Bollywood bully Jade Goody naar India

Bollywood - Celebrity Big BrotherDe Bollywood – bully , Jade Goody, probeert door middel van een tour door India haar publieke imago te herstellen. Tijdens het programa “Five’s The Wright Stuff” , waar zij te gast was, onthulde ze haar plannen over een reis naar India. “Ik ben uitgenodigd door een paar hoge pieten, waarvan ik niet weet wie ze zijn, maar denk er serieus over na om naar India te gaan”.

Jade Goody is wereldnieuws geweest, door haar (racisitische) pesterijen naar bollywood actrice Shilpa Shetty toe. In het interview legt ze uit; “Wanneer ik tegen sommige mensen zeg, gekleurd, is dat okay. Dus dacht ik niet dat “Shilpa Poppadom” een racistische opmerking was.”

Tijdens het interview vertelde ze dat ze, sinds haar eliminatie uit het Big Brother huis, erg bang is geweest. De ramen van haar huis in Ongar, Essex, waren namelijk ingegooid en daarom logeert ze nu in een hotel. De Indiase Ambassade in Londen bevestigde dinsdag dat zij Goody’s aanvraag voor een Indiase visum hebben ontvangen. © Bollywood.NL

11 REACTIES

  1. weet je, mensen kunnen heel snel jaloers worden. Volgens mij was zei dat ook. Tenminste ik vind haar leijk. En ik zou haar geen visum verlenen na alles wat ze gezegd heeft.

  2. ja ze is gewoon jaloers jade omdat shilpa veel knapper dan haar is ze voelde zich gewoon bedreigd maar wat jade deed was echt zielig

  3. shilpa shetty is gewoon mooier en die kanker slet is gewoon jaloers omdat shilpa mooier is daarom die cutmens haha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.