Een kopje koffie met Karan Johar

coffee with karanBollywood regisseur Karan Johar zal vanaf 11 februari weer te zien zijn met zijn programma ‘Koffee with Karan’. Dit is alweer het tweede seizoen van de talk show, waarin Karan Johar interessante en grappige gesprekken heeft met Bollywood sterren.

Voor dit tweede seizoen staan er niet alleen Bollywood sterren op zijn lijstje, maar ook bekenden uit het bedrijfsleven en sterren uit de sportwereld. Wat betreft de Bollywood sterren zullen er een paar voor de tweede keer te gast zijn in de show, maar nu in combinatie met andere bekende sterren. Zo zullen dit seizoen onder andere de volgende gasten te zien zijn; Kajol, Rani en Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra en Hrithik Roshan, Sanjay Dutt en Priya Dutt, Shahid Kapoor, Kareena en Karisma Kapoor en ten slotte John Abraham en Bipasha Basu.

Karan over de show; “Iedereen is nu bekend met de show en komt dus een beetje voorbereid. Ik heb een gevoel voor humor en hopelijk mijn gasten ook. Ik maak grappen over mijzelf. Maar niemand moet zichzelf serieus nemen in de show, want het draait om plezier.” Karan Johar zal binnenkort ook te zien zijn als de eerste Bollywood ster in de show ‘Kaun Banega Crorepati’ (KBC) die nu wordt gepresenteed door Shah Rukh Khan. Het is wel bekend dat de twee goede vrienden zijn. Aangezien SRK zijn uitnodiging voor een kopje koffie accepteerde, kon Karan de uitnodiging van Shah Rukh Khan voor KBC natuurlijk niet weigeren.
© Bollywood.NL

22 REACTIES

  1. AAAAAAAAAAAAAA LEUK LEUK!!
    zijn eerste gasten zijn merii srk and kaj0l=D en rani..(jammer genoeg die moet er altijd weer tussen komen=P grapje!)
    aah kben zo blij om srkajol weer te zien na een lange tijd!!!!!!!!!
    kan niet wachten tot 11 februari!!!!!!!!!

  2. aaaaaahhhhhhhh geweldig man srk en kajol mijn schatjessssss love you both(K) maar rani 🙁 wrm moet zij nou met hun! ufff die kan er dus niet tegen als srk en kajol samen op tv te zien zijn!

    ps: mensen geen gezeur over dat rani beter blabla…. ik geef mijn eigen mening!!

  3. et komt op star plus
    als ik het goed heb..
    die is hier niet in nederland, behalve op speciale antennes enzo..

  4. egt leuk maar k heb geen satelliet dus ga k die site probere…THANX voor die site srkaj0l 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.