Shilpa Shetty favoriet als winnares Big Brother

shilpa shetty in BBhouseDe Indiase Bollywood actrice Shilpa Shetty is favoriet bij bookmakers in Engeland als de vermoede winnares van het televisieprogramma Celebrity Big Brother. Vandaag moet blijken wie als laatste het Big Brother-huis bewoont en dus deze veel begluurde reeks van de omroep Channel 4 wint.

UPDATE:
Shilpa is vanavond uitgeroepen tot winnaar van Celebrity Big Brother UK 2007!
Filmpje…

16 REACTIES

 1. Ik hoop dat zij het is..zou echt vet goed zijn.
  Dan staat die lelijke Engelsen versteld.
  Serieus…ik heb zo een hekel aan Engelsen.
  De grootse kankerlijers (en vieze honden) uit de geschiedenis. India, Sri Lanka, Australie (ze hebben de aboriginals ook weggejaagd),Amerika, Birma, Maleisië, zelfs China was onder hun kolonisatie, waardoor ze zelf zo rijk werden en de Aziaten Arm bleven.
  Daarnaast hebben ze ook nog ervoor gezorgd dat de moslims en Hindu’s met elkaar oorlog kregen.
  IK HAAT ZE! IK WALG VAN ZE!! VIEZE KLOTE EUROPEANEN!!

 2. Ik heb dit maand een beetje te veel de naam Shetty gehoord. Echt waar. Vorig maand was de maand van Aish en Abhi en nu Shetty. Maar het is leuk dat ze gewonnen heeft. Maar ik zou niet nog een keer mee willen doen. Maar dat moet ze zelf weten.

 3. oke shilpa heeft gewonnen maar het moet nu ff kappe hoor je hoort alleen aar shilpa shilpa en darroor aish aish hebben jullie niks anders te vrtellen of s0ow ?

  aar wel good dat e heeft gewonnen

 4. ik be verschrikkelijk trots op haar van het begin dat se bionnen kwam wist ik gewoon dat sij ging winne ik weet niet hoe maar oke het is echt hartstikke leuk dat se heeft gewonnen en ik wens haar het beste bij bollywood ik hoop dat se nog veel meer films gaat maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.