India in de ban van Bollywood fan uit Hoogvliet

Aishwarya RaiVorige week kon je hier lezen dat Bollywood ster Aishwarya Rai een kostbaar pakje (met o.a. 23.000 euro’s) van iemand uit Nederland ontving. Hiervoor werd ze op het matje geroepen door de Indiase douane. Het Algemeen Dagblad schreef gisteren een uitgebreid stuk hierover. Volgens de krant is India in de ban van een filmfan uit Rotterdam die het pakje verstuurde. De jongenman, genaamd Avineshwar en wonend in een rijtjeshuis in Hoogvliet, zegt ‘gefascineerd’ te zijn door Bollywood.

De dertiger schrijft filmscripts en correspondeert met Indiase sterren verteld hij aan de krant. Dat hij een dvd-speler, twee mobiele telefoons, een poloshirt van Ralph Lauren en een kopie van zijn paspoort naar Ash heeft gestuurd ontkent hij niet. Maar als hem gevraagd wordt naar het geld, weet hij het niet meer want ‘het is zo lang geleden’. Hoe dan ook, Avineshwar is de ‘meest gezochte’ man in India. Een fotograaf van de Times of India werd ingeschakeld om koste wat kost een foto van hem te maken. Maar dat weigerde Avineshwar, schrijft Het Algemeen Dagblad. © Bollywood.NL

10 REACTIES

 1. Er lopen genoeg debiels rond? Zij is toch gewoon een mens net als anderen op de aarde.
  Zij poept en eet ook als alle andere mensen op de aarde, omdat zij een bekende is van India moet zij aandacht, verder is zij 0,0.
  Deze man is echt gestoord. Hij kon dat geld aan iets anders besteden bijv aan de arme mensen geven. Er lopen miljoenen arme mensen in INDIA. Ashwaria Rai is helemaal niet waard voor dat geld. Dit is echt belachelijk!

 2. malti heeft gelijk she is noting that a Bi*** the money culd b used for some poor ppl in this world

  shweta

 3. hahahha zij is een gewoon mens net als ieder van ons hier zij is heus niet beter dan ons hoor alleen maar omdat ze bekend hoef ze niet beter te zijn

 4. … en soms maar thank GOD kan een goedgezinde kerel even ontspoord alias verdwaald zijn, zoals velen in deze tijden van KALIYUG, en tot de conclusie komen dat dit NIET de manier is om over een dame te wanen. Als zoenoffer heeft deze beste kerel zijn verantwoordelijk WEL gedragen en deze geschenken gestuurd. Ik vind het persoonlijk een respectvolle daad.

 5. wat maken jullie je druk om het is zijn geld waarvoor hij gewerkt heeft als hij het zo wil besteden laat hem aub in zijn eigenwaarde en verneder hem niet zo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.