Sanjay Dutt nerveus over uitspraak rechtszaak

Bollywood - Sanjay DuttBollywood acteur Sanjay Dutt, onlangs nog te zien in de succesvolle comedy “Lage Raho Munnabhai”, heeft aan verschillende televisie zenders verteld dat hij bezorgd is om zijn toekomst. De Bollywood acteur wordt namelijk beschuldigd van medeplichtigheid bij de bomaanslag in Mumbai in 1993. Dat is niet het enige. Ook wordt hij beschuldigd van samenzwering, illegaal wapenbezit en poging tot vernietigen van bewijs dat te maken heeft met een aantal bomaanslagen. Daarbij kwamen 257 mensen om het leven kwamen en raakten honderden mensen gewond. Dit was India’s zwaarste bomaanslag. De rechter doet deze week uitspraak over Sanjay Dutt.

Dutt, 47 jaar, die bekend is geworden door zijn ‘bad guy’ rollen, zegt dat hij onschuldig is en dit zal hij ook pleiten in de rechtszaal. Na een jaar vastgezeten te hebben in de gevangenis, tijdens het onderzoek van de zaak, is hij op borgtocht vrijgelaten. De Rechtbank van Mumbai heeft tot nu toe 83, van de 123 verdachten, veroordeeld. “Ik ben nerveus, ik ben ongerust. Maar ik wacht af hoe alles zal verlopen en accepteer alles wat het eerlijke gerechtshof tegen mij zegt”, aldus de Bollywood acteur in een recentelijk interview. © Bollywood.NL

16 REACTIES

 1. Errug voor Sanjay Dutt seg!
  Ik denk dat hij er wel achter zit omdat hij in de meeste filmen een Bad guy speelt.
  Ik vind hem er wel op lijken (het is zijn imago)

  Tamim**

 2. Wat zijn jullie dom zeg. Als je een beetje er zo uitziet betekent niet dat je gelijk een crimineel bent!!!! Er zijn ook mensen die niet zo uitzien en toch crimineel zijn.

 3. die bomaanslag was in Mumbia in 1993 en hij krijgt nu pas zijn uitspraak:S:S ik vind dat in India heel slecht is geregeld die Polities zijn allemaal omkoopbaar allees is daar heeeeeeeeeel laat tssssss

 4. Zijn de politie’s alleen in India omkoopbaar?
  Je haalt je eigen volk naar beneden!! Als ik jou was zou ik niet zo’n domme mening uiten!!
  Je manier van communiceren is ook DOM!!
  Jij met je tssssss!!! DOM DOM DOM!!!!

 5. mensen kijken te veel naar bollywood ,vndaar die raare uitspraken.

  verder ben ik wel fan van sanjay dutt ,
  het is wel jammer dat hij vast gaat zitten voor 6 jaar.
  maar hij is nou een maal een bhai!!
  en dat is hij ..

 6. Het is nog steeds onduidelijk waarvoor hij het gedaan heeft, tot welkte doelgroep behoort hij???. Maar ik zou mij ook verdedigen tot de laatste tijd.

 7. hehe weer zon dome hinstustaanse poliek Hoe kan Sanju now zo iets gedaan hebben terwijl er nooit een bewijs is gevonden dat hij in bezet was van wapen laat zitten dat hij een aanslag proberen te voorbereiden Maja Hou vol Sanju bhai alles komt goed hehe domme politiek after all india hehe

 8. hi,
  mere hisab se,sanjay dutt ki personality ka ek hissa hain yeh alligations .without all this,he is not sanjay dutt.

  but whats the truth,he is the one who knows that…

  take a chill pill,enjoy………….rocky

 9. Je hoeft maar succesvol en een zwakke kant te hebben dan ben je fresh meat voor de media. Ze maken je…, maar ze maken je net zo hard kapot. Jammer voor Sanjay hoop dat het goed komt met hem. Trouwens jullie hebben het hier over dat Sanjay een “Bhai” ( Gangster ) is, maar wat d8ten jullie van Raj Kumar, Sunil Dutt, Dharmendra,The Kapoors, Khans en niet te vergeten Big B ( Big Bhai Bachchan ) hebben die geen ondergrondse contacten denk je…..allemaal hebben ze hun handen vuil aan omkoperij. Bollywood industrie is geen zuivere koffie vrienden!! Maar jah zolang er maar mooie films op het witte doek verschijnen vind ik het best. Daarom ook Challo raho, Laga Raho en Dauratein rahon Munna Bhai 😛

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.