Amitabh Bachchan de eerste “Forever Indian”

Bollywood - Amitabh BachchanMega Bollywood ster Amitabh Bachchan is door het Diamanten bedrijf, Diamond Trading Company (DTC) uitgekozen tot de eerste ‘Forever Indian’. Het bedrijf heeft ter ondersteuning van hun nieuwe merk, ‘Forevermark’ een nieuwe campagne gelanceerd, Forever Indian. De DTC wil met deze campagne iedere maand een Indiër in het zonnetje zetten die veel heeft bereikt, successen heeft geboekt en veel voor andere heeft gedaan en/of nog steeds doet. © Bollywood.NL

13 REACTIES

 1. iedereen is fan van Mr Amitabh, Ik denk dat ik moet nieuwe woorden zoeken om jou complemeent te geven die alleen voor jou kan gebruik worden. jij weet niet hoe belangrijk jij ben voor mensen, jij maakt mensen blij en mensen gafa door je mooie acteren. ik heb heel veel actors gezien en ik hoop dat ik jou ook een keer zien.

 2. Amitabh is the best en zeker “Forever Indian”.
  wat een erkenningen allemaal wat deze man de laatste decennia’s niet krijgt!
  oehh heeft hij wel zoveel plaats op zijn trofee- bank?

  The real legend ….

 3. Ik ben het eens hij is The real legend eerst was ik het niet mee eens ik dacht so van waar slaat dit op niemand heeft smaak maar het ging niet om de smaak het ging om het talent en dat man daar die heeft het seker wens het het allerbeste en srk fans ik ben nog steeds het grootste van van srk dus nu niet gaan jammeren tegen mij oke.

  XxX-payel**

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.