyl0ver

 10. ohhhhhhhhh mijn lieve preity gat trouwen schattig!!!!!!!!!!!
  ik vind haar zooo lief uitzien en is rhe beste voor mij(na kajol dan)

 11. ik kan me heel goed voorstellen als sij niet met een bollywood acteur wil trouwen en trouwens noem een meid die niet bij srk past hahaha niemand haha srk heeft gewoon iets hij past gewoon bij iedereen

  XxX-payel**

 12. genoeg volwassen om te beslissen voorzichzelf, hoe oud hij is , is niet bekend, als ze van mekaar houden, is goed , hebben zelf de beslissing genomen, van harte proficiat.

 13. AAAAAAHHHHHHHHHH man hé ik wil niet dat preity zinta met die ene Nes Wadia trouwt.Hebben jullie de gezezicht van hem gezien ik vind dat ze niet bij elkaar passen!!!!! Ik vindt dat preity zinta en salman khan of akshay kumar bij elkaar passen en trouwens Sharukh khan is getrouwd dusssssss
  Maar jah als Preity zinta maar gelukkig is 🙂
  En een gelukkige leven SAMEN preity en nes 😛

 14. […] dat ze voorlopig niet zal verschijnen in Bollywoodfilms omdat ze druk bezig is met het plannen van haar huwelijk, blijken niet waar te zijn. De Bollywood babe heeft zojuist getekend voor een volgend project van […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.