Bollywood mannen: eerst een pepermuntje

Bollywood - Celina Jaitley Bollywood actrices klagen; ze hebben er genoeg van dat hun mannelijke tegenspelers geen frisse adem hebben. Bollywood model/actrice Celina Jaitley begon als eerste te klagen dat de mannen niet zo fris ruiken tijdens de romantische scenes. En regisseurs zien graag scenes waarin een verliefd stel elkaar (bijna) kust.

Eén van Bollywood’s babe’s zegt daarover: “wat dachten jullie mannen ervan om eerst jullie tanden te poetsen voordat je een vreemde gaat zoenen voor de camera?”

Celine: “vooral de ‘Khans’ hebben een slechte adem. Zij zouden echt een pepermuntje of kauwgom moeten gebruiken. Iemand moet ze toch vertellen dat dit zo niet kan? Ze moeten een voorbeeld nemen aan Akshay Kumar. Hij gebruikt bijvoorbeeld kauwgom, een lekkere Eau de toilette en andere dingen om een slechte (adem) naam te voorkomen”. © Bollywood.NL

69 REACTIES

 1. HAHAHAHAHAHHAHA…SOO ALS DIE MANNEN DAT HOREN WOJOOO..HAHAHA ZIJ HEEFT LEF GEK
  JAA WIE BEDOELEN ZE MET DE KHANSS?? OEII

 2. srk zoen niet dus gelukkig niet over hem en Celina Jaitley is een hoer laat haar maar lullen die kanker hoer slet ze is erg dan die indiase meisje ze is half afghaans ik ben zelf ook een afghaans maar ik schaam me dood voor haar man wat voor moeder heeft zij als ik in haar moeder plek was zou ik een glas zhar aan haar geven.

 3. Waarom vooral khans?????? hmm?? heeft dat mischien met hun naam te maken “KHAN” en dat slaat erop dat ze moslims zijn zeker, hmmm??

 4. Probeer op een andere manier de aandacht van media naar je zelf trekken ciatly, zeker niet op deze manier! trut!

 5. hahahahahaha ik denk fardeen khan want hij heeft een keer met haar gewerkt en met haar gezoen. maar khans roken bijna allemaal.

 6. Wooow die heeft lef zeg
  mja vind wel grappig:P!!!
  hahahaha miss is het wel zo
  nja je wilt tog niej dat een stinkende hozer met je zit te zoenen!!:P
  hahah egt grappig en ik srk lover heeft wel gelijk.

  ciao

 7. ik weet niet of deze nieuws waar is. maar als ze het over khans heeft, dat zijn de moslims dan.
  maar ze heeft geen filmen met shahrukh gelukkig.
  en ook niet met akshay denk ik.
  maar ik weet iet zeker of deze nieuws waar is want ik geloof eigenlijk niet dat een actrice zoiets over de khans gaat zeggen anders zou geen een khan met haar film verder willen filmen. en de meeste khans zijn heel populair. maar jah we zien wel.

 8. Sinds wanneeer heeft deze meid een film met khans gehad?

  En ALS ze een film heeft gehad met eeen van de khans is het echt geen srk want namelijk ik heb al zijn films en heb haar niet gezien?
  EN srk zoent niet dusjha..=)

 9. whahaha zkr saif ali khan die viezerik die overal dronken aan komt lope whhaahahahaha
  cker niej fardeen of srk meabyy oowk wel die andere viezerik salman khan ieeeelllllll

 10. Met khans bedoelt ze Fardeen en salman khan want dat zijn enige waar zij mee gewerkt heeft. Vindt het wel een beetje onbeleefd van haar dat ze de term de Khans gebruikt heeft, lijkt een beetje op haat/jaloezie. Was gewoon beter geweest als ze de namen had genoemd.

 11. looll lekker celina maar ik weeet zeker dat celina srk niet bedoel want srk zoent niet in films !!!!!! maar wel goed gezegt !!! en jij parii wat lull je moslims moslioms ruiken heel erg lekker beter dan jouw ingeval het zlefde aan pria.

  groetjes : Maryam -xxx-

 12. Goedemorgen,

  Ik heb alle commentaar gelezen een ding wil ik zeggen waar halen jullie het left om iemand als Mis celina uit te schelden als hoer. Sorry als ik dat zegt maar zulke mensen hebben echt een zeer laage IQ. Celina geeft haar mening over de KHAN’S.In het algemeen zijn er wel mensen met een ongename geur.Zij is eerlijk wilt niet zeggen dat ze een hoer is?schaam je!!!

 13. maryam hou jij je gelul en gezeikt voor je , moet jij een keertje de muslims wijken van delhi en mumbai gaan ruiken .

 14. hahahah egt die mannen weer he hahhahah maar echt ook ik denk dat hij een slechte adem heeft die shrk kk lelijkert mang tjoerie voor hem mr ja deze sma spoort ook ni dusssjjjj

 15. Ik denk dat ze het over fardeen en salman khan heeft. Als ik een bollywood ster zou zijn zou ik mezelf niet aagesproken voelen. Tenzij ik ook met haar een kus scene zou hebben. Dan zou haar ik terug kraken.

 16. met khan’s bedoelen ze FARDIN KHAN want behalf him verpelt geen andere khan zen tijd met deze trut

 17. MARYAM
  wat zeg jij nou??? ik zei alleen dat khans moslims zijn is toch zo?????? Sorry dat ik zelf ook moslim ben. en denk je dat een moslim over zijn eigen moslim gaat praten?? dus je hebt me fout begrepen. maar ik ben niet boos iedereen maakt wel eens fouten.

 18. Hahaaaaa ik wist niet dat stinkende adem met geloof te maken had. ik zou aan celina willen vragen als een van de khans zijn geloof verandert, gaat het mond dan ruiken?? rare vraag marja

 19. Ik ben net pas op deze site. ik heb zowat alles gelezen. waarom maken julie ruzie kennen julie allemaal elkaar soms. als iemand iets zegt laat ze dan maar. ik zie goeie meningen en slechte meningen. maar iedereen vind zijn eigen mening belangrijk dus wat heb je aan een ander

 20. waarom komt nooit een nieuws over shreya saran? ze is zo mooiiii vooral die ogen. raar dat ze niet echt populair is geworden. heeft iemand film shukriya gezien?
  maar dit had niks met celina te maken

 21. @vijinder

  Meid wil je aub je mongolische opmerkingen voor je houden?
  Waar SLAAAAAAAAAT dat nu weer op?
  Moslimswijken ruiken viezer?
  Nou nee hoor heel india heeft gwn geen gezonde geur. Alleen dorpen ruiken niet heel vies.
  Nou ni denke da ik india afkraak,
  Ik heb niks tegen india ik hou van india en cultuur van india.
  Maar als ik zulke domme opmerkingen hoor hou ik me niet stil..

  Waarom OW waaarom moeten mensen altijd moslims afkraken? sukkels!
  LAAT ZE LEVEN MENS LAAT ZE LEVEN!!

  EN please kijk eerst naar de onderwerp van dit topic gaat t over moslims het gaat over een wijf die vind dat khans stinken wat hebben moslims er mee te maken?
  Kan iemand me dat even uitleggen. Danku

 22. @De MoOiStE mEiSjE tEr WeReLd

  je zegt wel mooiste meisje ter wereld maar is het wel zoo??
  lelijk die je bent!!!
  als iemand srk lelijk noemt is zij/hij zelf 10x lelijker!

  PS: als je moslim bent ruik je opeens vies jahoor dus iedereen moet hindoe worden om lekker te ruiken laat me niet lachen.

 23. @ srkaj0l
  Wat jij zegt, is waar. Ik vind wel dom als mensen op zo’n site ruzie maken maar ik heb het ooit zelf gedaan omdat ik ook niet stil op paar commentaren kon blijven zoals discriminatie, scheldwoorden, onrechtvaardige dingen enzo. maar jou vraag is wat moslim met khan te maken heeft. elke hindoestaan die khan heet,is moslim zoals srk, salman, saif, fardeen… dus daarom bedoelt ze de moslimse actors

 24. maar ik ben net pas op deze site op die andere siten waar je mening kon geven, waren echte siten van hindoestanen maakte ik wel steds ruzie
  maar helpt toch nit
  veel groeten janan

 25. Hello, celina heeft de naam van de khans niet gegeven ik denk dat komt gewoon van die site bollywood nl zelf ( het komt gewoon door jaloezie den ik ook(, celina heeft gewoon over alle acteurs in het algemeen en de naam “khans” hebben de anderen toegevoed, lees maar die tekst eens goed en geef dan pas comuntaar! maar als het toch zo isss, dan is het toch niet zo belangrijk ofwel soms???
  en trouwens moslims zijn een van de schoonste mensen ter wereld!

 26. hallo ik vesta het ook niet waarom ze moslims trekken de vrouw ken die mens niet dennktda ze beter ruikt of wa zijj is eeen christen zij stinkt zekerr wedden da khans da ook over haar denken da ze stinkt doeeei ik ben ook een grote
  van van sharuk khhan aaaaahhhhhhhhhhhh
  hij is wouuuuuuuw

 27. goed zooooo srkajol echt jij weeet heo het zit

  zij heet gewoon te weinig aan dacht man ze is echt niet knap man en ze maakt ook fucking saaie filmen dus wou ze zo aandacht krijgen daaaaaamnn mesne hebben geen aandacht tegen woordig maja tja wat kan je met zulke dome mensne doen
  ps khans zijn wel kanpper dan andre vindt ik

  maja doeiiiii xxxxx khan fan

 28. Wat lees ik allemaal, waar hebben jullie het over. Het gaat om een PEPERMUNTJE en het gaat zo ver dat men elkander’s geloof gaat beledigen.Wel dan zijn jullie heel diep in de sront gezakt.De ene khan zegt dat christenen uit hun buurt weg moeten blijven wat doet die khan dan hier.Waarom gaat hij niet in zijn eigen land wonen.Shewa zegt dat moslims de schoonste van de wereld zijn geloof je je zelf. Celina heeft duidelijk gezegd de mannen van Bollywood en niet over Hindu of moslim’s

 29. Pari en Pria waarom wordt er bij jullie reactie het woord moslim gebruikt is dat het eerste wat bij jullie opkomt bij het horen van Khan.Ik heb het idee dat dit een jullie beiden onrust stoker zijn t.o moslims doe dat niet en let op wat je zegt .

  Rock

 30. @ Janan
  grote vriend je hebt gezegt wat ik oook wil zeggen.
  echt mooi gezegt
  byeeeee dost

 31. ow mijn god als ik deze meningen so lees dan denk ik waar SLAAT DIT NOU WEER OP ik bedoel er wordt gesegt iets over khans en dan iets over hoe schpoon se sijn RAHAT EN JAHAN jullie bedenken echt gerofste mening waar slaat dit nou alle maal op

  bye bye bi***’s

  XxX-payel**

 32. Juist rock
  Dat gevoel heb ik dus ook.
  Waarom moslims? Zovan ik zoek een reden om moslims zwart te maken?
  Mensen aub lees eerst de artikel hierboven, kom daarna hier iets schrijven.
  Als je over moslims wilt discusseren geloof mij er zijn genoeg andere sites(is een tip he).

 33. @ payel
  ben jij mijn moeder?? ben je mijn vader?? ben jij directeur van filmen?? ik mag zelf weten wat ik doe. en watvoor meningen ik geef.
  ik heet geen jahan ik heet janan

  @@@ shahrukh_afgh ik gellof eigenlijk ook niet dat deze nieuws waar is want ik geloof niet dat een actrice zoiets gaat zeggen over khans.
  dag vriend haha

 34. Er zullen vast wel mensen zijn die misschien 10x per dag hun tanden poetsen en gewoon nog stééds een slechte adem kunnen hebben en dan heb ik het óók over bollywood acteurs!

  Trouwens, een verliefd stel in real-life heeft natuurlijk ook zo z’n problemen en ik snap niet de uitspraak: ‘wat dachten jullie mannen ervan om eerst jullie tanden te poetsen voordat je een vreemde gaat zoenen voor de camera?” Ik geloof niet dat als twee mensen samenwerken, elkaar gewoon helemaal níet kennen. Soms bloeit er iets op tijdens het film maken, maar dat is bekend toch?:p
  tata

 35. Rahat ,je heb gelijk! deze mensen lezen niet goed of begrijpen heel slecht.Zij heeft over khan’s en de moslims zijn aangevallen door haar!!!

 36. @Rahat
  WAT BEDOEL JE MET
  ‘Shewa zegt dat moslims de schoonste van de wereld zijn geloof je je zelF’ dus je beweert dat moslims niet schoon zijn, en als je het goed leest staat er “moslims zijn EEN van de schoonste mensen’ en dat is wel logisch als je per dag 5 keer een rituele wassing doet of niet? krijg nou wat door een pepermuntje beledigen jullie elkaar gewoon!!! als je zo doorgaat gaat dit duscussie gewoon verder. kijk eerst naar je zelf punt uit!

 37. @kizz

  hoe zou het smaken denk je hahahahaha mmmm lekker vandaag ga ik amor amor drinken hahahahh dat is de oplossing man of niet soms?

 38. Goedemorgen,
  Ik weet bij God’s naam wat en hoe jullie dat allemaal lezen. Maar een ding wil ik gelijk recht zetten IK BELEDIGD NIEMAND’s GELOOF. Mijn moeder is zelf moslim dus wat dat betreft heb ik al van huis uit respect voor alle gelovigen.Omdat Shewa wat had gemaild heb ik gevraagd is het zo. Op mijn werk zijn er veel moslim’s die mijn zelf vertellen dat hun in hun eigen land een keer per week konden douchen door schaars aan water.En dat heeft BIJNA elk land een probleem als er weinig water is. Dat is alles wat ik ermee bedoelde niet meer en niet minder. U kunt mij altijd mailen op een normale manier ik hou van discusies maaaar geen belediging want zo zit ik niet inmekaar.

  mvg

  Rahat

 39. Bijna alle koellies Roken daaro..

  S n eindelose trend bij hun..
  Zayed khan ensow hebe allemaal zown lelijke huid van t roke..:(

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.