2e groep ‘Bollywood Crash Course’ naar India

Bollywood Crash CourseAsha Ghurahoo, Nisha Nannan, Sita Bartels, Anita Doerga en Hanan Elbouny (de eerste deelneemster van Marokkaanse afkomst) doen mee aan de ‘Bollywood Crash Course’. Ze proberen in 14 dagen tijd onder strikte begeleiding een certificaat te behalen uit handen van de grootste en populairste choreograaf van de Indiase filmindustrie. In oktober 2006 vertrok de eerste groep naar India.

“Veel jongeren hebben een vertekend beeld van Bollywood en denken in een paradijs terecht te komen. We confronteren ze met de harde realiteit van een gigantische industrie, openen ogen, proberen ze met een gezond verstand klaar te stomen voor het echte werk en hopen ze daarmee een vruchtbaar basis mee te geven voor creatieve ondernemingsgeest in Nederland” zegt organisator Shashi Bharos.

Naast de lessen van 6 uur per dag bezoeken de cursisten ook diverse musea, landschappen, filmsets, winkelcentra’s en lunchen in exclusieve restaurants en hotels om de hectiek en ‘glamour’ van Bollywood te proeven. Enkele bekende sterren zullen de dames motiveren met een ‘meet & greet’. Bezoek aan het aidshospitaal en de straatscholen in Mumbai staan ook op het programma.

26 REACTIES

 1. De waarheid? bedoel je dat er veel armoede is in India..en niet zoveel pracht en praal zoals in die films? of wat anders..

 2. leuk seg
  @ muskaan
  mocros syn niej gek
  hoe sou jij het finde als iemand sowiets tegen jouw segt?
  ckr niej leuk

 3. faryal afg heb je geen problemen met marokanse
  of zo ik heb veel marokase gezien.
  veel marokanse zijn heel stom misscheen dat 10 procent goed zijn

 4. hey dat is mijn zus en ze is zeker niet gek, ze is gewoon dol op bollywood en alles wat ermee te maken heeft. hanan Ik hou van je en veel succes en plezier. dikke kus je zusje

 5. Hallo allemaal, ik wil even zeggen dat de eerste deelneemster niet van marokaanse afkomst is! Groetjes,

  Arisca

 6. @muskaan

  nee jij hebt misschien die 10% slechte marokkanen gezien jah ik ken heel veel marokkanen en die zijn allemaal hartstike leuk en gezelig in de omgaan en in elke cultuur heb je rotte appels zitten en die worden juist opgemerkt de rest niet das wel jammer want jij deed het net ook

 7. he mensen,

  is het zo erg en raar dat een marokaanse die kant opgaat? voor de mensen die het niet leuk vinden, dikke pech en het is pure jaloezie, jammer hoor want we zijn allemaal buitenlanders in een westers land.
  ik vind het geweldig en hoop echt dat ze het naar haar zin heeft, ik en nog duizend anderen, HANAN we zijn superhappy voor jou en geniet, leef en trek niks aan van alle negatieve mensen die dit je niet gunnen, die belanden zelfs nergens!!!! goeie reis, doegggg

  p.s. arisca, de eerste deelneemster is niet van marokaanse afkomst? heb je de tekst boven wel goed gelezen??????

 8. hallloooooooooooooooo,
  gezellig hiero, mijn mening, ben het helemaal met malika eens, wens r ook veel succes!!!
  groetjes vanuit zaandam!!

 9. he flippen jullie allemaal maar en blijf maar lekker lullen maar zij is ondertussen de gene die naar india gaat en een wereld ervaring opdoet hahahaahahah
  en de rest van julie die er niet tegen kunnen LOSERS
  Hanan you go girl
  We love you

 10. ik wilde even zeggen dat het tof is van haar dat ze dat gaat doen. ze is tenminste multicultureel, maar zoals ik het begrijp zijn er een paar die deze woord niet in hun harde schijf hebben.
  wilde dit even kwijt

 11. halloo hanan is ook mij zus…en ik wens haar heeel veeel succes..en hoop dat ze het naar haar zin gaat hebben daaroo en al de andere jaloerse mensen mogen lekker doodvallen!!!! en degene die het leuk voor haar vinden OK DAN!!!
  BIG SIS GOOD LUCK(en breng een sari voor me mee haha) xxxxxxxxxxxxxx agieee

 12. helloo hanan is ook my zus….de mensen die et haar niet gunnen kunnen allemaal lekker de tering krijgen!!! degene die et leuk voor haar OK DAN!!!
  ik wens me zus veeel succes en plezier!!!
  enne HAN..(neem je mooie sari”s voor me mee) ooh ja enne heel stiekem ook arjun rampal haha
  xxxxxx agiee

 13. Klinkt leuk zeg!!!

  @Muskaan
  Er zijn heel vele bollywood sterren die helemaal niet Hindoestaans zijn of halfbloedje. John Abraham is half Iraans, Alle Khans ( die van Fardeen, Feroze, Sanjay, Suzanne Roshan)zijn ook Iraans, maar wonen al een aantal generaties in India. Laila Rouass is half Hindoestaans half Marokkaans. En Manisha Koirala komt uit Nepal. En zo kan ik nog wel door gaan 😛 Bollywood is multiculti

 14. heej
  zijn er hier mensen die niet hindoestaans zijn maar wel HEEEEEEEEL veel van bollywood houden??? want ik doe voor school een klein onderzoekje over populariteit van Bollywood onder niet hindoestaanse jongeren en ben op zoek naar mensen die mij wil helpen door een keer een half uur een interview te doen… WIE WIL MIJ HELPEN???????

  email mij: emetje@gmail.com
  Groetjes Eva-Maria

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.