Theater: Ion Burning Bombay ll

Bollywood - Ion Burning Bombay llEind januari staat in Amersfoort de Bollywood theatervoorstelling ‘Ion Burning Bombay’ waarover de Volkskrant schreef: “Het is een beetje cult, een beetje pulp, en een beetje vreemd….maar het hele stuk swingt lekker”.

In deze Bollywood toneelsequel vergelijkt Mimegroep Amsterdam de Hindoestaanse mythologie met de Griekse. Op basis van de Griekse sage en het melodrama Ion van Euripides schreef Oscar van Woensel een nieuwe theatertekst. Vooraf en na afloop van de voorstelling kun je genieten van beeld en geluid in Bollywoodstijl. © Bollywood.NL

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.