Shalini Audhoe wint Bollywood Songfestival

Bollywood - stichting AdhikarShalini Saranga Audhoe is de winnares van het Bollywood Songfestival, georganiseerd door stichting Adhikar. Met het liedje ‘Mirè naseeb me’ wist zij zaterdagavond in Almere tien medefinalisten achter zich te laten. Dat melt de website Almere Vandaag. Volgens de jury scoorde ze de meeste punten op het gebied van vibraties, klank, toonhoogte en presentatie.

Ruim tweehonderd Bollywood liefhebbers genoten tot in de kleine uurtjes met volle teugen van de romantische, sentimentele en vrolijk opzwepende liederen. Volgens de stichting is er vooral onder de Hindoestaanse gemeenschap een grote behoefte aan culturele bijeenkomsten. ,,Het animo om deel te nemen aan het songfestival was groot”, aldus Bob Dwanka, voorzitter van de stichting. ,,Wij hebben zelfs mensen moeten weigeren.” © Bollywood.NL

12 REACTIES

 1. Leuk voor haar. Maar ik zou heel graag haar stem willen horen. Of ze een beetje klink als Sunidhi of iemand anders.

 2. Leuk voor haar Marr k ken haar niet
  ennuh trouwens weet iemand wanneer Shah Rukh Khan hier in Nederland komt??

 3. ja zei was ook 2e volgens mij bij talentenjachtfestival van shabnam… en ze deed ook mee met ujala sa re ga ma pa..

 4. Hahah haar stem is net zo goed als haar uiterlijk… en haar innerlijk 😀
  Een super lief meisje, super talent!
  Overwinning is 100% verdiend! Gefeliciteerd Shalini 😀

 5. Sanjay ,je zegt:haar stem is net zo goed als haar uiterlijk.Dan is ze zeker een lekker stuk.Ik wil haar zien !!!!!!!!!!en snel.

 6. Mirè naseeb me’ volgens mij heb ik dat liedje op cd staan altans de versie die ik heb is half indisch en half engels kan dat kloppen anders heb ik gewoon een ander lied met de zelfde titel en de liedje dat ik heb is al een paar jaar oud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.