Amitabh Bachchan: Indiër van het jaar 2006

indier van het jaar 2006Bollywood icoon Amitabh Bachchan is gekozen tot Indiër van het jaar 2006. Dat meldt de krant ‘The Times of India’ afgelopen zondag. Uit een onderzoek van deze krant blijkt dat 15% van de Indiërs heeft gestemd op de Bollywood acteur als India’s meest populaire inwoner. Het lijkt erop dat Amitabh Bachchan, hoe ouder, hoe populairder wordt. Met een grote meerderheid wint de Bollywood mega ster het van de bekende cricket speler Sachin Tendulkar en presidente van Congresspartij Sonia Gandhi. Sachin en Sonia delen een tweede plaats met 5% van de stemmen. © Bollywood.NL

17 REACTIES

 1. Wordt echt een beetje misselijk van hoeveel hij in de media is. Wordt bijna net als die slet uit Amerika Paris Hilton lollls, die ook overbodig vaak te zien. WE WETEN HET NOU WEL HOOR DAT JULLIE HEM GEWELDIG VINDEN. lolllls oh mijn god zeg. India heeft zoveel filmlegendes, die even goed zo niet beter zijn dan hem (Dilip Kumar, Rajesh khanna en vooral de overleden Sanjeev Kumar die 100 beter en vooral knapper was dan hem). Hoor je daar iets van (muv natuurlijk van overledene)??? Nee, het lijkt of mensen alleen van deze pruikjesman alleen een legende willen maken. Gedraag je naar je leeftijd, doe je neppe pruikjes af en geef een keer crediet aan iedereen die het verdient.

  P.s: NIET FLIPPEN AUB, als iemand normaal reageert reageer ik terug, als je als een hond gaat blaffen zonder fatsoenlijke redenen te geven, lees ik het niet en hoef je van me geen ant te verwachten.

 2. @A
  sorry maar ik ben het niet met je eens ik vind dat amitabji de beste is en zal blijven hoe hij acteerd en hoe hij nog zo vol energie zit en behalve dat ook nog eens heel knap voor zijn leeftijd is

  p.s zijn zoon abhishek is pas lekker mmmm lolll
  maar dat is jouw mening en dat respecteer ik hopelijk jij ook de mijne

 3. hij kan goed acteren.
  maar ik zal echt niet op hem leeftijd een film zpelen met meisjes.. doen ofzo.
  ik zal de rol van vader nemen als ik hem was.hij is boven de 50 denk ik.
  was mijn mening bye.

 4. Ik respecteer zeker je mening, vind het juist mooi dat jij een van de weinige mensen bent die zo netjes reageert. Zelf vind ik hem op dit moment ook een van de beste acteurs, kijk maar naar black. Maar ik vind het gewoon jammer dat hij zo overdrevennn aanbeden wordt, alsof hij de enige is. Maar goed er zijn wel ergere dingen op de wereld dan dit he, dus ja no problemo.

 5. Goedemorgen allemaal,

  Ik heb hier en daar een paar mailtjes gelezen.
  Wat betreft A dat er nog meer goeie acteurs zijn bv. Rajesh Khanna dat is wel waar.Maar big B is vanaf 1969 tot heden constant bezig it is zijn hobby en dat respecteer ik.Het is toch leuk als je dat allemaal op je 64 ste jaar kan hij heeft lol in zijn werk laat hem gaan.Tijdends de aardbeving van Pakistan was hij constant bezig met Ash W. om geld te verzamelen voor de armen die getroffen waren door de aardbeving.In die zelfde periode was hij jarig hij heeft het nietgevierd.Weet jij wat hij zei HOE KAN IK MIJN VERJAARDAG VIEREN ALS MIJN BUREN MET ZOVEEL ELLENDE ZITTEN.En dat vind ik heel tof en inderdaad hij mag zich INDIER

 6. helo how are you ?
  well i am from algeria , i have 25 years old ,
  and my actor is amitab bachan
  you are the hero

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.