Bollywood verwachtingen voor 2007

Bollywood - Guru - Abhishek Bachchan en Aishwarya RaiHet afgelopen jaar heeft ons vele soorten Bollywood hits gebracht zoals Krrish, Vivah, Babul, Dhoom 2 en Umrao Jaan. Het jaar 2007 begint voor Bollywood met Mani Ratman’s film ‘Guru’. In deze film spelen Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai, de lievelingen van de media sinds die hebben gehoord van het huwelijk dat binnenkort zal plaatsvinden tussen deze twee Bollywood sterren.

Andere films die worden verwacht zijn ‘Tara Rum Pum’ van Yash Raj Films (YRF), met Saif Ali Khan en Rani Mukerji. Behalve deze film verwacht YRF nog 6 of 7 andere films uit te brengen waaronder ‘Jhoom Barabar Jhoom’, ‘Chak De India’ en ‘Chudiyan'(voorlopige titel). In ‘Jhoom Barabar Jhoom’ zal behalve mega ster Amitabh Bachchan ook zijn zoon Abhishek spelen samen met Preity Zinta, Bobby Deol en Lara Dutta. ‘Chak De India’ is een film met in de hoofdrol Shah Rukh Khan, in een nog nooit eerder vertoonde rol, een coach van een meisjes hockey team.

Er staat ons dus nog veel te wachten. Zal de Indiase filmindustrie de grote verwachtingen van het publiek voor 2007 waar kunnen maken? Deze voorlopige lijst van aangekondigde films die dit jaar zullen uitkomen, doen vermoeden dat dit jaar misschien nog wel 2006 zal overtreffen. © Bollywood.NL

14 REACTIES

  1. ik oet nog een paar nieuwe films van 2006 nog kijken dan dan ben ik hele maal klaar voor 2007

    P.C. weet iemand van jullie goeie site waar je die filmen van 2006 die uit sijn gekokmen gratis kunt kijken graag met goeie kwaliteit

  2. em…, ik wou nog vragen is de filom vivah nou een hit of een flop ik heb de top vijf van the most hits gesien en vivah stond op nummer 4 dus het is wel een hit maar ik bedoel wat vindne jullie is het een hit ik vond het echt een heel mooi film ik luister elke dag naar d liedjes and ik vind amrita echt heel goed ik denk dat har nog heel veel te wachten staat ik ben ook haar grootste fan love u amrita

  3. @ Payel
    Heeeej je kan op youtube kijken of op ayadi.com, en gwn naam van film invoeren, krijg je vanzelf de film te zien;)
    XXXX

  4. Sang als ‘krrish’ in één adem wordt genoemd met al die andere films, zal ‘umrao jaan’ ook wel een hit zijn geweest.(ik heb trouwens ‘umrao jaan, vivah, babul, dhoom 2 niet gezien).

    ik vind eigenlijk ook dat ‘krrish’ tekort wordt gedaan om te zeggen:’Het afgelopen jaar heeft ons vele soorten Bollywood hits gebracht zoals Krrish, Vivah, Babul, Dhoom 2 en Umrao Jaan.’ Ook al is ‘krrish’ een sequel op ‘koi mil gaya’, vind ik het raar dat ‘krrish’ niet gewoon ‘koi mil gaya 2?? is genoemd. Want in ‘krrish’ vind de hoofdrolspeler óók de vrouw van haar dromen.
    Als je de interviews hebt gezien van ‘Hrithik Roshan’ over ‘krrish’, dan zou er genoeg munitie zijn om de verhaallijn uit te breiden. Stel er komt nóg een film die voortborduurt op ‘krrish’, dan staat er weer zoiets als: ‘ In het afgelopen jaar heeft ons vele soorten Bollywood hits gebracht als bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla..Nou dat wilde ik even kwijt.
    tata

  5. Goedemorgen,

    Dawindra wat ben jij zo negatief zeg.
    Ik ben Bollywood zeer dankbaar dat ik naar onze Indiaas films kan kijken.Een ding kan er wel gezegd worden dat je heel veel kan leren uit een Indiaase film.En wij mogen ook heel trots zij om aan te kondigen dat ONZE INDIA de grootste film industrie is.

    mvg
    Rahat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.