Cast Kabul Express bedreigd door Taliban

Bollywood - Kabul ExpressDe cast van de Bollywood film ‘Kabul Express’ bestaande uit Amerikaanse, Afghaanse, Pakistaanse en Indiase acteurs waaronder John Abraham had de schrik van hun leven, toen ze hoorden dat ze bedreigd werden door de Taliban. De film is voornamelijk opgenomen in en rondom de Afghaanse hoofdstad Kabul. De Indiase ambassadeur in Kabul vertelde regisseur Kabir Khan dat de Taliban een bericht hadden gestuurd voor de acteurs met de tekst: “jullie zullen geen normaal leven hebben hier en er zijn 5 mannen onderweg naar jullie”. Kabir Khan: “Het was echt schrikken toen we dat hoorden. Maar de Afghaanse overheid heeft echt geholpen. We werden begeleid door een groep van 60 militairen en werden rondgereden in 35 SUV’s.”

Ondanks het feit dat Bollywood films erg populair zijn in Afghanistan, is ‘Kabul Express’ de eerste internationale film die sinds de val van het Taliban regime daar is opgenomen. De laatste indiase film die was opgenomen in Afghanistan is 14 jaar geleden, Khuda Gawah(God’s Getuige). Nadat Taliban in 1996 Afghanistan overnam, werden de bioscopen gesloten en sommige werden zelfs omgetoverd in een moskee.

Kabul Express is een andere soort Bollywood film; het bestaat uit een internationale cast, vrolijke zang en dans spektakels komen hier niet in voor én de film duurt ‘maar’ 75 minuten. De film verteld het verhaal van twee Indiase journalisten, later vergezeld door een amerikaanse journaliste, die op zoek zijn naar een Taliban-lid om te interviewen. Regisseur Kabir Khan;”het is inderdaad geen traditionele film, geen musical maar meer een thriller. Mumbai Studios zijn op zoek naar nieuwe verhalen en nieuwe manieren om deze te vertellen.”
© Bollywood.NL

202 REACTIES

 1. Wel cool dat john naar afghanistan ging.
  Die talibanen moeten oprotten.
  al 25 heeft afghanistan last van ze.
  maar ik ben blij dat er niks is gebeurd met de sterren. Ik hoop dat de talibanen verdwijnen, zodat er meer hindoestaanse filmen in afghanistan gespeeld worden. We love India and Afghanistan

 2. 75 minuten is wel kort hoor. Maar ben toch benieuwd. Maar ik vind het gek wat die taliban leden allemaal doen.

 3. OOOOH MY GOSHHHHHHHHHHHH
  ZIT IS VAST EN GRAP
  EN TROUWENS DIE FUCKING TALIBANEN MAKEN ZE ALLEEN MAAR BANGG..DENK JE EGT DAT ZE DIT MENEN

 4. jaaa man kk taliban oprotten!!!
  maar weel gaaf dat jonh in afg was ik wou daar bij zijn hahaha ahha en shahrukh_afghan ik hen het helemaal eens met jou !!

 5. Die Talibanen zijn minder waard dan bananen.(banaan is tenminst wel lekker)hahaaaa
  Of mensen hen laten dat ze iets tegen Mooie John doen. ik hoop dat die talibanen dood gaan.

 6. I hate the taliban! het zijn domme mensen die proberen de baas te spelen en die pesten mensen (meer dan peste bedrijgen) egt stomme mense!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! egt zielig dat mensen een leuk film willen maken en dat ze dan bedrijgt worden!!! afscjuwlijk…
  byeeeeeeeeeeeeeeeee xxx lol 😛

 7. @payel

  ik ben ook afghaan en ik haat de taliban ook vreselijk die mogolen hebben niks te doen dan andere mensen bedrijgen

 8. ik ben ook afghaan ik haaat talibanen ze zijn echt stom,ze zijn geen afghaan anders zouden ze Afghanistan niet kapot willen maken en ze zijn ook geen mosilem want moslims mogen onschuldige mensen neerschiten,de kinderen en vrauwen verkrachten,mensroven…………………….en ik haat amrikaanen ook want ze maken onschuldige mensen af en ze verkrachten kinderen

 9. ik ben ook een Afghaan en ik haat talibanen.
  Ze zijn geen Afghaans want anders zouden ze Afghanistan niet kapot willen maken en ze zijn ook geen moslims want een moslim maag geen kinderen verkrachten geen mensen doden …………….
  ik haat amrikaanen ook want ze doen ook het zelfde wat talibanen doen volgens mij werken ze gewoon samen.
  ze hoeven nieks voor ons doen ze moeten ons gewoon met rust laten!!!!!!!!!!!!!!

 10. Beste Afghanen,

  Ok, het is nu wel duidelijk dat jullie ze haten lolllllllllllls plzz rustig aan. Hritiklover zegt dat ook Amerikanen niet goed zijn. Dit hoor ik wel vaker van afghanen, en ook dat Russen niet goed zijn etc etc. Maar mijn vraag is als iedereen jullie met rust laat, wat ook gebeurd is in de geschiedenis een paar keer, dan gaan jullie met elkaar vechten. Het is gewoon altijd ellende daar vrees ik.

 11. @hrithiklover

  jah he dat denk ik ook man zodat amerika superrieur lijkt en dat de taliban geld ontvangt echt dat denk ik ook

 12. @@ khan.
  hahaaaaaaaaaaa. wat grappig afghaans typen. volgens mij is iedereen hier afghaans.
  kolaghi khodahafez. marg bar taleb ha

 13. ik ben een hindoe maar ik hoop dat talibanen uit afghanistan verdwijnen.
  @ hritik. je hebt gelijk hritik

 14. als die vieze, stomme talibanen er niet waren, zaten we niet hier, we waren in ons eigen land. maar die stomme talibanen en die teroristen moeten ons land met rust laten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fuckinggggggg talibanennnn

 15. ik ben het helemaal mer sharukh_afghan meeens die talibanen moeten oprotten ga ff naar een ander land of verdwijn wat willen die talibanen maak zelf ff een nep land maar niet in afghanistan en trouwen ik ben afghan en jij ???(ik bedoel sharukh_afghan)hihi:):Pen ik vind het gaaf dat john naar afghanistan is gegaan.maar ik wouw eigelijk dat srk ging samen met jonh of met iemand anders maar ja doei dit was mijn mening.

 16. ras megie sharukh_afghan

  wat ik eigenlijk wil zeggen kan hier echt niet.
  maar wrm denken de meeste landen (NIET ALLE LANDEN) dat afghanistan een stadium is waar landen oorlog met elkaar kunnen voeren maar ze denken der niet eens bij dat afghanistan gewoon een normaal land is waar OOK MENSEN LEVEN en dat bijv. afghanistan ook een mooie geschiedenis heeft.
  Ik denk dat alle afghanen terug willen naar hun vaderland (ik wel tenminste).
  als afghanen echt van hun land houden weten ze van welke land de talib kwamen.(DUS NIET VAN AFGHANISTAN)

  khoda hafiz

 17. beste Afghanen jullie hebben allemaal gelijk!!!!!!
  niemand wil iets goeds doen voor ons land ze zijn er niet om te helpen maar om te stelen en vernitigen ze peroefiteren van de situatie van Afghanistan en ze willen ruzie steken tussen Afghanen>>>>>>>>amerikanen en taliban!!!
  ik haaaaaaaaaat amerikaanen en talibanen!
  IK HOOP DAT IN AFGHANISTAN OOIT VEREDE KOMT EN DAT ALLE TALIBENEN EN AMERIKAAN EN ALLE GENE DIE TEGEN AFGHANISTAN ZIJN DOOD GAAN OF ERGER!!!DAT HOOP IK VAN HART EN ZIL!!!!!
  WE HEEBEN ONZE LAND NIET MEER MAAR ONZE GOD WEL LATEN WE VAN HART BIEDEN DAT IN ONS LAND OOIT EN DAT WE OOIT IN ONS LAND GELUKKIG KUNNEN LEVEN!!!!!!!!

 18. beste Afghanen jullie hebben allemaal gelijk!!!!!!
  niemand wil iets goeds doen voor ons land ze zijn er niet om te helpen maar om te stelen en vernitigen ze peroefiteren van de situatie van Afghanistan en ze willen ruzie steken tussen Afghanen>>>>>>>>amerikanen en taliban!!!
  ik haaaaaaaaaat amerikaanen en talibanen!
  IK HOOP DAT IN AFGHANISTAN OOIT VEREDE KOMT EN DAT ALLE TALIBENEN EN AMERIKAAN EN ALLE GENE DIE TEGEN AFGHANISTAN ZIJN DOOD GAAN OF ERGER!!!DAT HOOP IK VAN HART EN ZIL!!!!!
  WE HEEBEN ONZE LAND NIET MEER MAAR ONZE GOD WEL LATEN WE VAN HART BIEDEN DAT IN ONS LAND OOIT EN DAT WE OOIT IN ONS LAND GELUKKIG KUNNEN LEVEN!!!!!!!!OOIT ZAL ALLE ONZE WENSEN UIT KOMEN!!!!!!!!

  ik wens alle afghannen en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel gelukkige leven en veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel moed!!!!!!!!
  DOSTET DARAM AZIZAM AFGHANISTAN JAN WA AFGHANANE AZIZ
  VEEEL GELUK DOEI GODAFEZESHOMA

 19. ja mensen ik ben ook afghaans.
  ik wens ook alle afghanen veel geluk.
  nou we wonen niet in ons eigen land maar overal waar we wonen, wens ik iedereen geluk.en ik hoop dat onze wensen uit komen. en maak je geen zorgen afghanen. alles komt goed. we gaan bidden dat de oorlog afloopt.
  @ kizz. jah jammer dat shahrukh niet naar afghanistan ging.
  Ik vind shahrukh en john op afghaans lijken. haha. khahar ha, biradar ha khodafez

 20. Alles komt good Afghanen.
  rustig aan.
  niet alleen julie, maar ik een hindoe, ga ook bidden dat het goed komt. Want hindoestanen en Afghanen hebben niet oorlog met elkaar en zijn juist heel bevriend.anders ging john niet naar afghanistan. doeii veel

 21. @kizz. sorry het was niet voor jou. het was voor srk fan
  byee
  @ srk fan. ik had het fout voor kizz gestuurd.
  bye

 22. het lijkt me erg ernstig wat afghanen voelen.
  ik ben turks en als zoiets met mij land was gebeurd, zou ik het ook zo vreselijk vinden.
  @ alle afghanen. julie hebben gelijk

 23. @ kizz.
  ja ik wil ook graag naar mijn vaderland.
  maar we hebben geen kans he?? die stomme oorlog.
  ik weet hoe het voelt.
  tu ham rast migi. maar ooit zal het goed komen. khodahafez

 24. @ srk_fan
  jij hebt gelijk ze moeten oprotten en wegwezen!!!!
  Ik vind het heel jammer dat ik niet in afghanistanm kan wonen want ik vraag altijd aan mijn vader hoe het daar altijd was enzo want zelf herinner ik me er weinig van.
  groetjes srk lover

  SP: het zou wel leuk zijn geweest als srk ook ging hihihi

 25. afghanistan had de mooiste geschiedenis vind ik.Maar ja de helft is gestolen en de andere helft is gebombardeerd.
  nog 1 ding niet alleen die talibe raziel hebben dingen gedaan maar ook mensen van ons buurland (buurland van afghanistan) ik hoop dat jullie deze begrijpen als jullie dit begrijpen snappen jullie me hele verhaal.

  $khoda hafiz$

 26. ik ben zelf en afhgans door taliban is mijn oom overleden en ik zag zelf dode mensen en vind ik verschrikelijk
  groetjes van farida

 27. Olalalalla enja kho hama afghan baramad, ok mardomakaye afghana eqa ke watane khoda dost daren chera inja shishten beren ba watane khod az watane khod defa konen,bekashen zada zada taliba ra,… agar e kar nametanen khay gapaye moft ham ziad nazanen ke mara khoshem nameyaya ….hahha—>!

 28. ik zie hier allemaal trotse afghanen zo als ik graag wil zien en horen shahrukh_afghan ik zou zeggen kom terug want taliban woord inshallah uitgeroeit en help mee en dat geld voor jullie alle afghannen

 29. trouwens john is cool ik was heel erg blij toe hij in afghanistan was ik baal alleen dat ik niet ben geweest

 30. @Afghan jani

  dus jij houd niet van afghanistan want hoe jij praat is echt meft.
  denk je dat wij niet willen gaan ofzo en wat moeten wij ermee of jij niet eens bent met wat wij zeggen.

 31. jah hoe kunnen wij nou met die talibanen gaan vechten??? wij zijn geen teroristen als die talibanen dat wij wapens hebben en mensen vermoorden. als wij dat konden, gingen we wel vechten. als wij dat kunnen, gaan we ook terug. maar die taliban padarnalat die kunnen wel mensen vermoorden en wapens gebruiken.
  En tenminst ik zelf, ik help arme mensen wel met geld. dat kan ik wel. maar gaan vechten, dat kan ik niet omdat ik een goeie afghaan ben, omdat ik geen mensen vermoord en wapens gebruik..@ afghan jani. het is heel iets doms wat jij zegt. maak de naam van een afghaans tenminst niet kapot. wil je soms dat mensen in hen eentje tegen talib karate gaan doen ofzo. tuhhhh. ma harfaye moft namezanem. ma ghape rasta meghem

 32. En we willen wel vechten maar het lukt ons niet.
  die talibanen hebben wapens enzo. en ze vermoorden mensen.
  denk je dat een afghaan dat kan doen????? neeeeeeeee.

 33. afghan, helloooo
  ma afghanistan dost darem kho, monta gapye baz afghana ke mezanan jaye ra namegera ma ora khosh nadarem, sooo famedi qandolak, ma kho garche ba dari ham noshta karda bodem!

 34. afghan jani weet je wat je zegt?????
  als je iemand dood dat wel niet zeggen dat je van je land houdt(als je wet wat ik bedoel)!!!

  kizz je hebt gelijk!!!!!!!!!!!

 35. naja ik ben ook afghaan weetje dat afghanistan en india de twee mooiste landen zijn in de bergen van afghanistan kun je gou en robijnen vinden en kabul de hartje van afghanistan ik woon in nederland en voel me klote ik vraag me af hoe mensen in afghanistan zich voelen midden in die fucking oorlog fuck talibanen
  ik geloof dat het snel goed komt en dat ik naar me famieli kan gaan

 36. @afghani jan

  toe khe chor astie ja ne.
  wat je allemaal zegt klinkt echt raar.
  en wat praat je met qandolak enzo wil je zeggen dat je alles weet ofzo.
  toe ki astie ke sare mamlakatet defa konie.

  ps:ga jij dan naar afganistan ga kickboxen daar.Ik weet zkr je slaat ze allemaal in elkaar 😛

 37. maar wat ik wil zeggen is, iedereen heeft gelijk dat talibanen, enzo allemaal slecht zijn.
  maar ik had paar maanden geleden op tv gehoord, dat in afghanistan oorlog was tussen suniten en shieten. wij wonen in nederland tussen verschillende geloven en we discrimineren niet. maar ik vind raar dat daar mensen tussen een klein verschil geloof oorlog gaan voeren. Mensen we zijn allemaal mensen waarom gaan mensen om geloof oorlog voeren?? en sunieten en shieten ze zijn allebij moslim. gelukkig begrijpen de meeste wel dat het niet goed is om over zulke dingen oorlog te voeren. ik wou dat in afghanistan ook een site was, dat mensen dit konden lezen. maar er zijn in afgh ook mensen die niet over zulke dingen discrimineren. alleen dat domme mensen die doen dat. maar amerikanen enzo die helpen onze land niet, maar veroveren en dat doen de talibanen ook.

 38. maar die talibanen, mardome afghana ke bichaara va awara kardan. en nu gaan ze john bedrijgen. een hindoe. maar die kans krijgen ze niet.
  Maar wat wij allemaal hier zeggen, helpt toch niet. wat wij moeten doen dat oorlog afloopt weet ik ook niet eigenlijk. maar ik ben wel blij dat we tenminst onze mening kunnen zeggen.en ik ben heel blij dat de meeste afghanen goeie mening hebben.

 39. soow lekr alle afghanis bij elkaar!!!
  laat je hart maar spreken:P!!hahah lol
  sry

  ps: I hate taliban 2.and I know 2 who they are

 40. @afghani jan

  was ook niet erg heel erg grappig bedoeld(behalve paar stukjes).
  maar wat ik heb gezegd heb is wel waar hoor.(dat weet je zelf ook wel.)

  HAPPY NEWYEAR ALVAST FROM KIZZ HAHAHAA :p :p

 41. ik ben niet opgegroeid in afghanistan ik ben geboren in een europese land . Meestal zeggen ze ja die komt van die land die draagt korte kleren en al die gaat alleen naar buiten……die kent niet hoe erg in afghanistan is…..maar ik ben niet zo ik hoe nog steeds van mijn land ook al is die niet mijn geborte land maar toch .ik heb veel contact met mijn familie. Maar ik moet welerlijk zijn ik vind dat afghse mensen soms heel dom kunnen zijn zoals taliban ale land zijn al ver hebben al mooi gebauwen sporters voor voetbal en aleerleij sport . Maar afghanistan..zij zijn nog prsis kinderenvechten dan terug vechten…Ik ben echt teleurgested….

 42. jajaaj als er wat met john sou gebeuren he wojooooowwww k werd kk gek het is tenslotte wel mijn man:D:D:D

 43. wow alle afhanen bij elkaar sheee dit is echt leuk ik heb naar iedereen geluistered en vind dat se alle maal gelijk hebben het is tenslotte ons land en we moetsen een keertje alles op seggen dat op ons afkomt we hebben heel lang gewacht om ons gevoelnes uit te praten en eindeljk gebeurt het ik ben echt heel trots op jullie alle maal ik wil geen namen noemen want anders gaat het nog jaren duren en ik ben self afghaan maar ik moet seggen dat ons volk echt behoorljok dom zijn ze vechten overal om praten over mensen waar se hele niets over weten en ik haat voor al mensen die niet eens meisjes in europa nog wel buiten laten en denken dat mensen over se praten en sommige maken echt een heel groot verschil tussen meisje en jongen ik vind echt dat ik het gestopt moet worden. laat je horen als je er iets van vind.

  XxX-payel**

  P.C. BEN EChT HEEL TROTS OP JULLIE EN ONS LAND.
  AFGHANISTAN ZINDABAD

 44. @ Payel.
  ja je hebt eigenlijk gelijk. ik ben een jongen . maar ik vind het wel raar dat jongens meer mogen dan meisjes. en dat heel veel mensen over meisjes gaan praten enzo. ik vind dat alles wat jongens mogen,meisjes dat ook mogen. maar ik wil echt NIET dat het afghaanse cultuur zo word dat de meisjes vriendjes hebben en dat de jongens vrindinnen. of alchol drinken.maar het moet ook niet echt streng worden dat meisjes bijna niks mogen maar over de meisjes weet ik weinig want ik ben zelf een jongen en ik heb geen zussen helaas, en ik mag zelf heel weinig van mijn ouders.ik mocht geen eens met meisjes uit school teveel praten. maar als je echt een jongen of een meisje leuk vind, ga dan handvragen van de ouders en niet vriendjes en vriendinnen worden. als je te jong voor bent, blijf dan maar afwachten.want als je vriend of vriendin mee wordt, is de kans dat je in problemen komt of is de kans dat hij of zij met gaat playen. maar als die echt van je houd, komt hij wel handvragen. oo ja meisjes mogen dat bij ons niet.maar wat ik wil, is wat jongens mogen, meisjes dat ook van de ouders mogen. maar dit was mijn mening. ik hoop dat menzen die wel vriendjes of vriendinnen hebben, het niet stom vinden want iedereen mag zelf weten.

 45. nee welke??? (hritiklover)

  er is ook zo’n film in nederland opgenomen.
  ze zeggen dat die ook leuk is maar kedam film bedoel jij?

  ciau/khodafez/dag hahaha 😛 😛

 46. shahrukh_afghan

  dat is echt zo afghanen maken meestal verschil tussen jongens en meisjes maar vroeger was anders.(ze zeiden dat er helemaal geen verschil was ok niet zo erg als nu maar sinds oorlog is er heel veel veranderd)
  ok je hebt wel gelijk van dat vriend en vriendinnetje gedoe.
  maar is echt niet leuk dat verschil ik heb er zoveel ruzie om gemaakt 😛 als of dat helpt hahaa………………maar ja zo is het nou eenmaal.

  sorry mensen dat ik dit nu ga zeggen maaaaaaaar….. I hate Karzei (ofzo)
  want hij doet nix vind wel raar dat mensen bij met hem zijn….!

 47. kodam felm? ne ma kho nadidom.
  aghe jaleb hast kho ba ma ham boghoo ke sayl konem.khodafez

 48. Ha Kizz. Tu kho rast mighi. ba nazare ma harchizi ke bachaha mekonan, dokhtar ha ham kho bayad ejaza dashta bashan bokonan. Ama dokhtarhaye afghana ka ma mibinom, bishtareshan bisyar sanghin, va gehoorzaam hastan. Kho dokhtar amuto khob ast. tanha bisiyar kam aghe kharab dokhtar da afghan ha dashta bashem. het is wel waar dat afghaanse jongens meer mogen das wel vervelend. ama kheili az bachaha hastan dat ze van hun ouders niet veel mogen. en niet ruzie maken haha het helpt toch niet kizz. khei khodafez. groetjes van Wahid. ik bedoel mijn echte naam is wahid.

 49. shahrukh_afghan ik weet het ook niet hoe da heet want ik heb de reclame op tv gezien het is een echt leuke film en heeft ook leuke liedjes in 2007 komt het op cinema in europa!!!!
  shahrukh_afghan kijk je naar ariana tv en ariana Afghanistan tv of iranse tv?????
  de reclame er van heb ik op omede-irantv gezien

 50. ik ken alleen die in nederland opgenomen is hihihi, heb hem nog niet gezien, maar om eerlijk te zijn vind ik bollywood films wel boeiender dan afghaanse films. dat is mijn mening wie is er met mij eens?

 51. maar afghanen zijn ook weer zeg maar net begonnen met filmen maken sind oorlog.
  maar ik weet zkr dat ze er echt goed in gaan worden.

  Afghanen zijn slim!!

 52. @ hritiklover. ja ik kijk ook naar ariana en ook naar iraanse tv. ik weet nu wel welke film je bedoelt. het meisje is wel knap.
  @ srk lover. ja eerlijk gezegt ik vind hindoestaanse filmen ook wel leuker.
  maar een afghaanse film heet: barbad rafta. ik vond dat film net zo goed als hindoestaanse filmen en ook film qhanoon.

 53. @ kizz.
  je hebt echt gelijkkkk. als de oorlog niet was, konden wij ook hele goeie filmen maken. afghanen zijn niet alleen slim maar ook heel knap. haha. maar die film barbad rafta moet je echt zien.
  byee

 54. shahrukh_afghan ik bedoel een andere film da’s in america op genomen en het gaat over jongeren in america en europa da’s mooier dan barbad rafta ze dragen moderne kleren geen hoofddoek die meisje draagt korte rokjes enzo
  afghanen zijn inderdat veeeeeeeeeel slim

 55. shahrukh_afghan ik bedoel een andere film da’s in america op genomen en het gaat over jongeren in america en europa da’s mooier dan barbad rafta ze dragen moderne kleren geen hoofddoek die meisje draagt korte rokjes enzo
  afghanen zijn inderdat veeeeeeeeeel slim
  wie kijkt naar heena

 56. @ hritiklover.
  ik kijk naar heena. het is een leuke serie. maar ik heb wel medelijding met heena.

 57. zijn de afghaanse meisjes net zo knap als shreya saran?
  en over die serie heena. als het een hindoestaanse serie isheb ik die al heel lang geleden gezien
  @ payel. er zijn mensen die streng zijn en de andere minder streng. dus iedereen mag zelf weten. en niet met dom en zo schelden. op een normale manier kan je ook je mening geven. en verder bemoei ik er niet mee
  @ shahrukh_afghan. ik vind ook dat alles gelijk moet zijn tussen meisjes en de jongens.
  maar zo ver is het al niet. maar iedereen mag zelf weten. je hebt wel goeie meningen overal als ik kijk
  @ kizz. jij hebt ook goeie meningen
  @ srk lover. ik heb nog nooit afganse filmen gezien. ik weet niet of ze leuker of minder leuker dan hindoestaanse filmen zijn
  maar heb je film shukriya gezien?? ik vind die meisje echt knap. die film is wel van paar jaren geleden. maar das mijn smaak misschien vinden andere shreya niet knap.

  doeiii groeten van Janan

 58. @Janan

  nee ik heb hem niet gezien ik kijk wel maar ik vind bijna alle actrices wel mooi.

  @hrithiklover

  ik kijk ook heena echt die sameer moet een schop tegen zijn kont krijgen. maar de serie heb ik al gezien, dus ik weet hoe het afloopt.

 59. Janan Afghaanse meisjes zijn veeeeeeeeel mooier dan hindoestanse meisjes mijn tante’s zijn heeeeeeeeel mooi mijn nichten ook alle afghaanse meisjes zijn mooi dus ik ook !!!!shahrukh_afghan ik heb ook medeleiding met heena en ik haat mannen zo als Samir!!!!!!

 60. @ Janan bedankt dat je mijn meningen goed vind
  ik vind de joune ook goed.
  wel grappig dat alles jij goed vind ik ook goed vind
  en shreya saran ken ik ook. She’s een girl uit mijn dromen en film shukriya heb ik ook gezien. maar jammer genoeg dat ze niet echt populair is geworden. maar dat komt nog wel. maar ik vond film shukriya heel grappig ook hahaaaa. aftab deed heel grappig
  bye

 61. Ik ben zelf ook afghaan
  en ik haat die talibanen egt heel erg ze maken ons land steeds meer kapot!!!Ze moeten Oprotte!!!
  xxxx afg girl zinat

  Taliban-e *sak* ko bogoran !!!

 62. @ hritiklover
  hahaaaaa hoe zit je dan eruit meid?
  ik geloof wel dat afganistanse meisjes knap zijn want de knapste meisjes uit onze school zijn de afganen.
  eentje is heel knap ze is bruin, lange steile zwart haar, grote donkerbruine ogen, mooie lichaam
  maar ze is al verloffd. oo neeejjjjjjj goddddd
  maar er zijn ook hele knappe hindoestaanse meisjes. maar ik kan niet kiezen tussen of afghanistanse of hindoestanse maisjes knapper zijn. allebeij zijn mooi((de meeste))maar ik vind geen een meisje afganis, hindo, weet ik veel knapper dan shreya. ik hoop dat ik iemand vind die op haar lijkt dag hritiklover
  @ shahrukh_afghan
  jaaaa ik vond die film ook grappig
  ik d8 dat ik de enige was die zo gek op die meisje was maar nu als ik jou zie ohhhhhhh
  maar volgens mij bent je afganistans ik ben hindostaans maar ik heb wel hoop afghanse vrienden en vriendinnen. (( ik bedoel gewone vriendinnen die met me praten niet echt playen ofzo)) dag kerel

 63. ik was er op deze topic een tijdje niet ,Maar ik heb alle meningen gelezen en ik vindt se allemaal echt heel goed. ja ik kijk ook ariana en heena ik haat ok die sameer maar ik begrijp hem ook wel. die film wat iedereen bedoelt die wil ik ook sien die lijkt me echt leuk ik heb een paar maanden geleden de reclame gesien en trouwens @@jahan je hebt gelijk elke cultuur is anders maar ik wou dat die van ons ietsjes aan gepast werd

  XxX-payel**

  P.C. ALLE MENING ZIJN ECHT TOP DIT TOPIC IS ECHT IETS VOOR AFGHANEN

 64. Janan ik zie er normaal uit meeste afghanen zijn bruin maar ik ben niet bruin
  Afghaanse jonens zijn ook mooi en hindoestanse ook voor al hrithik!!!!
  “weer school”
  dag allemaan !!

 65. payel ik vind ook meeste meningen goed echt top bv van jou,Janan ,shahrukh_afghan,srklover,kizz,sommeyah …………sorry da ik het ga zeggen maar die van Afghan jani vind ik een beetje raar!!!!!
  en trawens ik heb iets voor SRK fans
  iederen weet dat SRK niet van afghanistan is maar er zijn heel veel afghanse jongens die op hem lijkt voor al mijn neef(niet echt mijn neef een familie ) hij lijk echt op srk!!!!!!

 66. @ Janan
  hi Janan
  je vroeg of wlke sterren ik het leukst vind
  van de meisjes vind ik ayesha takia, shreya saran, kareena en rani heel leuk
  en van de jongens SHAHRUKH zekrrrrrr en Hritik, Akshay kumar ook.
  en mijn lievelingst filmen zijn alle filmen van SRK. verder ik denk niet dat ik op deze site meer kom omdat de meeste mensen mijn meningen zo erg vinden haha. soms ben ik flauw maar ik ben niet onrechtvaardig en ik kan met alle volken opschieten alleen maar als ze goeie mensen zijn. dus het maakt niks uit welke land ze vandaan komen.
  maar jah normaal gesproken, als echt ook in mijn dagelijkse leven geef ik ook altijd mijn meningen. HELEBOEL vinden het heel goed en sommige vinden het heel stom.dat is eigenlijk heel logisch Maar ja ik ga de nieuws wel lezen maar ik ga niet meningen geven want of ik meningen geef, of niet, gebeurt er toch niks. en schelden, dat heb ik ook gedaan jongen.maar jah je weet wel waarom ik schold ik vond niet leuk als mensen over mijn volk op zo’n vieze manier gingen praten. en bedankt dat je altijd mijn meningen respecteerde. en ik wens je geluk maar ik kan mijn msn niet geven want dat wil ik niet. dag jongen en veel su6 met die shreya saran he? je vind zeker wel een meisje die op haar lijkt. alles komt goed alleen maar als je goeie hart hebt.

 67. I love heena zo een leuke serie gewoon!

  mijn tante heeft heena in rusland gezien en ze zei dat heena met akram gaat trouwen en dan een jongetje krijgt maar akram gaat ook slecht worden echt zielig voor heena.

  khodafez allemaal.

 68. shahrukh_afghan
  ik vind dat jammar dat je geen meningen gaat schrijven want ik vond ze goed ik weet dat je boos bent maar ja ik kan er nieks aan doen en ik hoop dat je niet boos bent op mij!!!!!
  ik ga ook weinig meningen schrijven want de school begint en heb geen tijd moet veeeeel leren!

 69. @ shahrukh_afghan
  Hey kerel what happend??
  vergeet je je vriend?
  Je was super aardig en goeie mens. ik ben benieuwd of je als echt ook zo bent
  ik wens jou ook veel geluk man en je vind heus wel een ayesha takia
  want die shreya is van mij haha geintje
  jammer dat je niet meet meningen schrijft
  veel su6 he met leven enzo
  dagg wahid
  ik had je naam wel geleerd he goodbye

 70. @ Hritiklover
  Yes maar witte meisjes zijn ook knap vind ik. ((prachtig))
  maar ze moeten mooi wit zijn. niet spierwit zoals europeanen
  Maar ik was op een afghanse meisje. zij was bruin. maar ze is getrouwd met een ander. ze zat bij mij op school al 5 jaren. en ik was zo dom dat ik haar niks had gevragen. ik was bang want haar familie waren te streng maar ja bye bye. en wat voor jongens vind jij knap?

 71. Janan ik vind het jammar dat je geliefde getrouwd is met iemand anders dat zou van binnen heel pijn doen,maar ik wens je veel geluk in de liefde!!!
  ik ben niet zoals europeanen ik ben gewoon wit!
  je hebt een moielijke vraag gestelt ik kan er niet op antewoorden want ik weet het niet IK VIND UITERLIJK VAN IEMAND NIET BELANGRIJK MAAR IK VIND INEERLIJK BELANGRIJK!!!!maar toch vind ik jongens mooi die lichtbruin of wit zijn met zwaart haar zoals bij hrithik of srk, bruine ogen net als srk of groene ogen net als hrithik
  lang en gespierd maar niet TE veel gespierd met een goei hart!!!

 72. @ Hritiklover
  bedankt dat je zo mij troost meisje
  Ja maar het was heel moeilijk voor mij ik had meer dan 1 maand niet gedronken en geslapen en ik had zelfs gehuild
  Ik kan nooit meer op een andere meisje verliefd worden ik weet het zeker.
  ik was al 4 jaren op haar en ik blijf op haar ook al is ze getrouwd
  wat jammer is, is dat afghanse meisjes alleen maar met afg mogen
  ik ben hindoestaans maar ik ben lichtbruin, zwarte haar, grote lichtbruine ogen en ik ebn moslim

 73. janan een beetje klein zijn is beter dan lang want ik ben zelf langer dan mijn leeftijd en als ik opbezoek ga ergens (bv in offerfeest)dan beginen de vrouwen te zeggen dat ik al volwassenen ben en blaablabablablablablabla maar ik vind dat heel vervelend!!!!en ik heb lange bruine haren en grote donker groene ogen en tijdens vakantie ben ik naar afghanistan gewest en allemijn familieleden zijn bruin en ze zegden tegen mij dat ik geen afghaan ben en dat vond ik ook vervelevd
  Doei

 74. aahh echt waar janan heb echt medelijden met je trouwens hoe oud is die meisje en hoe ben je er achter gekomen dat ze is verloofd.

  ps:ik vind het echt zielig voor je,maar je vind er wel nog 1 ooit.

  bye..

 75. @ kizz ik was 16 toen ik haar leerde kennen van school. ik zat een jaartje bij haar in de klas en toen werd ik verliedf op haar. ze was heel mooi en vrolijk meisje. na een jaar ging zij naar andere school.2 jaren had ik haar niet gezien. maar toen ging ik op haar school. maar ik zat in een andere klas. ze was ouder geworden en mooier nog ook. ze wist niet dat ik haar leuk vond en ik ook niet van haar. ik wou het niet laten merken omdat mijn ouders heel erg te streng voor zijn en haar ouders nog erger. dus ik durfde niet naar haar toe te stappen. op een dag zei ik hoi tegen haar. ik dacht dat ze boos keek. maar ze zei met een mooie glimlach hoi terug en ging met mij praten. ze keek mij heel leuk aan. maar ik durfde haar niks te vragen. ik had het gevoel dat zij mij ook wel leuk vind. ze ging wel met jongens om. ((gewoon praten niet vriend ofzo)) ze was niet een slechte meisje maar een hele goeie. en ik ging ook met meisjes om. maar mijn hart was voor haar. ik zat dus weer 1 jaar op haar school en toen moest ik weg van die school ik had diploma gehaald. en toen wou ik handvragen maar ik hoorde dat ze verloofd is met een jongen uit amerika. ook al ben ik een hindoe maar ik was wel knap en ik was moslim. en mijn ouders vonden het goed om met haar te trouwen. maar ik ben niet erachter gekomen waarom ze verloofd is. want zij hield ook heel erg van mij dat heb ik gehoord van heel veel mensen. toen ik haar leerde kennen was ik 16 en zij 14. en nu ben ik 21 en zij 19. en dit is mijn verhaal. dagg

 76. ik denk dat het van haar ouders niet mocht omdat ik hindoe was want toen gingen alle mensen verhalen verzinnen van ja ze heeft met een hindoestaans getrouwd, en ze zijn zeker vriendjes en vriendin geworden…. al dat mensen gedoe he??

 77. @ hritiklover
  haha wouu je bent wel knap meisje. net aishwarya groene ogen, lange haar
  maar die meisje die ik leuk vond was lichtbruin, grote bruine ogen, lange zwarte steile haar
  en ze kon heel mooi lachennn
  echt een mooie lichaam had ze.
  kareena kapoors lichaam had ze en ze leek precies op shreya saran en een beetje op ayesha takia. maar meer shreya
  daarom vind ik shreya zo leukk. en ze was wel een goeie meisje maar ze deed soms wel heel chagrijnig als je haar plaagde
  ga op http://www.indiafm.com en zoek film shukriya, dan zie je haar foto’s van shreya bedoel ik.
  maar witte meisjes zijn ook mooi haha.

 78. @ hritiklover
  hindoes en afghanen vinden meestal wit mooi en je hebt dus mazzel
  wacht maar af er komen zoveel handvragen hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik kom ook!!!
  geintjeeeeeeee
  niet boos worden he?? ik pest meisje zo vaakk

 79. @@@@ Janan
  ohhh wat vervelend
  maar ja er zijn er zoveel in de wereld die zo zijn
  maar blijf maar dromen want ooit vind je wel een andere
  veel suc66 en ik wens je geluk
  hoe kwam dat, dat ze verloofd werd?
  groet V Pria

 80. ohw ok janan maar ik denk echt niet dat het is doorgegaan van trouwen enzo.
  dat begrijp ik wel he als je 5 jaar op iemand bent en die gene dan verloofd is dat je niet zo snel verliefd wordt op ander maar ik weet echt zeker dat je ooit nog 1 meisje gaat tegenkomen waar je meschien een mooi toekomst mee gaat hebben.

  ciau XX

 81. janan ik heb shukriya algezien en ik vind dat meisje echt mooi en weet of shreya nog films heeft want ik kan alleen shukriya van haar ik wil nog films van haar
  janan hahahaaaa ik ben nog 15 en ik moet nog 3jaar naar school en dan nog 5 stderen darna trouwen of zo

 82. @ hritiklover
  ahaha PUBER!!!!
  geintjeee
  leukkk wat doe je?? havo of vwo?? of mavo??
  ik deed havo en nu ben ik op hogeschool en ik studeer voor businnes om later een auto- bedrijf te hebben
  maar ja ik ga pas als hogeschool klaar is trouwen. ik hoef niet veel te studeren. met business hoef je niet te veel leren. alleen maar als je goed in wiskunde bent. byee schatebout

 83. janan ik heb net je verhaal gelezen en ik vond heel erg wat er gebeurdt is het echt jammar zo zit het leven in elkaar en we vinden het heel erg dat zo dingen gebeuren maar dat maakt het leven juist leuk en voor liefde altijd moeite doen anders verlies je het!!

  (toen ik je verhaal las begon ik bijna te huilen want in het echt heb ik nog nooit zoeen verhaal van iemand gehoord alleen in de films of sprookjes maar vaandag de echte verhaal van iemand en dat ook een jongen gelezen!!!!!!!!!!je zouw ooit je liefde terug krijgen want elke echte liefde heeft een HAPPY EIND)

 84. @ hritiklover
  hmm ja ik heb niks met haar gedaan. ik bedoel zoenen enzo.
  na dat ik hoorde dat ze verloofd werd, probeerde ik haar te vergeten. ik heb een vriendin waar ik alles aan vertel. (( gewone vriendin)) niet liefde.maar al dat stomme mensen rodellen van jahhh julie hebben liefde met elkaar want julie gaan zo vaak met elkaar. maar het is echt niet zo.we gaan op een heel normale manier met elkaar om. toen dat meisje die ik leuk vond verloofd was, had ik al mijn zorgen aan mijn beste vriendin verteld.zij wist wat mijn probleem was en aan andere mensen liet ik het niet zien wat ik voelde. ik deed of er niks aan de hand was. dus het leek net of het een neppe liefde was. maar ja je kan binnen het hart van iemand niet zien wat iemand voelt. doeii

 85. @ hritiklover

  haar naam was Parisa. en hoe heet jij als echt?? hritiklover???
  haha. je lijkt mij een hele aardige meisje
  ik hoop als je als echt ook zo bent
  en ik hoop dat je iemand vind die op hritik lijk

 86. janan doe LATIJNS!!in belgie is latijns de hoogste nivou!als je latijns doet dan moet je niet hoogschool doen zo mag je direkt uiniversiteit doen 7of5 en als ik mijn diplom heb kan ik studeren voor dokter,enjenuir,rechter……ik wil later rechter worden maar mijn ouders willen dat ik een dokter word!!
  woon je in belgie???????????????
  janan hhhh ben je dan nooit puber gewest!!grapje

 87. JANAN IK HEET DINA!!en bedank en ik ben in het echt ook heel aardig al zeg ik het zelf maar ja iemand moet het zeggenhihihiiiiiiii
  doeiiiiiiiiii

 88. Woon je in Belgie??
  ik woon in Nederland
  ik ben ook wel aardig. alleen maar tegen aardige mensen. en tegen stomme mensen ben ik niet aardig. ik doe ze niks, maar ik ga ook niet aardig doen
  ik ben dol op auto’s. dus ik wil een compagnie van de modernste auto’s en de luxe auto’s
  ja rechter en dokter is ook wel goed.
  maar voor mijn ouders maakt het niet uit wat ik later word want mijn vader is genoeg rijk. het hindoestaanse biscoop in Denhaag is van mijn vader. dus daarom zie ik meteen al het nieuwe filmen.

 89. janan ja ik woon in beldie mijn ouders zijn ook genoeg rijk maar ze willen dat ik dokter word ze zeggen dat in afghanistan weinig dokter zijn dus daarom!!!!
  als ik later dokter word dan ga ik naar afghanistan en maak ik een heeeeeeeeeeeeelgrote kinder ziekenhuis met heeelveeeeeeeel luxe aparaten alles er op en er aan de mooiste de grootste en de luxste ziekenhuis luxe der werld en in mijn zieken huis mogen alleen arme kindjes!!!!!!!

  DoeIIIIIIIIIIIIxxxxxxxxxxx

 90. @ hritiklover
  oo wat aardig
  waarom woon je in Belgie??
  ik ben ook daar geweest het is een hele lelijke land. nederland is veel mooier. maar ja blijf maar ergens wonen waar je gelukkig bent.
  blijf je dan je hele leven in belgie wonen??
  ik weet niet waar ik later ga wonen. misschien blijf ik in nl. doeg xxxxxxx

 91. janan ik wil later naar afghanistan,india en pakistan gaan en daar kinder ziekenhuizen maken en ik wil later in afghanistan wonen!!!!!!
  hhhhh ik vind belgie ook lelijk ik wil liever in italie wonen en ik vind italieans een heel mooie taal en ik volg een italiense les!!
  ik spreek pashto,dari,farsi,nederlands,frans,engels,indische,een beetje latijns(latijns volg ik op school) en ben italiens aan leren!!!!!!!
  walke talen spreek je!!!
  wie is je favoriete zanger(s)!!!!!

 92. @ hritiklover Ik spreek nederlands en hindi en engels en beetje frans. en ik ga later naar amerika of new zeeland of australie of india

  bye
  @pria tnxxx

 93. Ik vind van zangeressen udit narayan en soni nighan heel leuk
  en van zangeressen alka en shreya ghosal en sunidhi chauhan.
  en ik ben dol op liedje jadoo hai nasha hai
  en nog heel veellll
  en jij??

 94. hoe komt dat, dat je zoveel talen kan spreken??
  en je bent pas 15
  wat is je lievelingst film en wie van de actrices vind je leuk?? @@ hritiklover
  maaar afghanistan is oorlog en wil je nog wel daar wonen??
  ik ga in de zomer naar india. ik ga familie bezoeken
  ga je mee? haha

 95. janan ik spreek pashto omdat mijn vader pashto talig is,dari is mijn moeder taal,farsi omdat ik vroger in iran woonde,nederlands omdat ik in belgie woon,frans is de tweede taal van belgie dus op school geleerd engels ook,latijns omdat ik latijns doe,indisch omdat ik heeeeeeeeeelveeeeeeeeeeeel naar hindische films kijk en mijn beste vriendin is van india en italiens omdat ik het een heeeel mooie taal vind daarom wil ik het leren!!
  heeeeee man ik vind ook jadoo hai nasha hai
  leuk,mere mebooba(van pardes)en alle liedjes van de films van mijn schatje>>>HRITHIK!!!!
  ik vind soni nighan ,komar,alka,lata en afghaanse farhad darya,hamad zaher ,nagma,nazia iqbal……….(bijna alle afgaaanse vind ik leuk),irans afshin,mansour,arash,andy!!!!!!!!!!!!!
  janan hahaah ik wil best mee!geintje!
  doeiiii

 96. @ hritiklover
  ooo ik ken afghaanse zangers niet
  welke afkomst van afghanistan ben je??
  kabul?? ik ga veel met kaboelish om en ze kunnen allemaal urdu
  en ik heb wel een beetje afghaans geleerd. alleen maar makkelijke woordjes
  en heb je zus en broers?? wat voor meisje ben je?? rustig?? of druk?? haha
  Ik toen ik op middelbare zat, was nog heel drukk!! ik maakte de leraren gek. ik was bekend voor de leraren. maar toch vonden ze me wel leuk. ik maakte zovaak geintjes met ze.maar ik praatte niet veel. alleen maar geintjes uithalen en gek tegen de leraren doen
  maar nu ben ik stil geworden. hah het komt doordat de puberteid over is. ik praat niet veel en ik ben niet nieuwsgierig. en ik kan niet echt snel met mensen vrienden worden haha.
  en ik begin ook nooit met vrienden maken. alleen als mensen dat doen, doe ik het ook. maar ik weet niet waarom ik met jou nu zo snel bevriend ben geworden. doeii

 97. janan ik heb in die tweedagen echt heeel druk gehad controletoets wiskunde en frans en vaandag heb ik de resultaat van frans gekrijgen en het was goed!!
  janan ik ben niet van kabul,maar mijn grootouders wonen in kabul!ik heb een broer en een zus en ik hou heeeeeeelveeeeeeeel van mijn broer! ik ben normaal niet te druk en ook niet te rustig(stil)!!maar in de klas ben ik heeel stil en hel braaf!
  ik maak ook niet te snel vrienden alleen jouw!
  kan je echt een beetje afghaans??
  en bedankt!
  doeiiiiiixxxxxxxxDina

 98. salam dina.
  chitor astie?? azizem hahaaa. verder weet ik niks. wel een paar scheldwoorden heb ik van de afghaanse jongens geleerd((sorry)) maar jah zo zijn jongens. ((rare geintjes uithalen))
  ja ik weet dat je druk hebt
  wat leuk dat je zussen en broers hebt
  ik ben het enigste kind
  ik wou heel graag een zus of een zusje. want zussen houden heel erg van hun broers heb ik gehoord.
  en heb je jongen uit je dromen al gezien?? of droom je nog dat hij komt??
  xxxxxxxxxxx Janan

 99. janan salaam man khoob astam to chetor asti janan hahaha ik geloof wel in echte liefde maar nee hoor heb hem niet gezien en ik droom ook niet er over toch nu niet ik wil nu studeren,lol maken en gelukkig zijn…..liefde komt later wel maar NIET NU!!!!!eerst wel ik mijn dromen waar maken en dan pas liefde!!
  janan films als vivaha,k3g,kaho na pyar hai,main hoon naa,koila,koi mil gaya,fiza,krrish,dhoom2,kank,fida,fanaa,Aap Mujhe Achche Lagne Lage ,Mujhe se Dosti Karoge,Mission Kashmir , Dil To Pagal Hai,Karan Arjun,Pardes,Duplicate ,Kuch Kuch Hota Hai ,Har Dil Jo Pyaar Karega,The Hero ,Chori Chori Chupke Chupke,Farz,Dillagi,Dil Ne Jise Apna Kahaa,Kal Ho Naa Ho,Pyaar Diwana Hota Hai,Mehandi ,Chalte Chalte,Maine Pyar Kiya ,Sanam Bewafa,nieuwe andaaz ,Hum Dil De Chuke Sanam ,Lucky – No Time For Love,Hum Tumhare Hain Sanam die zijn mijn favoriete!!
  rani,Juhi Chawla,Preity Zinta,Madhuri Dixit,amisha patel,Divya Bharti,Karisma Kapoor,Raveena Tandon,Sridevi,Simone Singh>>heena zijn mijn schatjes
  en walke films vind je??
  janan hoe heet je

 100. @@ Dina / hritiklover
  ik heet ln echt gewoon Janan. en je spreekt het uit als Jenan. j van film jaane-man. haha. met mij gaat het normaal. ik zeg nooit dat het met me goed gaat en ik zeg ook nooit dat het slecht gaat. ik ben altijd normaal. mijn lievelingst filmen zijn KAHO NAA PYAAR HAI, SHUKRIYA, K3G, KAL HO NA HO, YAADEIN, MEIN PREM KI DIWANI HOON, MASTI, ISHQ VISHQ, FIDA, TERE NAAM, HUM DILDE CHUKE SANAM,DILWALE DULHANIYY LEYAYENGE, MOHABBATEIN,KUCH KUCH HOTA HAI, TUMKO NAA BHUL NA PAYEENGE
  en heel goed van je dat je niet aan zulke dingen denkt. ik bedoel liefde. blijf zo door.
  maar ik weet ook niet iedereen is anders. over liefde kan ik niks zeggen. ik ben er ook van af. maar jij bent nog te jong hiervoor. en als je ooit verliefd bent geworden, ga niet stoer doen dat die vent jou leuk zal vinden. blijf gewoon jezelf en probeer hem te vergeten. fantaseer niet veel over hem want dan word het leifde voor altijd. gewoon uit de beurt blijven. want ik deed ook zo vaak stoer tegen dat meisje haha en ik fantaseerde vaak alles over mij en haar maar toch is ze nu van een andere. maar ik ga met een hindoestaans meisje trouwen denk ik.dat willen mijn ouders
  doeii Dina xxx

 101. OOOOH MOOIE NAAM JANAN!!!!!!!!!WIE VIND JE LEUK VAN JONGENS??
  IK VIND HRITHIK ZEKER LEUK,SRK,SALMAAN,AKSHY,……….

 102. @ Dina
  hahaa bedankt. jou naam is ook mooi hoor. ik vind van jongen shahrukh, salman, akshay kumar, hritik, John abrahim heel leuk
  en van meisjes rani, kareena, shriya, amrita rao, aishwarya,kajol heel leuk. bijna alle meisjes haha. op welke bollywoodster lijk je? ik hoop kareena want dan vind je zeker wel een hritik.ik ga het niet zeggen op welke ik lijk want dan word iedereen boos op mij en dan zeggen ze dat ik opschep. haha

 103. @ hritiklover
  hahaaaaa. als je john abrahim en salman khan met elkaar mengt, dan is dat Janan. bye darling

 104. Ik vind kareena en hritik echt wel een leuke stelletjes. en srk en kajol. en salman met aishwarya. maar ze hebben geen nieuwe filmen met elkaar. alleen hritik en kareena wel. en dat film komt na paar maanden uit in biscoop.het heet kismat talkies

 105. john abraham en salman doorelkaar ik weet niet hoe dat gaat lijken.(hahaha 😛 )

  ps: janan ik weet nu zeker wie jij bent.

 106. . voor JANAN hello ik kan echt niet volhouden. ik moet roch met jou praten. ik wou geen meningen meer geven enzo. maar in deze topic zou ik toch wel dingen schrijven. ik vind het echt heelllllll jammer war er gebeurt is met dat meisje en zo.dus daarom ben ik hier gekomen om te zeggen. ieder mens wordt verliefd.de ene kan aan het liefde terecht komen en andere niet.als dat meisje van jou hield ging ze echt niet met een ander trouwen. ook als het verplicht was. ik ben een afghaan maar jij bent een hindoestaans. en ik weet hoe afghaanse meisjes zijn. ze zijn top in jongens versieren. en afghaanse jongens kunnen heel snel meisjes versieren. iemand die van je houd komt het gewoon zeggen en niet twijfelen. dat wou ik zeggen. je moet niet van iemand houden omdat je haar leuk vind. je moet ook zo van haar houden dat je haar pijn niet wilt zien. doegggg

 107. @janan. is die denhaad biscoop echt van julie? ik ben een keertje geweest. is wel een vet biscoop. ik zal nog een keertje komen als een nieuwe film van shahrukh uit is. mag ik dan gratis? lol

 108. @ shahrukh_afghan. heeyyyyyyy wat leuk dat je er weer bent. ik weet heel goed hoe afghanen zijn. ik had zoveel afghaanse vriendjes. en de meeste zijn players. niet allemaal. maar de meeste toch wel. maar over afghaanse meisjes weet ik niet veel. het is wel duidelijk voor mij dat ze jongens snel kunnen versieren. mijn lot was niet dat ik dat meisje kon krijgen. misschien vond god dat de beste. ik ga als hbo klaar is met een hindoestaanse meisje trouwen.dat vinden mijn ouders het beste. ze willen liever dat ik met een hindoestaans trouw dan met meisjes uit andere landen.en dat biscoop van Den-Haag. ja dat is niet van mij maar van mijn vader en mijn oom. ik verkoop geen tickets om te zeggen dat je gratis kan komen of niet. maar je bent wel welkom.binnen kort komt wel een nieuwe film van srk in biscoop. dag

 109. @ kizz
  oo acha? tum mujhse janti hoon? bahat acha.bahat acha ki tum mujhse janti hoon. phirbi me bahat shock hoon. acha hai yeh bata hoon. tum kaun ho?? ese tumhara naam kya hai?Mein tunse janti hoon? Maza rehi hai tum mujhse janti hoon hai na? hahaaaa.me tumhara chacha hoon.hahaaaaaaa

 110. maar jammer genoeg is het niet zo.
  bij al dat ruzie over afghaanse meisjes ging hij zo opkomen voor de meisjes maar dat zou ik nooit doen

 111. @Janan

  are wa hum jaha hindi bolti hoon oke? ti kher me bhi join karti hoon oke

  nee nee chalo bye hahahahaha

  (geintje)

 112. @Janan. he wat zeur jij?????? hoe weet jij nou dat zij denkt, dat jij ik ben???? ik ben blij dat ik jou niet ben. 4 jaren achter een meisje aanlopen hahaaaaaaaaaa

 113. hahahaaaa

  ja man oom janan ik dacht dat jij sharukh-afghan was hahahaaa……
  maar hoe wist je dat ik dat dacht…..?????

 114. @ kizz. o,dat die vent steeds hetzelfde meningen als mij heeft. en toen jij zei dat je mij kende, kwam die srk_afghan met hem dikke hoofd te voorschijn. dus ik zou ook als jou denken.
  doeii

 115. @ pria
  sorry?? ik heb geen eens tegen je gepraat.
  ik zei het tegen srk_afghan en niet jijj!!!!
  klap!! klaPP!! op je kop

 116. kut alibanen man ze zijn egt doorgedraait en trauwens laila wat ik ben geen afghaan dan rot je tog lekker op!!
  die gene die zei aan afghanen als jij geen afghaan bent boeit afghanen dat dan??
  naja dewana hast dige!!!

 117. offf…. john is gewoon cool en al zijn film’s zeker en vast !!! love you john Abraham xxjes***

 118. hallo allemaal!
  ik zie dat het hier het meest gaat om JOhn en zijn film die in AFg is gemaakt. Die heb ik nu wel gezien alleen wat ik jammer vond is dat op sommige plekken spraken zij afghaans en er was geen ondertiteling bij..ik begrijo dat natuurlijk wel want het is mijn moedertaal maar mensen die dat niet begrijpen zullen het natuurlijk moeilijk hebben.Maar goed verder vond ik het wel een goede film, vooral omdat daar John speelde:-)))

  Heeft iemand van jullie Nishabd gezien? wat vinden jullie daarvan? ik heb het nog niet gezien maar ben benieuwd

  kusjesss

  Dosti

 119. OMG gelukkig is er niks gebeurt met johni boyy daar in afghanistan anderss dan eh..dan zou ik de taliban een lesje leren..(A) maarja..ik heb die film gezien alleen ik vind hem niet zo heel erg leuk, doe mij maar romantische films enzo hehe. ZOOO ik erger me erg aan de taliban, ik snap echt niet wat ze er mee bereiken enzo. ik zou zo graag een keer terug willen naar afghanistan maar zolang de taliban daar de macht heeft is het best gevaarlijk enzo…toch?(A)

  bye bye

  JOHNI BOYYY I LOVE YOUU SO MUCHH I WANNA BE YOUR WIFEE

 120. halloo mense weet je wrm over die f*cking talibane prate??
  ze zulle allemaal een voor een in de hete hel branden..
  dat zal se leren van wat se onse moooie land hebbe aangedaan en aandoen..
  we moete allemaal iets gaan betekenen voor ons land
  voor al die mensen die hebben geleden in de oorlog..
  maar we moete ook een beetjuh self genitte he..:p

  DOeii x-x-x afghaanse qandol

 121. Hallo allemaal!
  zullen wij nu een ander onderwerp bespreken? want over de taliban hebben wij al veel gepraat. Wie van jullie kijkt naar ‘Heena’ en wat vinden jullie ervan? zijn er nog mensen die het al eerder gezien hebben? die weten of Samir met Ruby zal gaan of niet?

  GrOetjEs

 122. Hoii

  ik kijk Heena en ik heb gehoord dat Heena
  2 kindjes krijgt en dan gaat se scheide met akram
  en opnieuw trouwe met samir ofso iets…
  maar weet nie skers..heb wel geprobeerd info
  te soeke over heena maar heb nie eggt iets gevonde
  maar ik kijk nou ook naar KumKum en dat
  is ook wel leuk…ik denk dat dat beter word
  dan Heena…

  kusjuss

 123. die domme kk talibans moeten gewoon oprotten !! wat denken zij wel dat ze zijn ? de baas ? dacht het niet ! dankzij hun moesten wij en nog meer mensen ons land verlaten ! ! maar ik kijk naar heena en kumkum ! heena krijgt inderdaad 2 kindertjes een tweeling en dan gaat sultanah khanum 1 van hun kidneppen en dan gaat de vader van heena volgens mij dood en gaat heena volgens mij met samir trouwen maar dat weet ik niet meer zeker ! en akram heeeft er vett veel spijt van en dan worden ruby en haar moeder volgens mij verbrand in hun huis en dankzij heena wordt samir weer beter ! en met kumkum : de geest of iemand die op jatan lijkt komt trug of so en de dag dat kumkum met summit gaat trouwen komt jatan, en dan is iedereen geschrokken en de kindje van kumkum blijft in leven dat was het wel een beetje 😛 ik ben vettt fann van salman khan :D:D:d ilovhimm !! ik zou hem zo graag eens in het echt zien !! als het konn !!

  maar kga wear !! dagdag xx MARJAM!! (K) ILOVEYOUSALMANKHAN (l)

 124. beste mensen

  met schaamte geef ik toe dat ik verslaafd ben aan de serie Heena …..ik was in het begin zo tegen, maar ben nu bezeten. toch wil ik heel graag van deze verslaving af en dat kan maar op een manier …..door alle afleveringen ineen keer te bekijken!!!! zo desperate ben ik dus….kan een goed mens deze afghaanse verslaafde helpen met het vinden van deze serie(alles) ?

  tnx yalda

 125. p.s ik ben ook tegen taliban mijn haat voor taliban is zo groot als mijn haat jegens Akram!!!

  khala sultana is the best want zij laat ruby een poepeje ruiken….lolz

  waarom hebben ze mike zo een lelijk tolk gegeven..hen melijden met die man
  hmmm en die heena is ook een trut hoor samir geeft zij wel soep maar Akram niet

 126. eey wat een cool site man.. ik kwam er “perongeluk” via google.nl achter toen ik iets opzocht..

  ik vind vooral de reacties van de mensen heel leuk.. wel spannend om afghanen te “zien” schrijven over de taliban enzo truowens, meer dan de helf van de reacties ging over iets anders dan die film.. en dat kwam wel goed uit, omdat ik die film maar niks vond.

  ik vond jullie reacties over de taliban heel oprecht, wat die mensen wel niet hebben gedaan in Afhanistan… (vreselijk!!)

 127. Ik vind Taliban zijn goede mensen daar werld.
  Ik vind het fijn dat Taliba die brief gestuurd.
  Afghanistan is van echt Afghanen en ook van Taliban.

 128. ik ben benieuwd naar die film
  ik bedoel ik ga niet hier rusie maken de talibanen
  netals wat jullie doen
  ik w8 gwn af tot die film komt
  ik ben wel benieuwt maar dat gaat snel weg als ik die film heb!!!!

 129. HEY hey afgaantjes
  ik hoop dat alles goed gaat met jullie;)

  jah jullie hebben allemaal wel gelijk over jullie meningen maar
  laatste tijd zijn afg meisjes en jongens helemaal over hun cultuur heen gegaan ze zijn de islam vergeten bidden niet meer doen geen normale kleding aan het enisget waar ze aan denken is
  stoer zijn populair
  maar jah ik hoopd dat iedereen nog zich aan de regels van ons cultuur en geloof houdt (geloof beter)
  liefsss lovess afg girly

 130. Wat??????????????? zeg je najab?

  excuzeeeeee me!!!

  als je taliban zo goed vind buddy wat the HELL doe je dan in nederland?
  kon je toch net zo goed daar blijven?????

  najab jan doe eens normaal we doen al gek genoeg!!!
  bekend tekst mensen hahhahh Wie kent deze tekst????

  over and out
  peace in middel-east!!!

 131. trouwens esmeralda die film is al uit joh!!!
  in beverwijk kan je hem GOEDkoop halen nie normaal
  3 voor prijs van 10 euro en met een beetje onderhandelen (je weet toch) krijg je hem nog goedkoper!!!!

 132. Alsje weet wat er afspeelt in dat land
  dan moet je er ook niet naar toe gaan
  zo zie ik het
  je had zoiets kunnen verwachten
  Taliban is verkeerd bezig maar het blijft hun land
  Mjaa whatever….!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.