2006: een succesvol jaar voor Bollywood

Het is lang geleden dat de Indiase film industrie zo’n succesvol jaar heeft gekend. Een Bollywood productie met grote sterren, een low-budget film of juist een film met veel special effects en een groot budget; in 2006 maakte het niets uit. Bijna alle soorten Bollywood films van het jaar 2006 waren een succes. Met meer dan 20 kaskrakers zijn niet alleen de acteurs, maar ook de regisseurs en zelfs het publiek zeer tevreden.
Bollywood
Ondanks het feit dat de verkoop van illegale Bollywood dvd’s stijgt, hebben het afgelopen jaar meer mensen de bioscopen bezocht. Het publiek gaat tegenwoordig meer naar de bioscoop omdat men vindt dat de huidige films wel het geld echt waard is.

De Indiase film wereld is sinds de afgelopen vijf jaar met ruim 40 procent gegroeid. Dit komt mede doordat er tegenwoordig behalve de traditionele liefdesverhalen er ook meer ruimte is voor andere soort verhalen zoals, met superheld Hrithik Roshan in de film Krrish, Black, Don, Dhoom2 en Kabul Express. Ook scoren de goedkopere films goed, doordat ze een goed verhaal hebben zoals Vivah en Gangster. Regisseur Sanjav Gadhvi verteld: “Dit is de juiste tijd voor regisseurs om nieuwe soorten films uit te proberen. Het publiek wilt meer dan liefdesverhalen, ze zijn volwassen geworden.” Voor het jaar 2007 staat ons dus veel te wachten. © Bollywood.NL

72 REACTIES

 1. was Vivah dan een goedkope film? dat was niet te merken maar dat kan ook komen omdat ik TE verliefd ben op Amrita Rao(L).

  bollyl0ver

 2. Jah hindoestaanse filmen zijn ook gestegen omdat er nu ook westerse mensen enzo die films kijken. maar ik zelf: ((mijn mening)) ik vind die filmen van dit jaar bijna allemaal niet leuk. Black, kabul express wel. dhoom2 heb ik nog niet gezien. maar ik vind dat er nu in hindoestaanse filmen sex is gekomen enzo en daarom kijk ik zelf, minder hindoestaanse filmen. ze zijn als westerse filmen geworden. maar ik vond filmen die vroeger werden gemaakt veel leuker, met betere verhalen zoals kabhi khushi kabhi gham, dilwale dulhaniya en nog veel meer. mensen: vergelijk film kank met kabhi khushi kabhi gham. kank heeft veel meer sex dan k3. maar dit was mijn mening. er zijn wel mensen die het wel leuk vinden anders ging het niet stijgen.

 3. Sorry hoor maar het lijkt of door seks die filmen zijn gestegen.
  jaa ze kunnen toch ook filmen maken die niet veel met liefde te maken heeft. maar waarom halen ze al die seks erbij?? zoals die film gangster had niet veel met liefde te maken het had juist een goeie verhaal maar als ze die seks erbij halen, dan wil je de functie van die film niet eens meer zien. je leert er niks van. @ shahrukh_afghan. je hebt eigenlijk gelijk

 4. Beste shar. afghan,

  Ik hoor dit wel eens vaker wat jij zegt. Bijna altijd komt deze kritiek van afghaanse, iraanse, turkse, marokkaanse etc mensen. Vind ik eigenlijk best grappig, want je moet altijd eerst naar jezelf kijken voordat je iets zegt. Ik kan je zelfs namen en adressen geven van Afghaanse, turkse etc meisjes die in echte leven dingen doen waar die filmpies niks bij zijn. Laat ik niet eens beginnen over de JONGENS. Dus AUB mensen wordt wakker en doe niet zo nep. EN JA IK WEET OOK DAT ER GOEIE ZIJN, RUSTIG AAN lolllls, maar dat geldt precies OOK voor de hindi films; goed en slecht.

 5. Sorry maar ik persoonlijk vind het erg dom dat er seks in bollywood films is gekomen.
  Ze zeggen wel van bollywood films zijn FAMILIE films, maar tegenwoordig is het echt niet zo.
  Ik kijk nog steeds die movies van een paar jaar geleden;Zoals k3g, kkhh, veer zaara etc.
  Niet naar die ”nieuwe” films zoals: kank, dhoom2 etc etc. Niet dat ik kank niet heb gezien, heb t zelfs in de bi0s gekeken maar vond het na de intermission een walgelijke film door die seks scene. Dit klink maybe kinderachtig, dit klink maybe alsof ik er niet tegenkan tegen zulke scenes. Jawel dat kan ikw el maar ik vind ht niet passen bij hindoestaanse films.

  Ik denk dat de westerse of andere mensen die nu meer naar bollywood films kijken niet komt doordat ze naar films kijken waarin je seks hebt. De aantel kijkcijfers van bollywood movies zijn niet gestegen door seks films.
  Als ze naar bollywoodfilms zouden kijken door seks zouden ze gwn ook hollywood films kunnen kijken dus daar ligt t niet aan.

  Ze beginnen toch niet te kijken met meteen de nieuwste film. Meestal worden ze echt fan na mooie films met een mooie verhaal en traditionele films. Tenminste dat heb ik gemerkt bij heel veel mensen.
  Ik kan zo 10 mensen opnoemen waarvan die verslaafd aan hindoe movies zijn geworden door veer zaara of films like veer zaara.

  Maar goed dit is mijn mening.

 6. IK VIND OOK BOLLYWOOD OP HOLLYWOOD LIJKEN..
  HET ZIJN GEEN ´´TRADITIONELE ´´ FILMS MEER ALS 20 JAAR GELEDEN OFSO..MEER SEKS INDERDAAD,GEKUS EN GEFRIEMEL..
  GEEF MIJ MAAR FILMS ALS UMRAO JAAN,DEVAS ENZ..

 7. ja joh door al die sex proberen ze popu te worden . . naapers van hollywood.. waarom noemen ze zichzelf niet hollywood2 ofso ,.. ook praten ze steeds meer engels ipv hindi (net als wij steeds meer nederlands ipv hindi/sarnami/hindoestaans) WAT EEN VERLOEDERING ……

 8. waarom doen ze er sex in ikdenk juist als ze dat erin doen dat de mensen minder gaan kijken.
  maar ze zeggen wel weer dat ze nu meer van vroeger in gaan doen.(dus niet erg hollywood achtig).

 9. doe mij maar de films van vroeger dan ben ik maar onvolwassen en trouwens beter onvolwassen dan oversext… toch?

 10. shahrukh_afghan ik ben 100 procent akors met u nu de indisze filmen zjn echt slecht geworden alle niet allemal maar bijna helft ik vindt de filmen 19995 tot2002 wareb echt goed zo als devdas kabhi khuschi kabhi gham kal ho naho main prem ki diwani hoon en zo vorrt maar nu ze lijken niet meer leuk ik hop datgan no

 11. @ A
  echt sorry hoor maar ik weet niet welke land jij komt maar. overal hebben ze goeie mensen en slechte mensen. als je afghaanse meisjes kent die dat doen, betekent niet dat ze allemaal zo zijn.
  ik heb mijn eigen mening gegeven en niet van alle afghaanse meisjes en jongens. Maar de meeste afghanen zijn niet zo. en ik weet zeker dat de meeste afghaanse mensen zulke filmen niet leuk vinden. en ik doe niet nep ik zeg de waarheid. jij doet nep omdat je de mening van andere niet wilt horen. en vergelijk aub geen afghaans met een marokaan en iraans enzo. en waarom moet ik naar mezelf kijken?? als ik niet zo’n vies mens ben die van vieze dingen in filmen houd?? de gene die naar zich zelf moet kijken ben jij.

 12. @ A. hahaaaaaaaa
  zie je?? ik ben niet de enige die zo’n mening heeft.
  @ alle afghanen ik ben echt trots op julie afghanen. echt.

 13. Ditt was inderdaadd een heel goed jaar voor Bollywood!
  Bijvoorbeeld de Comebacks, we hebben Aamir en Kajol weer gezien, evenals Hrithik Roshan eindelijk weer naar 2 Jaar, Shahrukh Khan weer in goeie films na zijn flop Paheli, Aishwariya ook steeds vaker gezien…geweldigg!
  Dan hebben we ook veel goeie films gehad, niet alleen de blockbusters like, Dhoom 2, Don, KANK, Krrish & Fanaa maar ook de wat kleinere normale films zoals Vivah, Chup Cup Ke, Gangster, 36 China Town, Phir Hera Pheri, Umrao Jaan, Lage Raho Munnabhhai, Aap Ki Khatir enz.
  Liedjess waren dit jaar ook weerr topp gewoon, vooral Himesh Reshammiya is heel bekend geworden!
  Jaa ditt jaar was echt spectaculairr!
  Over bovenstaande berichten, ik heb niks tegen sexscenes maar ik vind ze idd ook niet bij Bollywood passen.
  In hollywoodfilms verwacht ik ze, in bollywood niet…Ze beginnen idd ook steeds meer Engels te praten, en kijk naar de film Dhoom 2, in elk liedjee komt wel een engelse text voor (zoals Touch Me, My Name Is Ali, Dhoom Again..)
  Het zijn ook de nieuwe actrices zoals Tanushree Dutta, Mallika Sherawat die het doen. Eerst dacht ik dat alleen de meest onbekende mensen zoals Emraan hashmi enzo het deden, maar later zag je opeens ook Preity-Saif, Rani-Abhi, Sanjay-Lara en nu ook Aish-Hrithik het doen!
  De weinige mensen die het nog niet hebben gedaan, zijn bijv. Shahrukh, Salman, Akshay enz.
  Ik vind ook dat als er nieuwe actrices komen, dat er meer naar hun lichaam word gekeken dan naar hun talent, zie ook hier Mallika Sherawat, of bijv. Udita Goswami (Aksar).
  De enige beste nieuwkomers zijn Amrita Rao en Vidya Balan. Hun laten geen bloot zien, maar talent! En zo hoort het ook!
  Maar goed dit word nu een beetjee lang, gelukkig hebben we dit jaar toch een paar tradionele films als Vivah, Umrao Jaan en Baabul gezien =D

 14. Mensen toch,jullie balen het echt over meer sex in bollywood flims he?en ik vind dat ze iets meer mogen doen.Ik heb nooit een bloote tiet gezien,of dat ze tong zoenen.Waar hebben ze het over ?meer sex.

 15. weet je die A ofso die lult maar wat..Maarij voor de rest vind ik dat jullie helemaal gelijk hebben..WEE JE BOLLYWOOD DENKT WE HEBBEN NU ERG VEEL FANS EN KIJKERS UIT AZIATISCHE LANDEN(dus geen seks in films en het waren hele leuke films die je met familie kon kijken..
  MAAAARR tegenwoordig denken ze oke we hebben nu veel kijken uit aziatische landen dus laen we een stap verder zetten naar europaa DUSS een vieze films maken zodat ze ook gaan kijken!!
  Maar nee bollywood zo verliezen jullie wel erg eel kijkers..wie kan nu tegenwoordig lekker gezellig met familie een film kijken..
  Nou ik niet hoor ,, maar goed ik praat nu een beetje te veel:D
  IS MIJN MENINGG!!:d

 16. Beste shar. afghan,

  rustig aan, rustig aan ademen lolls. Je bent boos omdat je vindt dat ik niet naar mezelf kijk voordat ik iets zeg? En daarmee val je precies in je eigen belachelijke val: Je doet ZELF precies dat door te zeggen dat ik afghanen niet met die marok. en iraneze moet vergelijken! Aiii aii lollls, ik heb heel wat lompe dingen gezien in een discussie maar echt petje af voor jouw manier van argumenten geven lollllllls oh mijn god. en oh ja ik ben zelf geen meisje dus ik niet een van die meiden zijn lieverd lolls. En ten slotte als je zooo erg zit met de sex in bollywood, waarom kijk je dan onze films??? Dwingen iemand je?? Nee toch, als afghaanse films geen sex hebben kijk dan daar naar. Bijvoorbeeld mijn ma vindt amer. films dus kijkt ze die niet. Is dat zo moeilijk?

 17. @A hahaaaaaaaaaaaaaaaaa. denk je dat wij afghanen alleen dat niet leuk vinden??? kijk naar hindoestanen zelf. die vinden het ook niet leuk. je het het sowiso aan de filmen van vroeger zien dat sex enzo niet mag. kijk film dilwale dulhaniya lejayenge. het meisje mocht geen eens trouwen met een jongen waar ze van hield. en was dat een afghaanse film?? nee. het was een hindoestaanse. en nu, kijk film kank. maya heeft al een man, gaat ze met aan andere man seks doen. dussssssss moet je film dilwale dulhaniya… met kank vergelijken. het past gewoon niet bij bollywood zulke dingen. hindoestanen hebben ook niet een cultuur dat meisjes alles mogen maar het lijkt of die cultuur verandert is. jah en waarom vergelijk jij afghaans met marokaans?? wij zijn afghaans, en zij zijn marokaans. en het kan mij niks schelen of je een jongen of een meisje bent.
  en geen discusie over afghaanse meisjes he?? als je echte adres wilt geven, geef adres van je moeder en je sister, dan kom ik ze bezoeken. afghaanse mannen zijn niet zo dat ze iedere gek laten over afghaanse meisjes praten. en volgens mij heb jij iets tegen afghanen. je zei afghanistan heeft niet goeie geschiedennis. volgens mij heb je aandacht tekort van afghanen. he zieligerd afghanistan is de 2e of 3e land, waar meest bollywoods filmen gekeken word. als afghanen niet kijken, gaat het weer dalen.

 18. @ A. jahhhhh ik keek toch ook naar mezelf, ik zie niet dat ik van zulke vieze dingen houd en zulke dingen doe.als ik een mens als jou was,was de eerste wat ik deed, naar mezelf kijken.dus wat heb jij nou te zeggen?? jij weet niet wat je zegt. je hebt niks te zeggen omdat je niet de waarheid spreekt, maar zeurt. buhhhhhhhhhh. dus geen bek gevecht jij. maar ook niet komen naam van afghaans zwart maken he??? anders begin ik ook.

 19. @A Wie is die A? de afkorting van aap.
  he A neem ap erbij, dan staat het lekker aap.
  wat heb jij tegen turken? ja ik ben turks. ik weet niet wat jij bedoelt maar je praat onduidelijk. of soms niet? ga leren praten dan pas hier komen ok kindje?. goed sooo !!!
  of ga teletubies kijken is beter dan zulke domme commentaar te geven
  minyak

 20. toen afghanen hindoestaanse filmen keken, wisten westerse mensen geen eens wat het was.
  de laatste jaren kijken zij ook.

 21. @ Pagara, als jij zo nodig “bloote tieten””moet zien , ga je toG porno kijken, viezeriek..

  N als Je nog nooit een tongzoen heb gezien, kijk je niet genoeg filmen…

  A:::

  … JONGENS. Dus AUB mensen wordt wakker en doe niet zo nep. EN JA IK WEET OOK DAT ER GOEIE ZIJN, RUSTIG AAN lolllls, maar dat geldt precies OOK voor de hindi films; goed en slecht.

  Je vind ut zelf dus blijkbaar ook slechte films…:s

  Wrm vraag je waarom sharukh_afghan ‘jullie’ filmen kijkt??

  Er zijn ook filmn zonder sex..

  Hollywood filmn zijn altijd zo geweest,

  S_A’s probleem is dat r opeens alllemaal sex in bollywoodfilms zit, en dat was vroeger niet zo…

  Mag hij/zij niet zijn mening geven…???
  En dan begin je opeens over Afghaanse, Iraanse, Turkse, Marokkaanse mensen…over wat zij in hun leven doen…en dan.??

  Maar dat hoeven we niet te zien in filmen…

 22. a

  1.wat je zegt slaat echt nergens op!
  2.ik heb je nog steeds niet goed begrepe!!!
  3.en ben jij 1 van die jongens ofzo.
  4.en als het zo erg is wrm kijk je dan naar die filmpjes!!!!!!!!

  Pagara

  ga a.u.b hollywood films kijke.

 23. @A

  hahahah je hebt goeie argumenten maar ik ben het niet met je eens als ik kan een film beneden niet meer zien bang dat ze bij mijn ouders over de scheef gaan snap je dus moet ik naar boven toe zodat zij het niet zijn ze moeten gewoon op die kaften van films een leeftijds grens aangeven van dit is romantische dit is voor boven de 18 en dit voor alle leeftijden dan word niemand meer boos

 24. shutt upp man
  ik ben geen afg ik ben hindustaan idiooot!!
  en nee k heb niks tegen afghanen et zijn hele lieve mensen

 25. @A en shar. afgha: Ik ben het met jullie beiden niet eens, maar dat laatste wat A zegt is wel de oplossing. Als jullie Hindi films te seksistich vinden, dan kijk je toch niet? Of kijk dan de films die wel volgens jullie goed zijn. Maar om nou daar over te gaan zeuren als een klein kind vind ik zeer overdreven.

 26. @A
  lekker nederlands zeg!
  en wat shahrukh_afghan zegt is waar. wij afghanen kunnen niet vergeleken worden met marokko en iran. en wie zegt dat het JOU films zijn!

 27. Shahrukh_afghan je hebt 100procent gelijk!!!!!!!!!!!
  A jouwe flims????????wanneer heb je een film gemaakt???terouwens Afghaanse films zijn echt beter dan meeste bollywoodse films ik kijk niet naar nieuwe films behaleve die van HRITHIK SRK SALMAN EN NOG EEN PAAR ANDERE!!!!!!
  A IK WIEST NIET DAT BOLLYWOODSE FILMS VAN JOUW WAREN ANDERS ZOUDE IK NOOIT ER NAAR KIJKEN.IK HEB ALTIJD ECHT RESPECT GEHAD VOOR INDISCHE WANT AFGHANEN EN INDISCHE ZIJN ALTIJD VERIENDEN GEWEEST MAAR TEGEN MENSEN ALS JUOW KAN IK ECHT NIET ZO TE ZIEN BEN JE EEN ECHTE SEXMANJAK!!!!!!(en ik kijk liever naar afghaanse films dan bollywoodse films die op niks lijken ze doen hollywood na )Afghaanse films zijn 10keer beter dan bv ganster,……
  elke land heeft goede en slechte mensen en india ook en je bent er een van slechte ik heb een goede raad voor jouwe kijk naar andere indische mensen leer wat van ze!!!!!!!sorry maar ik moest dat zeggen want je dacht ……..!

 28. A BEGRIJP ME NIET VERKEERD!!!!!!!!!!!!
  en mijn aller beste veriendin is van india en ze is ook de grotste fan van HRITHIK IK BEN OOK DE ALLER GROOTSTE FAN VAN HRITHIK!!!!!!!!!

  lover you hrithikxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  en hrithik liever ben trots op u

 29. @ A
  omg durf nie eens de naam van afghaanse meisjes slecht te maken wa denk je wel denk twee keer na voor da je je vuile mond openhoudt…afghaanse meisjes zijn de meest goeie meisjes in de heel wereld ja ik geef toe er zijn een paar die nie precies weten wa ze moeten doen mrr voor de rest zijn ze heel gehoorzaam .. !!durf nie nog een keer je mond te openen om iets slecht te zeggen over afghaanse meisjes!!!

 30. beste shr afg. Hahahaha, aii aii ik zeg een ding en ik krijg gelijk 20 blaffende honden echt triest. Als ik met een indiase pers. hier discusieer (zie amitb discussie) gaat het netjes en rustig aan toe zoals het hoort, maar als het om afghanen gaat zoals hier dan breekt de hel los. En vinden jullie het nog gek ook als iemand kritiek geeft op jullie. Raar, echt raar. Ik ben nooit begonnen met de vergelijking tussen jullie en marokkanen etc, LEES je eigen bericht dan slimmerd. JIJ zelf zei vergelijk ons niet met DIE MAROKK> etc, dus alsof die mensen minder zijn dan jullie?? Zelf wel andere volken kritiek geven, maar als iemand maar ook 1 ding zegt over jullie is het hel losgebroken. Aii aii en dan vinden jullie het gek ook dat jullie land altijd ruzie heeft, met elkaar (burgeroorlog) of met anderen. Aangezien jullie niet normaal kunnen praten, zal dit mijn laatste bericht zijn en open ik deze post niet eens meer, anders blijf ik bezig. Dus blaf ze, daar zijn jullie nr 1 in lol

 31. RUSTIGGGGGG AANN mensen. Elkaar gaan uitschelden heeft totaal geen zin, dus rustig. Enige wat mij stoort in deze disc. is dat iemand zei dat als afghanen geen hindi films kijken dan bollyw. niet veel meer is omdat afgh zo een grote publiek is. Lieve schatten INDIA is van niemand AFHANKELIJK qua films. Hindi films worden van AFRIKA tot SIBERIE gekeken, dus als er een land wegvalt is dat heus geen ramp. Het is 10 keer groter dan Hollywood. Vind het heel leuk zelfs dat allerlei mensen bollywood kijken, maar die mensen moeten niet denken dat vanwege hun bollywood zo groot is.

 32. A ga hulp zoeken je bent niet echt normaal.
  Als je niet weet waar je het best hulp kan zoeken zoek ik wel voor je ok.(internet)
  Maar doe vooral rustig aan voordat die hersens nog dommer gaan worden.

 33. @ A.
  weet je waarom mensen tegen jou blaffen??? Omdat jij begint tegen mensen te blaffen. Als jij tegen mensen op een normale manier begint te praten, gaan mensen dat terug doen.
  maar waar jij mee begint, is de adressen en namen van afghaanse, en marokaanse en van andere volken meisjes te benoemen. jah logisch dat je op je kop krijgt. je kon toch ook gewoon zeggen, ik ben niet met jou eens. en waarom begin je over het volk te praten???als je zegt marokanen en afghanen. dat betekent dat ze hetzelfde zijn. en ik bedoel niet dat afghanen beter dan marokanen zijn. ik bedoel we zijn heel anders dan zij. elke volk is anders.ik heb niet de namen van marokaanse meisjes en adressen als jou in de weg genomen.dat is pas kritiek. maar als jij zegt dat afghanen steeds met iedereen ruzie hebben enzo, dat komt omdat er heel veel mensen bestaan die als jou zijn. Als er mensen waren die niet als jou waren, bestond de oorlog misschien niet. ik bedoel zulke slechte mensen die meteen beginnen van alles te zeggen. en schelden en de namen van volken kapot te maken enzo. En ik een afghaan, was niet de enige die zo tegen jou ging praten kijk ff naar boven er zijn ook wat turken en andere mensen die dingen over jou hebben gezegt. dus zo te zien heb je maar alleen iets tegen afghanen.

 34. En over dat filmen wij denken niet dat bollywood door ons is gestegen. Alleen afghanen over de hele wereld kijken hindoestaanse filmen. en afghaanse volk is heel groot. hindoestaanse biscopen en filmverkopers maken wel veel winst door afghanen. ik hoor het van hindoestanen zelf. ze zeggen elke film die in de winkels komt, zijn de eerste mensen die het kopen, de afghanen. ik bedoel afghanen vinden hindoestaanse filmen heel erg leuk.en dat weten de hindoestanen zelf ook. anders ging john niet naar afghanistan om te filmen en soni nigam ging daar niet om te zingen.ik vind wel knap van john en arshad warsi dat zij naar afghanistan gingen filmen ook al is afghanistan nog niet zo veilig. en ook knap van soni nigham die concert gaf.

  maar niet alleen de afghanen, maar heel veel andere mensen vinden seks in de filmen niet leuk.dus daarom kan de kans zijn dat het ook gaat dalen. maar ik had alleen mijn mening gezegt dat ik seks in de filmen niet leuk vind. en wie dat wel leuk vind, leuk voor haar of hem. is niet mijn probleem. dat heb ik als mijn eerste bericht ook gezegt. Dag allemaal 😛

 35. ik vind dat afganen heel veel hindoestanse filmen kijken ik ben zelf een hindoe en eerder dan mij hebben de afghaanse meisjes al die nieuwe films al gezien
  EY A gen 1 afgan heeft over hindoestanse meisje gepraat. en jij lult maar over afganse girls. maak de naam van hindoe niet slecht. zometeen denkt iedereen dat alle hindoes zo zijn. maar verder wil ik noting tegen je zeggen omdat je mijn eigen hindoe bent SEMCHI? en india en afganistan zijn altijd bevriend met elkar gewst.ik heb veel afgns vrindinen ik wil niet dat afganen over hindoestanse meisjes praten en hindoestanen over afgh GOODBYE PEOPLE

 36. die salman is een lekkerding he?
  hebben julie nieuwe films van hem gezien ?
  ik vind hem knapste jongen van THE WORLD
  hahaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

 37. @ A
  omg A noem je ons nu ook nog hond?????? wij blaffen nie wij praten….iets wa je nie kan..het is nie omda je blaft da wij afghanen ook blaffen…wie ish ier degene die nie normal kan praten??? god!! wij kunnen wel tegen kritiek daar kunnen iwj heel goed op hoor mrrh et is tezien welke kritiek als het ene is zoals jou dan ja je hebt gelijk wij kunnen nie tegen zulke domme en belachelijke beschuldiging wa heeft een afghaanse meisje ooit verkeerd gedaan da je over hun zooo praat!!!
  klootzak!!!

 38. @A: Laat mensen hun gang gaan als ze iets niet leuk vinden, waarom bemoei jij je ermee?Zonde van je tijd.

  @ sh afghan: Probeer altijd scheldwoorden te vermijden, het laat je opvoeding zien.

  Kortom mensen: laat aub deze belachelijke discussie ophouden, want de een scheldt de ander uit met teksten van hier tot tokyo lolz. Hebben we allemaal niks beters te doen?? Kalmeer nou eens, het is niet zo dat iemand jullie familie vermoordt heeft ofzo? Wat een gekken.

 39. @ Kesu
  heey ga ff kijken wie scheld. de ene die scheld ben ik niet.
  en bemoeien, ben jij nu aan het doen.
  kijk andere mensen zeggen ook alles en jij bengint bij mij. duhhhhh

 40. @Shr afg: ik bemoei me niet met jullie gekkenhuis discussie, ik probeerde alleen ff een eind te maken aan deze toestand. En zo te zien is dat gelukt, gellukig. Sorry dat jij niet degene was die niet gescholden heeft, maar als je teksten schrijft van 80 regels is het logisch dat niemand die leest he.

 41. Die discussie tussen A en de afg. mensen heb ik niet eens gevolgd want dat was de grootste bullshit ooit hier gelezen. Maar waar deze topic mee begon was dat sommigen vinden dat er te veel seks is in hindi films. Voor die mensen: als je hindi seks al teveel vind, kijk maar eens naar mtv etc, sommige clips zijn gewoon porno! Zag gister KANK, was helemaal NIKS ergs in die film. Dat ene stukje met srk en rani?? Als je zelfs DAT te erg vindt, heb je echt mentaal een probleem serieus.

 42. lekker belangrijk dat niemand mijn berichten gaan lezen. als jij niet hebt gelezen, hoe weet je dan dat ik heb gescholden??
  jij scheld zelf ook kezu van gekkenhuis enzo.
  ik gaf alleen mijn mening. en ik schold niet. dat geef ik toe.
  maar aan de andere kant heb je wel gelijk. de wereld is kort over zulke dingen moet je niet echt discuseren.

 43. ik vind dat shahrukh_afghan gelijk heeft
  want hij heeft alleen zijn eigen mening gegeven en toen bemoeiden mensen met hem mening. dit is een site waar je je menig mag geven.dus maar shahr_afghan als ik jou was zal ik niks terug sturen je kent ze toch niet is toch niet belangrijk om door te gaan

 44. Kent iemand Shreya saran? Ze is zo mooi vooral in film shukriya. ik vind raar dat ze zo weinig filmen heeft. de enige leuke film van haar is shukriya

  Groeten van Janan

 45. OH MY GOSHHHHHH
  pff ..BASSS ASTTTAAA pleasee ..lol
  het is allemaaal BULLSHITT
  STOPPEDDDDDDDDDD STOPPEDDDDDDDDD STOPPEEEDD!!1
  AHAAHAH LOL

 46. praten mensen met gekkenhuis en laten ze me niet met rust????
  wie nog verder bemoeit, Je kank rot bek houden mensen.
  behalve sommige die op normale manier gepraat hebben
  ik ben normaal niet zo onbleefd maar tegen onbleefde mensen moet je onbleeft doen, want anders gaat het leven niet door. mag ik mijn mening niet geven?????
  ok mensen echt sorry dat ik een andere mening heb.
  wel goed dat julie allemaal hetzelfde mening hebben.
  ik ben anders en mag dat niet???/
  dus bekken dicht anders zeg ik dingen die veel erger zijn. en ik zal ook namen noemen. dit keer doe ik het niet

 47. mensen denken julie dat julie slim zijn??
  als je slim was, moet je eerst denken, dat niet iedereen hetzelfde mening heeft.
  @janan. goed gezegt jongen maar als mensen schelden, moet ik het ook doen. maar ruzie maken helpt niet je hebt gelijk. maar toch doe ik het tegen zulke rare mensen
  ik vind wel bleefd dat je op een hele normale manier, zonder te schelden, tegen mij hebt gepraat. en over film shukriya, oo ik vind het meisje ook zo knap eigenlijk het knapste van allemaal.over die shreya heb je overal iets gezegt he?? jah ik heb ook al haar posters en ik ben fan van haar. vooral hoe ze lacht.
  doegg janan

 48. @@@@ srk-afgh
  RARE MENSEN MOET JE MAAR LATEN ZEUREN!!!!!!!!!
  er bestaan niet alleen maar goeie mensen in de wereld er zijn HOOP slechte je moet maar wennen
  misschien vinden andere mij en jou ook slecht
  DUS BLIJF BLIJ IK WEET WEL WAT ER GEBEURT ALS MENSEN BOOS ZIJN ZE KUNNEN VAN ALLES DOEN
  MAAR ALS JE NAAR MIJ LUISTERT EN NIKS TERUG TEGEN MENSEN ZEGT vind ik dat heel knap
  ik weet wel je zegt je mening en andere gaan schelden met gekenhuis en dom ennog ergere dingen

 49. als iemand niet tegen een mening van andere kan hoeft die niet in nederland te blijven ga dan naar osama binladen of ergens waar dictator is daar hoef nimand mening te zegen en ider kan schelden
  @@ PAAR MENSEN
  JULIE VINDEN IEDERE DOM OMDAT ZE EERST MOETEN DENKEN VOORDAT ZE IETS ZEGEN.
  ALS JULIE PROFFERSEURS ZIJN GA DAN TIJD BESTEDEN AAN LEREN EN AAN SLIMME DINGEN WAT HEB JE AAN HIERKOMEN EN IEDERE MENS DOM TE NOEMAN

 50. @@ SRK AFG
  NIET MEER SCHELDEN OOK AL BEN JE ERG BOOS
  LAAT ZIEN DAT JE GOEIE MENS BENT DAT JE SLECHTE MENSEN KAN VERGEVEN ALS JE DOORGAAT EN SCHELD BEN JE ZELF OOK SLECHT
  NET ALS JE ZEI HET LEVEN IS ECHT KORT KEREL
  EN WAT LEUK DAT JE SHREYA SARAN OOOK KENT IK VIND HAAR OOK HEEL KNAP MAAR HET MOOISTE VAN DER VIND IK DE OGEN EN IK HEB AL HAAR PICS IN MIJN AGENDA HEB JE GOIE SITES WAAR ZIJ MOOIE FOTO’S HEEFT? IK HEB MAAR GOOGLE EN INDIAFM VERDER GEEN EEN CIAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 51. LOLLLLLLLL zo zielig sommige berichten. En dan vinden sommigen van jullie het nog gek ook als jullie blaffende honden worden genoemd door een van julie, terwijl jullie precies DAT doen. Zijn jullie levens zo erg dat jullie zoveel haat kunnen hebben voor elkaar?? Mijn god ik schrok me echt toen ik sommige berichten las lolls. @NIKKI jij hebt het meest zinnige gezegd en voor de gefrustreerden lol : ga maar verder met elkaar af te maken, ik ben weg hier voordat ik ook afgemaakt wordt lollllllllllllllll.

 52. kajol-shahr
  jij blaft dus ook hahaaaaaaaaaa
  als jij niet zielig was, stuurde jij ook niet zo’n bericht
  en verder bemoei met je eigen leven
  je bent de rechtzaak niet om ons uit elkaar te halen, zeggen wat wij doen en niet doen

 53. @ kajol sharuk :te laat je bent al gelijk gebeten door de hond lolzzz.

  @sharu afghan: jij bent echt toe aan een vakantie (mentale vakantie lollz)

  Ik word ook waarschijnlijk door de hond achterna gezeten dus ben weg lolllllllz. BLaffen maaaaar lolllllz.

 54. Die sh.afhg is echt niet 100% gezond.Een beetje dreigen dat je mensen gaat uitschelden?hahahah lollllllz rare gek. Mensen hier hebben gelijk jij bent echt niet goed bij je koppie serieus. Ga naar een kliniek, mischien dat ze je daar wat kunnen kalmeren, want hier is het niet gelukt lollz. Jouw kennende draai je weer door lolllzz, dus net als al die anderen open ik ook deze topic niet meer zodat je lekker in je eentje kan schreeuwen lollz.

 55. sha-afg

  sorry maar dat had ik echt niet van je verwacht.

  hritik-fan ok zo overdreven hoeft het ook weer.
  mensen hebben wel ergere dingen gezegt.

 56. damn jullie zijn zó ouderwets

  ik vind het juist geweldig dat bollywood zo aan het verwesteren zijn! Ik vind het juist oersaai van al die traditionele films want die lijken nogal erg op elkaar!

  verwesteren van bollywood vind ik juist heel goed!

 57. damn jullie zijn zó ouderwets

  ik vind het juist geweldig dat bollywood zo aan het verwesteren zijn! Ik vind het juist oersaai van al die traditionele films want die lijken nogal erg op elkaar!

  verwesteren van bollywood vind ik juist heel

  jepzz de films van bollywood moeten met hun tijd mee gaan ze kunnen nu niet meer van die ouderwetse films maken dan verkopen ze niet
  ze kunnen wel de ouderwetse filem een beetje aan passen tot deze tijd

  peace ………

 58. ik ben getrouwde met een indiase jonge. hij is van bollywood.
  wie hahahah dat ga ik niet zeggen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.