Binnenkort Aishwarya Bachchan?

Bollywood - Aishwarya BachchanEen gehaast bezoek aan een tempel, laat op de avond door Bollywood sterren Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai heeft weer voor verschillende geruchten gezorgd over een mogelijke bruiloft. Op 25 november maakte Amitabh Bachchan bekend welke familieleden hem vergezellen naar de tempels Kashi Vishwanath en Sankat Mochan, maar hij noemde niet de voormalige Miss World. Waarom wilde vader Bachchan dit geheim houden? Sinds Abhishek’s verjaardag op 5 februari, nu ongeveer 7 maanden geleden, is Aishy regelmatig gesignaleerd rondom de familie Bachchan. De vriendschap tussen abhishek en ash, worden al langere tijd door de media nauwlettend in de gaten gehouden; op zoek naar verliefde ogen, een teken van een liefdesrelatie tussen de twee Bollywood sterren. Dat ze een tempel hebben bezocht om 3 uur in de ochtend in één van de heiligste steden in het hindoeïsm, namelijk Varanasi, en dat geheim hebben gehouden wordt door de media gezien als een teken van een liefdesrelatie.

Bachchan senior, zijn vrouw Jaya en andere familieleden waren bij deze ceremonies aanwezig. Maar de priester ontkent dat er sprake was van ceremonies die te maken hebben gehad met een huwelijk. Het ging hier om de viering van de 99ste verjaardag van de overleden vader van Amitabh Bachchan. Wanneer journalisten hem vragen waarom mevrouw Rai hierbij aanwezig was terwijl ze geen familielid is, zei de priester: “Sorry, ik weet dat niet.” De Bollywood familie heeft zelf eerder duidelijk gemaakt dat ook al is Aishy geen familielid, ze wel behoort tot hun familie kring. En na de ceremonies stond voor Abhishek en Aishwarya een vliegreisje naar Agra op de agenda. In die noordelijke stad bevindt zich de Taj Mahal, het 17eeuwse monument voor de liefde. Binnenkort dus Aishwarya Bachchan? © Bollywood.NL

73 REACTIES

 1. EY ABHISHEK MOET NIET MET AISHWARYA TROUWEN ZE PASSEN ECHT NIET VOOR ELKAAR ZE GAAT HEM ZEKER WEER DUMPEN NET ALS WAT ZE BIJ VIVEK EN SALMAN HEEFT GEDAAN

 2. nein nein nein
  abhishek en aishwarya?
  wat een koppel zeg
  ze passen niet bij elkaar vind ik..
  Aishwarya kan veeeeeeeeeeeeeeel mooiere vinden
  kijk hoe mooi ze is man

 3. LuBnaa hoe je ook mag heten haalllo abishek is geen moslim hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😛 :2

 4. Ow ik dacht het was een pooja,omdat Aishwarya manglik was. maar blijkt dat het de 99 verjaardag was van de overleden Harivanshrai Bachchan.

 5. abhisekh is de juiste man voor aish. hij is lief, verstandig en intelligent. aish is een rustige vrouw, zacht van karakter en lief. ze is echt de liefde voor abhi.aish heeft een rustige man nodig. salman is een rokkenjager en sloeg haar op de koop toe.hij heeft alleen maar een knappe uiterlijk en dat is niet voldoende. niet voor aish natuurlijk.aish heeft een man nodig die haar pyaar en aandacht geeft. abhi go for it your the won.

 6. ik heb nog een meededeling: abhi zei het met een mooi woord in de film Hum Tum, dat als hij getrouwd is dat het voor altijd is. je kon zien aan zijn gezicht dat het ook geldt in zijn normale leven. aish please he loves you. in mind ,body and soul.

 7. abhishek en aishwarya gaan echt niet trouwen dat hebben ze zelf gezegd maar jah ik denk zelf ook niet dat ze gaan trouwen hebben ze geen tijd voor

 8. ik denk zelf ook dat ash abhi gebruikt want nu pas naar lange tijd maakt ze weer hits(dhoom 2, guru, sarkar 2, umrao jaan)alleen de laatste umrao jaan was volgens mij geen hit en de rest guru en sarkar 2 moeten nog uitkomen

  maar ik denk dat ze hem gebruikt om hoger op te komen en dat trouwen geval zit er niet in denk ik

 9. Ik vind zelf ook persoonlijk dat ze wel een leuke koppel zullen zijn maar toch vind ik Abish en Rani beter bij elkaar passen.

  Groetjes D4TLI

 10. ik vind wel sgatig maar ik vind ook niet dat ze bij elkaar passen volgens mij wil hij alleen maar met haar trouwen omdat ze mooi is maar ze gaat hem tog dumen en hij kan wel beter krijgen

 11. eikes omg dat kan niet aishwarya heft geen smaak hoe kan dat nau puf ze pasen niet elkaar totall ja aish trouwt met abischek vorr bachans many ik wet dat zeker anvast

 12. WEET JE ASH EN HRITHIK PASSEN BIJELKAAR..
  HEB GZIEN IN DHOOM 2..EGT MOOOI..
  HAD ZE NOOIT EERDER BEIDE IN EEN FILM ZIEN SPELEN..MAAR ZE PASSEN EGTTT MENSEEEN!!
  GA MAAR ES NAAR DHOOM 2,KOM DAN WEER EENS TRUG MET JE REACTIE!!!

 13. ze heeft al geld genoeg hoor, duss denk maar niet dat ze met hem neemt voor geld. en om hoger te komen, ik bdoel ze is tog al wereldberoemd, waarom zal ze dan abhi gebruiken om nog hoger te komen.. en ik vind dat aish wel een mooiere jongen kan krygen waarom valt ze nou uitgerekend op abhi..?
  maarja suc6 ermee zou ik zeggen he !! 😛

 14. This message is for that gangster girl.
  Ik vind dat je respect moet tonen voor elk geloof. Alsof de hindoeisme logisch is??

 15. “Laila” Ze gaan echt trouwen hoor. Volgend jaar Februari. Ze zouden al dit jaar trouwen, maar de astroloog of te wel pandiet zei dat de sterren niet goed stonden en daardoor is het verschoven naar volgend jaar. En dit nieuws war al veel eerder bekent.
  Maar ja abhi past echt niet bij haar. Maar ze moeten zelf weten. Als ze maar gelukkig zijn. TOCH………….!!!

 16. ik denk dat ash,abhi gebruikt want nu pas naar lange tijd maakt ze weer hits(dhoom 2, guru, sarkar 2, umrao jaan)alleen de laatste umrao jaan was volgens mij geen hit en de rest guru en sarkar 2 moeten nog uitkomen en dat met abhi in de leading roll het zou toch geen toeval wezen he ze doet hetzelfde bij abhi als wat ze bij salman en vivek heeft gedaan maar ik denk dus dat ze niet gaan trouwen

 17. vijinder @@ hou je bek over de muslims jij viese j*** ik bedoel ga je eigen geloof pesten.., en ow ja ik vind dat dora echt gelijk heeft se passen echt hel goed bij elkaar ik koet seggen dat rani ook goed bij hem past maar oke het is nu emaal so . en trouwens ik heb de film guru gesien mijn god volgends mij is die film echt allen gemaakt om te laten sine dta se goed bij elkaar passen se saten echt de heletijd met elkaar te knuffelen ook nar opnamens.., en verder heb ik umrau jaan ook gesien ik vond hetw el mooi maar vond de klassieke umrao jaan veel mooier

  XxX-payel**

 18. die twee passen niet bij elkaar
  kijke hoe mooi ashwarya is en hoe lelijk abishek.
  ik vond aiswarya en salman khan goed bij elkaar passen.
  en abishek en rani…

 19. Ik vind abishek wel een knappe jongen hoor …
  En hun passen wel bij elkaar allebij evenveel naam ongeveer Amitabh is oowk Wereldberoemdt.. Dus.. Maarja

  Veel succes .

 20. Mensen, wat een gezeik!! Tjah, tuurlijk mogen jullie zelf weten of aish en abhi bij elkaar passen of niet. Ik heb al jullie meningen gelezen en ik zou dit alles bij elkaar noemen; 2E WERELDOORLOG!!!! Wacht nou gewoon ff af wat er gaat gebeuren 🙂
  xCiao.

 21. @Rajivie

  jah daar heb je gelijk in maar het schijnt ook al de ronde te gaan dat ze ruzie hebben voornamelijk omdat ash hrithik in dhoom2 zoent daar was abhi en zijn ouders niet echt van gedient wat natuurlijk helemaal terecht is als je het mij vraagt als je in een relatie zit ga je toch niet met iemand anders zoenen en wat zou hrithik’s vrouw ervan vinden ik zou het in ieder geval niet goedkeuren maar wie ben ik om daarover te oordelen toch?

 22. doe niet zo stoer laara mou en
  wat boeit mijt dat
  ze gaan trouwen
  ik ga maandag naar de biooscoop om dhoom 2 te kijken wie is er met mijn eens?

 23. ohh mijn gass kan toog nie aich is zo mooie kan tog nie mensen klaar maar jah ik hoop dat ik ook uitgenodigt bne¿

 24. xMK@@
  ja ik heb het film gesien het stond ergens op de site ik weet niet meer welke maar die films is al uit in australie en iemand had het op het internet geset haha geluk ik was gewoon aan het surfen en toen zag ik hte staan vond het wel een leuke film moet ik seggen.

  XxX-payel**

 25. Maar “Laila” die film was al veel eerder gemaakt. Mischien die scene ook. Mischien wel voordat ze iets hadden. En mischien willen de makers die scene niet weglaten. En abhi heeft ook al met rani gezoend in B aur B. En Mr. Bachan heeft dat ook gedaan met rani in Black terwijl hij al getrouwd is. Maar ik hoop dat het niet door gaat. Hrithik en Aish passen veel beter…… (vind je niet?)

 26. kbenn zoww blij voor deze leuke stelletje passen wel bij elkaar. voorALl de naam : aishwarya bachan

 27. hey mensen alles goed ?????
  ik vind wel kunnen dat ash en abby gaan trouwen.want ze passen HEEEEEEEL GOEDDDDDDDDDDD bj elkaar.

  groetjes van:ASH fan

 28. @Rajivie

  ja daar ben ik het mee eens maar hrithik is jammer genoeg getrouwd anders was het echt een leuk koppeltje geweest of niet

 29. hahahah erg geinig ”pooja” abhishek is niet lelijk hij heeft wel beters verdient dan dat wijf ash zij is gewoon de grootste player uit heel bollywood al dan niet hollywood abhishek is hotttttttttttttttttt

 30. De manier waarop jullie je zo uitleven op dit onderwerp is erg vermakelijk, maar ik ben het met ‘Cupido’ eens.Uiteindelijk ligt het laatste woord letterlijk bij hen en zal tijd ons laten zien of ze wel of niet met elkaar trouwen en of ze bij elkaar horen. Ik vind het overigens erg raar dat sommige mensen over hindoe en moslim beginnen en de een of de ander slechter of beter noemen, dat heeft toch geen f*ck met het onderwerp te maken?!

 31. ey faka met jullie…

  er ging een tijd geleden ook die k*** tories maar denk je egt aish gaat zijn leven verpesten aan hem ze mag nix van hem dusssj tjaaah en weet je hoe ik dat weet mij tante heeft kontakt met haar dusss please…

  gedragen jullie je en als ze gaan trouwe horen jullie het wel weer ciaoooo

 32. @~*~ Sandhia~*~

  hahaha laat mij niet lachen je tante heeft contact met haar nog ff man en het is eeder andersom en wil je weten hoe ik dat weet internet intervieuws enz hahahah je tante jij bent echt geinig ben je soms comidien van beroep

 33. misschien moeten jullie je maar met je eigen liefdes leven bemoeien. bij echte liefde boeit het echt niet of ze wel mooi staan bij elkaar. of ze gaan trouwe of niet, als hun maar gelukkig zijn met hun ware…

 34. of ze nou zoene of niet.. daar worden van te voren afspraken over gemaakt. en dat weten de acteurs ook van te voren. dus dat zal aishwariya van te voren hebben besproken met abhishek als hij tijdens de opnamens van dhoom 2 al een relatie had met aishwariya…

 35. egt dom als mense gaan zegge dat ze toch wel uit elkaar gaan!!!! ze kieze tog nie zomaar voor elkaar? egt dom! als je dat zegt weet je egt nix van verliefd zijn. tuurlijk kan hun huwelijk kapot gaan, maar daar gaan hun toch ook nie van uit. als aishawariya en abhishek met elkaar trouwen is dat omdat ze van elkaar houden!

 36. misschien is abi nie so knap, ma echt lief
  ik vind da ze bij wel passe…
  eigenlijk verdiend aish abi niet ma ja dat is zijn beslissing! 🙁

 37. jullie zijn echt dom ga wat nuttigs met je leven doen! jullie gaan dit toch weer vergeten en als je dan terugdenkt denk je waar heb ik me tijd aan verspild dus stop hiier maar mee alsof jullie mening invloed geeft op de werkelijkheid

 38. hoe je ook heet ganster_girl
  hij is wel moslim ik heb bij nieuws gekeken hoor dus niet praten ze zijn een goeien koppels vind ik wat denk je nou degregrg jij bent een bitch niet komen praten jij beslist niet wat mensen doe luister mensen iedereen mag beslissen wat die wil doen oke dus jij mag niet beslissen jullie hebbben gelijk allemaal vind ik is jullie menig vind ik dus veel plezier jongens en meisje goed je menig gegeven hoor doeiiiiii:P

 39. nou ik hoop dat ze lang leven en dat ze gelukkig vorden wat ik ben fan van fun en ik wil die fil, zograag zien ma ik weet niet hoe ik er aan kan komen van sait of iets anders en ik love jou doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 40. lara je hebt helemaal gelijk HRITHIK en AISHA passen bij elkaar ze zijn alle bij knap en HRITHIK lijkt me ook aardig! ik weet niet wat asha aan abishik ziet ze heeft geen smaak man eerst wel want eerst was salam en die was wel en gooie smaak maar dom van salman en vivek was ook goed maar deze echt niet ik hoop dat aisha hem dumt! echt niks voor haar en aisha gebruikt hem niet meschien hij maar zij niet

 41. ABHISHEK en AISHWARYA
  Passen echt goed bij elkaar!!
  zelfs doom 2 was zp goed hun in een film echt mooi!!
  het is een mooi stel passen goed bij elkaar.
  Wie dit ook vind Heeft gewoon gelijk want ze passen ook bij elkaar.

 42. hi aishwaryrai ik ben bahara je ken mij wel he?
  kom eens online maar gefeliciteerd met je trouwdag
  VEEL GELUK

 43. waarom kraakt iedereeen elkaar af hebben hindoestanen geen zelf respect of willen ze zelf altijd in het middel punt staan

 44. kijk maar op alle site’s waar hindoestanen komen schelden en elkaar uitdagen nooit eens een normaal gesprek kunnen voeren

 45. Hey ja echt aiswarya rai moet echt niet trouwen met Abishek
  Bachan.Ze past eens niet bij hem zij is zo mooi als een diamand hij is ook wel knap ma .IK denk da ze better met Sharukh khan past .Maar sharukh khan heeft vast al 2 kinderen en een vrouw he .

 46. Merry Christmas, Auguri di Buon Natale ,Veselé Vianoce, Feliz Navidad, Frohe Weihnachten, Laimingu Kaledu !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.