Neefje van Sanjay Dutt maakt debuut

Bollywood - Nilesh SahayaDe zoon van actrice Zaheeda, een nicht van Sanjay Dutt, ziet zijn oom Sanjay als zijn grote idool. Deze jongeman genaamd Nilesh Sahaya zegt dat zijn favoriete films, ook die van zijn oom Sanjay zijn. Binnenkort mag de 23-jarige Nilesh zelf in een film spelen en hij is er helemaal klaar voor om zijn debuut te maken in Bollywood. Hij zal een rol gaan spelen in de romantische film ‘Ek Duje Ke Liye’ die zal worden geregisseerd door Deepak Shivdasani. Zijn tegenspeelster is Anishka Khosla. Er gaan geruchten dat Rekha en Vinod Khanna ook misschien een rol zullen spelen in deze Bollywood film. © Bollywood.NL

7 REACTIES

  1. @@ -SRK-LOVerrr;

    ”Ek Duje Ke Liye” betekend; voor elkaar.

    dat is het antwoord op je vraag ! =)
    [als dat jou vraag was…]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.