Comeback Bollywood komediekoning Govinda

GovindaDe nieuwe film ‘Bhagam Bhag’, die vanaf vrijdag bij Pathé te zien is, betekent de comeback van oud publiekslieveling ‘Govinda’. Na het grote Bollywood tijdperk van Amitabh Bhachchan was Govinda onbetwist de man die volgens velen het vaandel zou overnemen. Govinda was de eerste grote acteur die Nederland bezocht voor een Bollywoodshow. Op zijn hoogtepunt deed Govinda echter een stap terug en werden Shahrukh, Salman en Amir Khan de grote sterren. Met ‘Bhagam Bhag’ maakt de romantische komediekoning van weleer zijn comeback. © Bollywood.NL

16 REACTIES

 1. Hij is inderdaad een goede acteur, ik ben benieuwd… ik denk dat hij wel een indrukwekkende comeback zal maken.

 2. ik ben heel blij dat hij terug is op het wittedoek prachtige acteur, prachtige films van hem,ga zo door……..Govindadjie, ik ben een groote ven van jouwwww. en deze film ga ik zeker bekijken lijk mij heel leuk, ben zo benieuwd

 3. Rajivie@@

  nou ben het niet echt met je eens niemand kan Johny lever vervangen hij was is en blijft de grootste koning..,

  XxX-payel**

 4. Rajivie @@

  ik seg tch dat ik die grappiger vindt nou dan wat sit je te seuren

  P.C. BEN HEEL ERG IRRITANT HE??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.