Aishwarya en Hrithik in nieuwe Bollywood film

Bollywood - 'Jodha-Akbar'Bollywood actrice Aishwarya Rai heeft de smaak goed te pakken. Na de ’traditionele’ films ‘Devdas’ en ‘Umrao Jaan’ zal ze binnenkort te zien zijn in de nieuwe film ‘Jodha-Akbar’. Samen met Hrithik Roshan zal ze te zien zijn in deze nieuwe film van regisseur Ashutosh Gowariker. Deze is bekend van de kaskraker met bollywoodster Shah Rukh Khan, ‘Swades’ en ‘Lagaan’. “Dit zal een romantische musical worden”,verteld Gowariker.

Miss Rai verteld in een interview dat ze het erg leuk vindt om dit soort films te maken; de meer traditionele, met echte kostuums, ouderwets-achtige films. “Heel vaak wordt er tegen mij gezegd dat ik tot een ander tijdperk behoor. En mijn keuze voor dit soort films, laat dat ook wel zien”, aldus Aishwarya. © Bollywood.NL

41 REACTIES

 1. ik vind haar in alle rollen goed klassiek modern en normale films ik denk echt dat zij de qeeun is…,kan niet wachtne op haar nieuwe film.

  XxX-payel**

 2. Ik wist het allang. Maar zoals ik al zei ik ben erg benieuwd. En ik vind het erg leuk dat Aish dit soort films maakt. Het past gewoon bij haar. Ze wordt ook wel de drama-queen genoemd. De meer sexy look enzo past beter bij Priyanka. Vind ik!!!!

 3. oh may god dat zal super zijn nu ze hebben elkaar gepakt ik denk dat ze gaan veel en rmantische relatie hebben wauuuuuuuuuuuuuuuu

 4. Nou, dat gaat nooit tenminste kan nooit want Hrithik is al getrouwd en ais heeft al met abi…Tog??

 5. als het een film netals devdas wordt zal tie zeker leuk worden maar umrao jaan vond ik niet leuk maar zal zeker wel leuk worden hoop ik dan maar

 6. martin dat kan niet en mag niet hrithik is vrij hij heeft een kindje >>>Rehan!!!hij houd heeeeeeeeeeeeelveeeeeeeeeeeel van zijn vrouw en zoontje of Rehan zei hij

 7. ahhhhh martin sukkel aishwarya heeft al met abishek bachchan en gaan in februari trouwen en hrithik is al 6 jaar getrouwd en heeft al een kindje sukkel eerste denken of lezen in andere sites en dan pas iets zeggen sukkel hehehehhee

 8. SOM 1 GIRL ik heb u klote mening niet gevraagd ok enn ten eerste je bent zelf en sukkelaar en twedde je weet nooiet dus stek je mond achter u ok closchar de merdr tuuuuuuuuu

 9. Ik vindt het best cool want hirtik is een lkkrding en abisk ook, en miss vindt aiswarya rai hirtik leuker……………………..

  -xxx-(allleen voor de jongens) Girl-Power

 10. Wel, haar Umero Jaan was toch niks, maar deze zal zeker mooi zijn, want er speelt met haar tenminste een top acteur!

 11. waarom zegt iedereen dat umrao jaan niet leuk is ik vond em echt leuk je moet het echt grondig zien dan is die niet echt zooo leuk.

  ps:mensen die zeggen dat aish lelijk is zijn om deze 2 redenen

  1.ze zijn gewoon jaloers….en
  2.ze hebben geen smaak

  ciau XX

 12. afgaakn je hebt gelijk de filmen met asch en abi zijn niet leuk hij is niet leuk met aischwarya ze passen totaal niet elakaar aisch is te mooie voor abhi alle cava nog abhi maar ze passen zelf niet in de filmen hrithik is 1000 beter dan abhi

 13. ik vind aishwarya en abishek echt niet passen.
  aish past wel bij srk of salman. maar jammer dat het al heel lang uit is tussen aish en salman. maar eigenlijk passen hritik en aish ook niet bij elkaar vind ik. Hritik is jonger dan haar. maar de filmen zijn wel leuk denk ik. maar hritik is wel zo knap en aish ookkkk.

 14. @shahrukh_afghan

  nee toch? hrtithik is toch 36, 37 en ash is 34 dus hrithik is ouder maar ze zijn wel allebei knap maar abishek vind ik is knapper

 15. @ laila. ik denk dat hritik jonger is.
  oo iedereen zijn eigen mening. ik vind hritik knapper en jij abishek. bye laila.

 16. hallow ik weet niet wat jij zeg maar rhithik roshan is 32jaar dat is oud hoor maar ja ik ben echt benieuwd.hihih

 17. Hrithik is gewoon de beste man 😉 (K)(L)
  Ben Benieuwt Naar Die Film
  Najaa DOeiZz hvn Hrithik DoeiZz
  -xxx-ARtie

 18. heey wrm zijn jullie niet samen getrouwt en wrm is asywarya
  met abisck getourt ze pasen egt niet bij elkaar hoor en ik vind het goed dat ze in dhoom 2 hebben gezoend en hij kan haar zo krijgen als hij het wilt

 19. hritkh roshan is al getrouwd met de zus van zayed khan en ze zijn een afghaan

 20. nou leuk voor haar ze denkt ik ben de alle mooiste
  dus ik kan iedereen krijgen.ik heb zelfs gehoort dat
  abhishek nie meer films mag maken met rani.omdat ais dat niet
  goed vind.ze is gewoon jaloers omdat abhi en rani wat hebben
  gehad.jaya bachchan wilde ijngelijk dat ahishek en rani mukherjee
  zoulden trauwen.maar volgens mij wilde amitabh bachchan dat niet
  dat abhi en rani zoulden trouwen want vanweegen film black.
  dat amitah en rani hadden gezoend.hele verhaal.maar ik vind dat
  die aiswarya ook een heks kan zijn hoor.ik vind haar echt niet
  leuk.maar abhi en rani passen wel bij elkaar ik weet niet
  waar ze aiswarya rai nu bachchan vandaan hebben gehaalt
  wan ze passen echt niet bij elkaar.maar ik vind rani tog wel
  leuk ik ben fan van haar echt black had ze echt wel goed gespeeld.
  maar wie ik echt leuk find van bollywood zijn.
  amitabh bachchan shahrukhkhan rani mukherjee abhishek een beetje
  salman khan priyanka chopra juhi chawla sushmita sen
  jayja bachchan hemamalini rehka.enz die zijn gewoon goed.
  maar die ik niet leuk vind is.aiswarya rai preity zinta
  ajay devgan urmila arbaaz khan.enz.aleen kajol moet meer film maken
  en ais wat minder. niet dat preity slecht is ze kan wel mooie
  films spelen maar ik vind haar niet leuk haar mooiste film die ik heb
  gezien is kal ho na ho.rani vind ik vil leuker en shahrukh maar iedereen vind shshrukh leuk nou dat was het zijn lange zinnen maar oke.kan niet wachten tot krris2 en don2 uit komen wil ze echt zien.

 21. hrithik is cool en aiswarya is sexy ik hoop deze film leuk woordt, en ik ben benieuwd en ik kan niet wachten.

 22. he wat leuk
  aish en hrithik weer samen te zien!!!!!!!!!!!!!!
  wat stoer man…….
  deze twee moesten eigelijk met elkaar trouwen!toch?
  ze passen zo veel opelkaar, ,allebei sexy
  maar die zoen op dhoom vond ik te ver gaan.
  wat zal de familie van abi hebben gezegd?

 23. ik vindt rai mooi maar egt niet bij bachan passen .
  en ook niet bij roshan eigenslijk bij salman en srk of soo
  jammer dat srk al getrouwt is met ene lelijke wijf ,,en niet met ene superster!! egt dom ,,maar ja iedereen eigen smaap

 24. Aish is heel mooi en het maakt niet uit als ze abhi leuk vind je gaat tog niet kijken of je wel bij elkaar past als je verliefd bent?
  en aish is helemaal geen heks ze is gewoon de mooiste en ik snap best dat ze jaloers kan worden als je zo mooi bnet dna kan dat in het normale leven zijn spuug lelijke mensen jaloers en zij is perfect en ik word helemaal gek vna die afganen ze zeggne tegne bijna alle popsterren van bolly die moslims zijn dat ze afgaans zijn egt gestoord
  en sharukh khan is in pakistna geboren dus dan is hij zeker geen afgaan

 25. nou ik kan zeggn dat hrithik de beste is en hij speelt ookm heel erg erg mooi in zijn films ik wil dat hij gewoon heel veel fims moet maken lovye yyou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.